Incident la joaca!
Raspunsuri - Pagina 11
denizel spune:
Pana la urma e un echilibru in toate .
Voi ii urati de moarte (pana si pe copiii lor de 3 ani ii urati), iar ei va dau in cap just for fun. That fits!
Citat: |
citat din mesajul lui anca74 Ca sa spun "mandra" mai apoi ca nu-s rasista si ca, vezi doamne, incurajez amestecatul bobului de grau cu neghina?! Sa fim seriosi, ma lasa rece asemenea prostii. |
graul fiind...?
Mie imi place sa observ userii care scriu rar (si ai impresia ca nu dau cu lunile pe DC si chiar ii invidiezi pentru asta ), dar apar indata cand e cate o problema care intotdeauna i-a preocupat intens .
Anca, cu privire la homosexuali in ce faza mai esti?
Stiu ce subiect sa deschid daca mi s-o face vreodata dor de tine. Bine, nu cred ca o sa se intample :)).
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mãmici de bãietel.
danielatt spune:
Quamar draga mea, uite, ca sa ma fac mai bine inteleasa pun link-ul unei stiri de astazi din Romania zilelor noastre. Adica, noi cei ce traim azi in Romania, crede-ma ca avem foarte multe motive de ingrijorare si motive pentru care reactionam.
Desi raman pe pozitia ca o atitudune corecta si ferma vis-a-vis de comportamente deviante ale societatii trebuiesc infierate de catre noi, membrii societatii sau microsocietatii in care traim, iti spun ca familia prietena a familiei mele,este formata dintr-o romanca si u tigan. Un tigan negru cu burta mare si care asculta manele. Insa, copilul meu si al lor se comporta absolut normal si ei, respecta absolut toate normele societatii.
A fi rasist inseamna muuult mai mult decat a avea o atitudine de autoprotectie, o atitudine manifestata de dezacord asa cum eu incerc sa fac. Mai mult decat atat, eu nu m-am referit doar la copii de tigani ci la actele de golanie, violenta verbala si fizica a tuturor, a societatii in care din pacate suntem condamnati sa traim. Depinde doar de noi cum !
Daca tu crezi ca este mai bine sa ignoram sau sa vorbim frumos atunci cand suntem agresati aici, la noi in tara sau si mai grav, peste hotare - atunci cand pleci in vacanta si esti pradat de "confrati" atunci inseamna ca traim in lumi separate.
Eu personal iti doresc o viata frumoasa acolo in lumea ta cea roz.
Pana atunci, citeste si mai gandeste asa mai profund un pic:
http://www.realitatea.net/o-eleva-a-fost-aruncata-pe-fereastra-de-colegii-de-clasa_765564.html
Qamar spune:
citat din mesajul lui danielatt Quamar draga mea, uite, ca sa ma fac mai bine inteleasa pun link-ul unei stiri de astazi din Romania zilelor noastre. Adica, noi cei ce traim azi in Romania, crede-ma ca avem foarte multe motive de ingrijorare si motive pentru care reactionam. Desi raman pe pozitia ca o atitudune corecta si ferma vis-a-vis de comportamente deviante ale societatii trebuiesc infierate de catre noi, membrii societatii sau microsocietatii in care traim, iti spun ca familia prietena a familiei mele,este formata dintr-o romanca si u tigan. Un tigan negru cu burta mare si care asculta manele. Insa, copilul meu si al lor se comporta absolut normal si ei, respecta absolut toate normele societatii. A fi rasist inseamna muuult mai mult decat a avea o atitudine de autoprotectie, o atitudine manifestata de dezacord asa cum eu incerc sa fac. Mai mult decat atat, eu nu m-am referit doar la copii de tigani ci la actele de golanie, violenta verbala si fizica a tuturor, a societatii in care din pacate suntem condamnati sa traim. Depinde doar de noi cum ! Daca tu crezi ca este mai bine sa ignoram sau sa vorbim frumos atunci cand suntem agresati aici, la noi in tara sau si mai grav, peste hotare - atunci cand pleci in vacanta si esti pradat de "confrati" atunci inseamna ca traim in lumi separate. Eu personal iti doresc o viata frumoasa acolo in lumea ta cea roz. Pana atunci, citeste si mai gandeste asa mai profund un pic: http://www.realitatea.net/o-eleva-a-fost-aruncata-pe-fereastra-de-colegii-de-clasa_765564.html |
in Romania de azi traiesc si eu, ba chiar in Bucurestiul de azi de vreo 10 ani incoace
si pana acum nu m-a mancat vreun baubau tigan
P.S. lumea mea nu e roz, e verde si fresh si e loc pt evribadi in ea, nu numai pentru cei cu pielicica alba si constiinta "curata"
P.S. referitor la linkul tau- eu iti propun stirile de la ora 5 de pe ProTv; urmareste-le te rog cateva zile si fa-mi o statistica dupa culoare pielii celor care apar acolo in ipostaze care mai de care mai horror
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui marius
Nu am citit ceva de genul "legal, am dreptul sa merg sa dau una-n cap unui pustan tigan" nicaieri deci aceasta intrebare nu este in context pentru mine cel putin. Dar am citit ca oamenii devin mai precauti, mai atenti, mia suspiciosi atunci cand in preajma lor si/sau a copiilor lor se afla tigani. Este dreptul lor. Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Marius, tot dracu ala e.
Si itelienii devin suspiciosi cand in preajma lor se afla romani. Ca o paralela, asa. Stii care e reactia generala a romanului fata de italianul care a aratat suspiciune la adresa lui?
´´da-l dracului de macaronar imputit si nespalat,ptiu, ptiu, cine draq se mai crede si asta?´´
Ai inteles acum?
Qamar spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ladyJ
Marius, tot dracu ala e. Si itelienii devin suspiciosi cand in preajma lor se afla romani. Ca o paralela, asa. Stii care e reactia generala a romanului fata de italianul care a aratat suspiciune la adresa lui? ´´da-l dracului de macaronar imputit si nespalat,ptiu, ptiu, cine draq se mai crede si asta?´´ Ai inteles acum? |
exact
nelia spune:
citat din mesajul lui lorelaim Off topic: Anca74 - welcome in Europe! Don't waste your time - in Eu NU se vrea (nu exista dorinta si vointa politica) sa se faca cu adevarat ceva in acest sens... Fii fericita ca dincolo de ocean e o alta politica iar legea e lege si nimeni nu-si bate joc de ea... Acolo nu exista parazitii de la Bruselle care sa traiasca bine mersii pe banii amaratilor care sunt inca fericiti ca mai au un job (ca sa poata plati taxe - nu de alta) si care sa nu faca altceva decat sa sporeasca haosul economic si social in care se afla Eu la ora actuala... Ministrul vostru de emigrari cand a vazut cum sta treaba cu cetatenii cehi de etnia rroma rapid a cerut viza pt toti cetateni cehi... si a fost asa un mare fssssssss aici in Eu pe chestia asta ... si ce daca... Canada si-a vazut frumos de viata ei si bine a facut! Roaga-te bunului Dumnezeu ca nu cumva sa se renunte la viza pt cetatenii romani si bulgari... ca ati pus-o de-o veselie... no kidding! Nelia - e greu sa schimbi ceva atunci cand exista o mafie f bine organizata care pune mana pe banii de la guvern si ii toaca pt beneficiul propriu... A spune adevarul despre anumite situatii existente NU inseamna a fii rasist! Cei de etnie rroma sunt considerati victime ale societatii... chiar daca ei traiesc in palate si invart banii cu lopata... iar omul de rand care munceste uneori si cate 2 job-uri sa-si poata plati darile la stat si sa-i mai ramana si cat sa supravietuiasca - acela este asupritorul "cel rau" care- chinuie pe beti rromi si ii nedreptateste... On topic: Inbox - imi pare rau de experienta negativa prin care a trecut fetita ta... Daca ai locui in alta parte a lumii unde legea se respecta si inca mai are ceva putere te-as sfatui sa mergi la politie si sa spui ce s-a intamplat pt ca se pare ca acei copii au fost ei la randul lor "expusi" abuzului sexual deci serviciile sociale ar putea sa mearga la ei acasa si sa verifice daca ei sunt ingrijiti asa cum trebuie pentru niste copii de varsta lor... sau din contra participa activ la anumite "jocuri sexuale"... Poate ca nu ar fii rau sa vorbesti cu pediatrul copilei si sa ii ceri parerea daca nu cumva fetita ta ar avea nevoie de ceva sedinte la un psihoterapeut ca sa reuseasca sa treaca peste trauma... Multa putere iti doresc sa treceti cu bine peste acest incident si sa reusiti va sa depasiti teama fireasca care va chinuie Da - copii pot fii rai intentionat (pot face acte de cruzime in mod rational si constient) (indiferent ca avem puterea sa acceptam sau nu acest lucru). Daca citim si ne uitam in jurul nostru vedem nu zeci, nu mii, nu sute de mii, ci milioane de cazuri de bullying atat fizic cat si emotional. Si sunt copii, ado si chiar si adulti vulnerabili care sufera de pe urma bullyingului si care ajung sa se sinucida... P.S. Nu va straduiti sa raspundeti postarii mele ca eu spun aici "stop joc"... nu am timp de pierdut cu discutii sterile despre situatia rromilor - ei isi vad frumos de viata lor si de palatele lor si isi conduc la lumina zilei reteaua mafiota si foarte productiva care le aduce in continuare bani. Lorelai As a woman, I have no country As a woman, I want no country As a woman, my country is the whole world. Virginia Woolf |
Lorelaim, nu ma bag in discutie ca nu are rost, dar vreau sa-ti raspund tine, ca mi-e dor de tine! Eu nu le iau apararea, am spus doar ca au ajuns astazi asa cu ajutorul celor care ii denigreaza si i-ar impusca daca ar putea, atit de mult ii urasc.
Dar ma intreb asa, retoric, nu ma pot abtine sa nu o fac: oare cum sa ajunga un tigan sa detina palate si sa invirte banii cu lopata intr-o societate corecta, democratica, in care romanul (tot romanul, nu ala care isi ia doua joburi ca sa supravietuiasca) este om cinstit!?!?
Uite, ca aici, nu s-au putut nici 'civiliza' cu forta autohtonii, dar nici bogati nu sint, sansele le-au fost acordate si daca au puterea sa o faca, unii o fac, adica se integreaza in societate (care nu e a lor, a lor erau comunititatile indiene, care traiau fericiti si frumos as spune eu, chiar daca razboinic, pe paminturile lor). Numai ca 'civilizatia' fortata (duritatea cu care a fost facuta) a lasat urme adinci, care nu se pot sterge nici macar cu o democratie curata si buna, chiar daca aceasta ar exista,
Asa si cu tiganii Europei, inclusiv ai Romaniei, cei care sint astazi sint doar o mosternire, urmasii celor carora li s-au taiat radacinile cu tot ce inseamna asta incercind sa fie 'civilizati' cu forta, impotriva firii lor. Si multi 'ne-civilizati' ai lumii au ajuns asa datorita bunatatii celor care au incercat sa-i 'civilizeze', dar n-au reusit, luindu-le insa in schimbul acestui minunat dar - civilizatia, paminturile, bogatiile, femeile, chiar si copiii, care trebuiau luati din familie si trimisi la civilizat, ca doar de acolo se incepe civilizatia.
Da, ce se intimpla astazi e trist de adevarat, tot ce spui tu, tot ce au spus fetele, faptele sint dovezi de necontestat. Dar oricit as incerca sa-i vad doar pe ei vinovati, eu una, nu reusesc. Ceea ce se vede sint doar efecte ale caror cauze trebuie cautate adinc in istorie, iar cei care au 'civilizat' sint marii raspunzatori. Nu-i pot absolvi de vina, desi urmasii lor, cei care isi iau doua slujbe ca sa supravietuiasca, nu au nici o vina.
Nu se poate pozitiva un efect negativ decit mergind direct la cauza si incercind sa repari din greselile initiale. Sincer, cred ca e prea tirziu pentru orice natie 'civilizata cu forta', raul e deja facut si prea mare.
De ce nu pot sa-i vad eu doar pe ei vinovati este ca acei 'civilizatori' de pe vremuri au astazi urmasi de baza, peste tot in lume, care inca mai incearca sa civilizeze, dar nu in interesul natiilor necivilizate, nici al celor care isi iau doua slujbe ca sa aiba cu ce hrani copiii, ci in al lor personal.
Iar cei mai tari dintre cei 'necivilizati' au dat mina cu dracu; (alb, de data asta, sau galben mai nou, inarmat sau ne) si fac shimburi avantajoase nu pentru a-si ajuta natia, si pentru a-si mai ridica vreun palat pe ici, colea...
Si uite asa, se explica multe, cel putin asa mi le explic eu. Si cititi numai acest topic ca sa vedeti cit de departe a ajuns ura...
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
gaby76 spune:
citesc ce scrieti voi aici... cu parere de rau dar zeflemeua nu rezolva problemele... si problemele exista.
nu am vazut cine a scris ca un tigan nu are dreptul la facultate... ba are, si bine ar fi!!! eu condam faptele antisociale nu capacitatea de a invata, de a studia. nu mi se pare corect sa nu ai dreptul sa faci o facultate daca esti capabil. si sunt de acord ca ar trebui ajutati. numai ca eu, si specific inca o data EU, nu as sti de unde sa incep in ai ajuta. probabil ca iar va sari ladyJ sa-mi spuna ca nu sunt capabila sa inteleg, e foarte posibil dar vreu sa vad ca e cineva capabil sa se ocupe in adevaratul sens al cuvantului de copii acestia care cresc in medii de joasa speta. si nu e vorba doar de copiii de tigani. e vorba de cei care cresc alaturi de parinti care nu stiu alceva decat sticla, bataia, injuriile si hotia.
si, Qamar, la mai multi ani pe DC!!!
nelia spune:
Si pentru Inbox: imi pare rau ca ti s-a stricat subiectul. Asa este, e un gest care trebuie sanctionat, chiar daca alegi blindetea si sa o faci fiind prieten cu copilul care l'a facut, incercind sa-i explici tu ceea ce, probabil, mama lui nu o face, faptul ca e tigan sau alta natie, nu are nici o importanta.
Si cum te vad eu, probabil ca nici nu a avut, cred ca gestul te-ar fi socat oricum, indiferent cine era copilul care il facea. Imi pare rau, sper ca te simti mai bine acum... iar vini din astea ca nu poti sa-ti protejezi copilul in toate situatiile vei tot avea si de acum inainte.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
anca_a spune:
citat din mesajul lui danielatt Ce mi-ar place sa asist la urmatoarea faza : doamnele care atat de mult tin partea tiganilor, sa fie un pic injurate asa ca la cala usa cortului, scuipate si batjocorite doar pentru faptul ca au avut curajul sa faca observatie unui pui de tigan ca arunca cu nisip in capul altor copilasi. Tare mult mi-as dori sa vad cum ati reactiona! Oare tot asa de pacifiste si pline bunavointa va ve-ti arata? De ce oare trebuie sa ne ascundem dupa atatea discursuri despre rasism si alte prostii cand situatia este extrem de clara. In general, copii de tigani sunt violenti, rai si fara educatie. Nu spun ca nu sunt cazuri asemanatoare si la copii de romani. Problema se pune in felul urmator: asa cum toata Europa s-a "deranjat" ca noi, romania ca tara avem politici rasiste, ete ca acum bine merci Franta ne da bani sa-i luam inapoi. Dar de ce nu au francezii si italienii grija de tiganii romani? Nu ei erau suparati ca guvernul roman nu-i ajuta pe rromi sa se integreze?Haideti sa nu mai fim iprocriti! In orice caz, eu evit cat pot zonele cu tigani si puteti sa va suparati si sa ma reclamati unde vreti voi.Ma deranjeaza ca nu sunteti sincere si obiective. |
Oglinda, oglinjoara...
cait spune:
citat din mesajul lui denizel Nici un om din lumea asta nu te scuipa si nu arunca bolovani in tine daca ii vorbesti cu respect. Respectul pe care il aratati celor care ziceti ca va scuipa pe strada dupa ce le vorbiti, iese superb la iveala din postarile voastre. Ce sa va faceti cu copiii "rai" ai tiganilor? Sa va purtati frumos si respectuos cu ei!!! La fel cum va purtati cu copiii vostri. Pentru parinti, de dragul copiilor "Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mãmici de bãietel. |
Sincer nu stiu de unde ai scos asta..Si cum nimeni nu injura si scuipa asa din senin hai sa-ti povestesc ceva petrecut ieri..La un semafor la iesirea din Nisa, 5 femei de etnie rroma, dintre care una gravida, insotite de un barbat de acceasi etnie tabara pe masinile oprite sa le spele parbrizele..Nimic de anormal pentru ei pana aici.Ieri au tabarat pe o masina, omul saracul tot spunea nu si nu i-au spalat si ala evident ca, nu a dat nimic si le-a explicat frumos ca el nu a cerut nimic.Mare prostie a mai facut.S-a trezit saracul cu 3 in jurul masinii, au inceput sa scuipe, sa injure, sa se aseze in fata masinii de ala nu mai putea pleca de acolo.
Deci nimeni nu injura pe LUMEA ASTA daca ii vorbesti cu respect..
Cait
www.biomonde.ecosapiens.ro