Nov-dec2010 - HAI ANA, HAI CRISIS! BV ELFICA!(142)
Raspunsuri - Pagina 9
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vmadelain Eu sunt inca in putul cu melancolie, inca ma gandesc si mi-este teama sa nu fie ceva in neregula cu bebelina mea...ma rog la Dzeu sa fie totul in regula... |
Eva & Luca (08.09.2008) acum 30+ cu Noah (30. 12. 2010)
Ioana_Mami spune:
Allexia , daca nu cer prea mult...pune si la titlul capitolului felicitari ptr ELFICA!!!Sa stie tot poporuuuuu
Fericita 38+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?
allexxia_m spune:
Ioana am incercat de prima data sa pun si in titlul, probl este ca are limita de caractere
tot ce am reusit acum este: HAI ANA,CRISIS! FELICIT ELFICA!
sper sa fie pe inteles si sa nu se supere nimeni !
38+
Joy21 spune:
citat din mesajul lui allexxia_m Ioana am incercat de prima data sa pun si in titlul, probl este ca are limita de caractere tot ce am reusit acum este: HAI ANA,CRISIS! FELICIT ELFICA! sper sa fie pe inteles si sa nu se supere nimeni ! 38+ |
Merge si un "BV" in loc de "FELICITARI", zic eu.
Eu sunt de acord cu rosu/alta culoare mai vizibila in loc de roz.
Victoria, mami de Anna Sofia, 36+ cu inimioara
David Lloyd George
misticgirl spune:
doura, caruciorul este super!!!! Acum am inteles de ce il plimbai prin casa
heidy, camera lui bebe este foarte frumoasa. Braul cu animalute m-a fascinat, insa totul este de bun-gust, felicitari!
Alexa, am vazut poze cu Andreea....a mai crescut, se poate observa si din poze. Ma bucur ca te ajuta si tati, cred ca ii e tare drag de printesa lui
Eu am fost la cumparaturi, am fost plecata 3 ore jumate, acum ma resimt. Ma dor ingrozitor picioarele (gleznele si laba piciorului) si burtica este cam tare, insa psihic ma simt mult mai bine. Acum ar trebui sa si gatesc ceva, oare mai sunt in stare? O sa incerc peste vreo ora, pana atunci stau in pat.
Aaaa...mi-am luat ceva bun din Cora, o prajitura care imi aminteste de copilarie, dar nu va spun ce, pt ca sunt sigura ca va fac pofta . Au fost putine pofte de "ceva dulce" in aceasta sarcina, astazi a fost unul dintre ele
Mi-am amintit de ceva si cred ca va este util si voua: puneti in bagajul pt spital si un pai cu ajutorul caruia sa beti apa. Eu la prima nastere nu am avut la mine si a trebuit sa ofer o "atentie" unei asistente sa-mi confectioneze unul din nu-stiu-ce furtunas La fel de util mi s-a parut si balsamul de buze, aveam buzele atat de uscate si crapate, ca fara balsam din acela de la Nivea cred ca faceam rani pe buze.
Claudia 36+ si Nicholas (25.11.04)
danaint spune:
Fetelor, m-am intors de la epilat. Sunt o lasa si o recunosc M-a durut infiorator, mi se parea ca bebe se misca exact pe unde epila tanti aia, cosmar! Nu stiu exact cat m-a epilat, cum m-a epilat, ca nu pot sa vad Sper sa fie suficient, altceva nu mai fac Transpirasem toata ca o fantana, curgea de pe mine apa. Daca nici dupa experienta asta nu ma apuca nasterea... nu stiu ce sa cred
Vad ca apele s-au calmat ceea ce ma bucura. Intru si eu sa imi redimensionez pozele!
s38 Lucas Petru
Joy21 spune:
citat din mesajul lui lore76 EU detin recordul, cu 25 kg Lore 32 + & |
Hehe, pai nu intri in competitie ca esti 3in1, deci trisezi
Ai propus sa facem un singur cont de poze; eu cred ca e dificil pt ca nu va fi loc suficient, va urma o avalansa de poze cu ursuleti mici
David Lloyd George
misticgirl spune:
Sunt de acord si eu cu schimbarea rozului in rosu
Si, da, cred ca ar fi OK si "BV" in loc de Felicitari Maine trebuie sa o sustinem si pe letzy, vom schimba de cateva ori pe zi titlul capitolului. Prsupun ca maine dimineata vom schimba titlul in "Nov-dec2010 - Hai,Ana,Letzy! Bv Crisis!"
Claudia 36+ si Nicholas (25.11.04)
Joy21 spune:
citat din mesajul lui danaint Fetelor, m-am intors de la epilat. Sunt o lasa si o recunosc M-a durut infiorator, mi se parea ca bebe se misca exact pe unde epila tanti aia, cosmar! Nu stiu exact cat m-a epilat, cum m-a epilat, ca nu pot sa vad Sper sa fie suficient, altceva nu mai fac Transpirasem toata ca o fantana, curgea de pe mine apa. Daca nici dupa experienta asta nu ma apuca nasterea... nu stiu ce sa cred Vad ca apele s-au calmat ceea ce ma bucura. Intru si eu sa imi redimensionez pozele! s38 Lucas Petru |
Off... te inteleg perfect. Si eu am suferit tare cand m-am epilat ieri. Si bebe ma impingea cu un picior intr-o parte parca vroia sa scape si el mai repede Si incepuse tipa de la cosmetica sa ia firele mici-mici si cu penseta, "ca nu poate sa ma lase asa". Evident la penseta n-am mai suportat si am zis gata chinului.
La nasterea trecuta eram neepilata acolo cam de 2 sapt, si a "mers" si asa, deci stai linistita, nu se cauta perfectiunea Important e sa nu fie padure tropicala
David Lloyd George