Nov-dec2010 - HAI ANA, HAI CRISIS! BV ELFICA!(142)
Raspunsuri - Pagina 8
unique spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andreeacc
Unique, felicitari inca o data pentru fetita ta! Tie ti s-a spus sa nu misti capul dupa anestezia pe care ai facut-o? eu am tot auzit diverse opinii si am uitat sa verific cu dr ce si cum despre subiect; oricum voi intreba anestezistul, insa pana atunci mi-ar prinde bine o informatie. |
Mi s-a spus sa nu ridic capul, eu aveam intentia sa stau cu mana sub cap si mi-au spus sa nu o fac.
Dana, mami de Sofia Andreea (17/10/2007) si Alexia Stefania (22/10/2010)
MTHFR C677T heterozigot
ral_eli spune:
am redimensionat pozele de pe picasa; eu le-am facut in paint , resize, 600/300, nu stiu sa lucrezi cu photoshopul dar si cu paintul au acum maxim 70-80 kb
34+
lore76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anya2010 Eu ma laud cu 24 kg in plusCred ca detin recordul odiseei. Ana 38+ cu Gabriel Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!! Minunate sunt lucrurile tale Doamne! Minunea mea |
Lore 32 + &
EvaF spune:
citat din mesajul lui douradoudou si acum certati-ma:nu am luat si nu iau landou..in 1 rand o sa iau cos din ala unde poate sa doarma bb si prin casa..in al2lea rand nu am de gand sa stau cu ea pe afara f multe ore ..scaunul de masina e folosibil de la 0 la 12 luni si se poate fixa pe carutz...daca ma duc in vizita pe la socrii iau cosul ala cu mine .. |
Doura, deci asadar si prin urmare, caruciorul e mortal. Si ce ma baga in boala e ca poti sa folosesti scoica la el, asta mi se pare o inventie mega ultra giga inteligenta, vad multe aici asa. Nu mai dau bani pe altul. Avem un Brevi mai obosit asa pentru primele 6 luni, care se lasa perfect la orizontala, nu avem landou, si de la 6 luni cand sta in funduletz un MacLaren.
Ambele de la Luca.
Nu mai dam bani pe alte carucioare ca nu vad rostul, dar asta cu scoica detasabila e beeeeton!!!!! Daca aveam atunci mintea de acum asa imi luam...
Joy, da si eu la ficateii aia ma gandesc, in we asta fac sigur.
Vmadelein, pai nu plec niciunde, am zis asa sub imperiul emotiilor discutiei de mai devreme. La modul daca cumva am urgente si nu pot intra stergeti-ma de pe acum din lista...Dar deocadata nu am probleme, sunt activa Pai si tu mi-ai lipsi si toate fetele mi-ati lipsi, asta e claaar!!! Dar si pe copilul meu il iubesc si ii arat cand ceva nu imi convine, nu?
Sa iti traiasca puiul, Elfica!!!! FELICITARI!!!!!!
Eva & Luca (08.09.2008) acum 30+ cu Noah (30. 12. 2010)
Ioana_Mami spune:
Sa facem si noi putina GALAGIEEEEE!!!!!!
FELICITARI ELFICA!BINE AI VENIT URSULET!!!
Hai CRISIS!!!HAI ANA!!! HAI LETZI!!!
Fericita 38+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?
unique spune:
citat din mesajul lui misticgirl Dana (unique),sa-ti traisca minunea grasuta! Ma bucur ca ai descris experienta ta in spital, ne ajuta foarte mult !!! Si eu am fost pacienta dr Dumitrascu, pana la 26 sapt de sarcina, dupa care mi-am ales alt medic, din motive pe care mnu are rost sa le enumar din nou aici. |
Imi dau seama cum este, fiecare are anumite asteptari legate de medicul ginecolog. De aceea e bine sa iti alegi un medic in care sa ai incredere.
Pe mine ma interesa foarte mult operatia. Stiam ca fac cezariana si imi doream un medic ce sa faca lucrul asta asa cum trebuie. Si Dr Dumitrascu exact asta a facut: a avut grija ca bebelina mea si cu mine sa fim bine. Tin sa spun ca azi, la 5 zile de la operatie ma simt foarte bine, si imi plimb grasunica prin casa fara sa am dureri prea mari.
Dana, mami de Sofia Andreea (17/10/2007) si Alexia Stefania (22/10/2010)
MTHFR C677T heterozigot
allexxia_m spune:
Am modificat prima pagina cu felicitari si pentru ELFICA!
Cine stie sa-mi zica si mie detaliile despre asterea ursuletiilor de SIEMA, ADIPAPAZI, ALINA, ELFICA? Va rog, sa-i trec in lista ursuletiilor din barlog!
Am vazut sesizarea ca rozul de la numele fetitelor, nu prea se distinge, sunt de acord, il modific in rosu? Vreau si acordul vostru! Astept raspuns!
Legat de accesul la picasa, eu las lucrurile asa cum sunt, la urma urmei noi alegem ce poze punem acolo! Eu lucrez cu photoshopul si fac modificari si resize la orice poza pun pe net! E foarte buna ideea cu micsorarea pozelor pentru a incapea cat mai multe!
38+
allexxia_m spune:
unique multumim mult pentru ce ai povestit! Chiar ne este util!
Doamne ajuta ca toate cele care fac cezariana sa aiba parte de asa tratament si recuperare rapida!
Ma bucur mult ca ai ajuns acasa si ca esti bine si tu si minunea ta!
38+