La Dovlecelu' Vesel •16•

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Si vreau s-o intreb pe Biaz care-i secretul ca si eu vreau sa fac din al meu pui un romantic desavarsit.(Momentan mi-s mandra ca de cate ori cere tati pupic ii da apoi vine si la mine la pupat fara sa zic nimic.)
Si daca tot sunt la capitolul intrebari: Raluk, Alex ia contact si cu alti bebei de varsta lui? Te intreb pt ca te invidiez ca poti sa-l tii departe de zahar si alte tampenii iar eu am patit-o in parc ieri cu o tanti care i-a oferit lui Tudor o napolitana joe(cu vanilie ce-i drept) si n-am avut puterea sa i-o smulg si nici viteza ca parca stia pustiul ca trebuie infulecata repede.Si mai am si o prietena care a dus copilul la 1 an si 8 luni la gradinita si acolo au ca desert prajiturele magura.Cat am stat la bunici in vara n-a stiut de biscuiti si pufuleti dar acum se duce si se agata de toti copii care mananca prin parc.

Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct)
Romania- The land of choice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui monique02

Dragelor vad ca va distrati deja.

Am intrat doar sa va povestesc ceva dragut. Titus ii citeste in fiecare seara Teodorei povesti si in seara asta i-a citit ceva cu cerbul de aur. Cand m-am dus la Teodora sa ii spun noapte buna mi-a povestit si ea povestea dar a mai personalizat si ea:
" baba l-a tras de tricou pe print"
"printul a trimis-o pe baba la politie, si a facut foarte bine, nu-i asa mami?"
si in loc de cerb mi-a povetit povestea cu un ren

Va pup

Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09)

ce simpatica...

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanuKa spune:

Buna seara .

Mai primiti o dovlecuta printre voi ?
noi asa din an in .... Craciun imediat , aparem numai .

Ralu, am vazut pozele cu Alex la 1 an , superbe si voi sunteti tare frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna seara fete dragi...gata, puiutza doarme, camasile sotzului sunt calcate, am gatit azi chilli con carne pentru sot si naut pentru noi fetele, am fost si la job...iar acum sunt gata de chef...pardon, pat.

Vad ca Luto si Uka sunt in forma .

Moni bine ca e ok juniorul...ma bucur ptr voi. Am vazut-o si pe Ebru cum papa singurica..e adorabila!

Recunosc cu rusine ca nu am avut timp de mail...dar imi fac de joi incolo.

Noi in seara asta am avut primul incident ce s-a lasat cu sange...Isabela alerga prin casa dupa taica-sau si a picat si s-a lovit de o margine de mobila...are urma de la patru dinti imprimata pe buza de jos....a curs sange mult, au fost urlete (si ale ei si ale mele), am pus comprese reci si acum zici ca doarme la noi EBA nu fiica-mea. Asta e...sper sa treaca repede si sa nu ii ramana urma.

Astea fiind zise va , noapte buna!

de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

pupam buzite dulci de Isa!
Apropo, cam cat ar trebui sa tina un cucui ca Tudor a luat un colt de pat cu spatele urechii si are o galmuta mica, cam cat un bob de mazare (care sper ca de acolo e).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Si vreau s-o intreb pe Biaz care-i secretul ca si eu vreau sa fac din al meu pui un romantic desavarsit.(Momentan mi-s mandra ca de cate ori cere tati pupic ii da apoi vine si la mine la pupat fara sa zic nimic.)
Si daca tot sunt la capitolul intrebari: Raluk, Alex ia contact si cu alti bebei de varsta lui? Te intreb pt ca te invidiez ca poti sa-l tii departe de zahar si alte tampenii iar eu am patit-o in parc ieri cu o tanti care i-a oferit lui Tudor o napolitana joe(cu vanilie ce-i drept) si n-am avut puterea sa i-o smulg si nici viteza ca parca stia pustiul ca trebuie infulecata repede.Si mai am si o prietena care a dus copilul la 1 an si 8 luni la gradinita si acolo au ca desert prajiturele magura.Cat am stat la bunici in vara n-a stiut de biscuiti si pufuleti dar acum se duce si se agata de toti copii care mananca prin parc.

Crede-ma ca as vrea tare mult sa-mi asum creditul, dar vad gesturile astea ale baietilor ca pe un dar pe care nu-l merit.
Busici ma copleseste uneori cu complimente. De exemplu, cand era mic de tot si ne dragaleam seara in pat, ii spuneam ca il iubesc cat Universul iar el imi raspundea "Te iubesc cat universul casei noastre." Uneori se cuibareste langa mine si-mi spune ca e cel mai frumos loc din toata lumea in brate la mine. Si o face naiv si natural, pentru ca in momentul urmator sa inventeze o gogomanie specifica varstei lui. Nu stiu de unde ii vin ideile, dar le savurez si incerc sa le pastrez in minte ca sa le am la indemana atunci cand ma lupt cu punctele lui slabe.

Cat despre dulciuri, (stiu ca intrebarea era pentru Raluk, nu pentru mine, dar imi permit si eu un raspuns. Imi dai voie?) La noi in familie dulciurile nu sunt interzise, desi incercam sa traim cat mai sanatos. Nu le dau zahar concentrat copiilor dar mananca ocazional placinte sau prajituri facute de bunica si biscuiti (eu cumpar crackeri integrali dar tati mai cumpara si de alt fel iar bunicii le trimit biscuiti cu zahar.). Cred ca atata timp cat eu ma straduiesc sa le dau cat mai putin spre deloc daca se poate, atunci cand primesc de la vreun strain ceva dulce, nu e o tragedie. Incerc sa nu ma manifest prea vehement pentru ca stiu ca marul interzis e cel mai tentant si am cunoscut personal copii vegani care se indopau cu carne atunci cand scapau de sub vigilenta parintilor sau copii crescutit cu 0 zahar care nu stiau pe unde sa-si mai indese dulciurile. N-as vrea sa ajunga astfel copiii mei. Pe de alta parte, stiu si extrema cealalta in care dulciurile (cu zahar) sunt folosite ca recompensa, ceea ce ii face pe copiii sa se indragosteasca de ele deoarece le asociaza cu aprecierea si afectiunea parintilor. Imi dau silinta sa stau departe de ambele extreme. In consecinta, fiul meu cel mare detesta ciocolata, nu mananca inghetata, nu-i place frisca, nu suporta sucurile acidulate. Bea uneori nectar de fructe (cel mai adesea il fac eu acasa, dar se mai inampla sa mai bea si de la magazin uneori) si papa biscuiti. Pana acum s-a dovedit a fi foarte sanatos.

Cu cel mic e o poveste putin diferita. Vede ce papa fratiorul lui sau ce mai mancam noi si vrea si el. Pana acum nu s-a indragostit de nimic, dar a gustat zilele trecute placinta cu mere facuta de mama mea si cred ca i-a placut. Presimt ca el va fi mai pasionat de dulciuri decat fratele lui. Dar vom vedea.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Va rog sa-mi iertati lungimea mesajului anterior. Sufar de o boala incurabila si sunt in stare sa povestesc la nesfarsit despre baietii mei.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vik-cj

Buna seara fete dragi...gata, puiutza doarme, camasile sotzului sunt calcate, am gatit azi chilli con carne pentru sot si naut pentru noi fetele, am fost si la job...iar acum sunt gata de chef...pardon, pat.

Vad ca Luto si Uka sunt in forma .

Moni bine ca e ok juniorul...ma bucur ptr voi. Am vazut-o si pe Ebru cum papa singurica..e adorabila!

Recunosc cu rusine ca nu am avut timp de mail...dar imi fac de joi incolo.

Noi in seara asta am avut primul incident ce s-a lasat cu sange...Isabela alerga prin casa dupa taica-sau si a picat si s-a lovit de o margine de mobila...are urma de la patru dinti imprimata pe buza de jos....a curs sange mult, au fost urlete (si ale ei si ale mele), am pus comprese reci si acum zici ca doarme la noi EBA nu fiica-mea. Asta e...sper sa treaca repede si sa nu ii ramana urma.

Astea fiind zise va , noapte buna!

de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Of, draguta de ea. Cred ca trebuie sa adunam cat mai multi sa faci din ei o alifie catifelata speciala cu care sa o mangai pana ii trece.

_

Mergi la inceput

Monique, simpatica tare Teodora ta. Ar trebui sa o inregistrezi fiindca momentele astea sunt atat de pretioase. Si, cine stie, daca va continua asa, poate va deveni povestitoare profesionista. Talentul nu trebuie irosit.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Va rog sa-mi iertati lungimea mesajului anterior. Sufar de o boala incurabila si sunt in stare sa povestesc la nesfarsit despre baietii mei.

_

Si o faci asa de frumos...
Si eu incerc sa-i dau in casa doar fructe pe post de dulciuri si chiar sa evit gustarile dintre mese,iar biscuitii ii pastrez pt afara cand vede la alti copii. Mi-am propus sa-i fac in casa atunci cand v-a manca mai multi dar, sper sa nu se intample prea curand asta.

Mergi la inceput