Nov-dec2010 - HAI ANA, HAI CRISIS! BV ELFICA!(142)
Raspunsuri - Pagina 7
danaint spune:
Lipsesc putin si cand ma intorc ce vad... aproape ati pus-o de o mica cearta E clar, suntem cu hormonii in pom toate. Referitor la securitatea pe net... in parametrii astia in care activam noi aici pe forum ea e undeva inspre zero Dar eu una (care am o viata online extrem de bogata - defect profesional), sunt resemnata. Si consider ca atata timp cat nu pun poze indecente cu mine, nu imi dau nr de telefon pe forum public si nici adresa sau datele de card sunt relativ ok.
In alta ordine de idei, am impresia ca sunt vinovata la faza cu dimensiunea pozelor. Picasa mi se pare greoaie, si de aia nu am folosit niciodata - eu am galeriile personale pe un soft "custom" instalat la noi pe server, si traiam cu impresia ca picasa redimensioneaza si ea pozele la dimensiune web la uploadare. Acum am testat, si neuron gravid , normal ca ma inselam.
Cand revin de la epilat - runda 2 - eveniment pentru care ma pregatesc de ieri de parca ma duc sa nasc (probabil o sa fie mai dureros ), imi modific pozele la dimensiuni "decente".
In ipoteza ca Cris naste pana ma intorc, las cateva motate la incalzire:
s38 Lucas Petru
unique spune:
mirunam,am nascut cu Dr. Dumitrascu Mihai, care s-a comportat extraordinar si pe percursul sarcinii si atunci cand am nascut.M-am internat la 7:30, m-am schimbat cu camasa de noapte, halat si papuci pe care le aveam de acasa, apoi am fost dusa la terapie intensiva unde mi s-a luat sange pentru analize si am semnat niste formulare. Apoi am astepata sa imi vina randul la operatie.In ziua aceea erau canuntate cam 15 cezariene, iar salonul avea doar 9 paturi. Pe masura ce se recuperau cat de cat, fetele operate erau mutate in rezerve. Erau doua asistente si o infirmiera care erau in continua miscare, impartind calmante pacientelor, punandu-le pungi cu gheata ,si facand masaj pe burta aproape din ora in ora fiecarei paciente operate.Nu venea nimeni sa ceara bani pentru asta, dar eu le-am dat atunci cand am avut nevoie de ele si consider ca au meritat fiecare banut.In sfarsit a venit si ora operatei. Am fost dusa in sala de operatii, unde am discutat cu anestezistul despre anstezia pe care o doresc si daca am anumite probl de sanatate.Anestezia a fost rahi-peridurala si trusa mi-o cumparasem eu inainte pe baza recomandarii medicului ginecolog. Operatia a durat de la ora 12:15 pana la 13:30, pentru ca dupa ce a fost extras copilul mi-au facut si ligatura trompelor, si a durat si cosmetizarea burticii. Aveam de la nasterea trecuta o cicatrice cam urata,iar acum cusatura este impecabila. Ma intreba cineva cum e posibil sa nasc copil asa mare pe data de 22.10 cand data probabila a nasterii era 5.11. Pai conform ultimului CM 29.01, 5.11 era data probabila a nesterii. La fiecare ecografie mi s-a spus ca bebelusul este in avans ca dezvoltare cu aproximativ 2 saptamani, iar data probabila a nasterii s-a decalat pe 23.10.Probabil a contat si tratamentul pe care l-am facut pentru trombofilie. Am inteles ca injectiile cu Clexane au influenta asupra dezvoltarii bebelusului. Operatia de cezariana mi-au facut-o exact in ziua cand am incheiat 38 saptamani.Asa ca asta este: bebelus de 4 kg 200g, 53 cm, Apgar 9.
Dupa operatie am fost dusa din nou la terapie intensiva de brancardieri si am fost asezata in pat. Asistentele au venit si mi-aupus sticle de apa inghetata pe burta, apoi imi faceau masaj pe burta din ora in ora, care desi este destul de dureros dupa ce incep sa se dezmorteasca picioarele este necesar. Apa nu am avut voie sa beau nici inainte de operatie nici dupa, desi muream de sete. Hidratarea se fecea prin perfuzie. Am avut voie sa beau apa de abia dupa ce mi s-au dezmortit picioarele.Pentru durere , la cerere veneau asistentele si imi faceau inca o doza de anestezic in cateterul care era prins pe umar. Copilul mi-a fost adus la alaptat cam la 3 ore dupa operatie, apoi de fiecare data cand nu se mai intelegeau asistentele de la neonatologie cu ea. In postoperator se stau cam 12 ore, dar eu am ramas acolo pana a doua zi, cand mi s-a scos sonda urinara si am fost ajutata sa ma ridic din pat si sa incep sa merg. Apoi am fost mutata intr-o rezerva cu 3 paturi, unde mi-a fost adusa si bebelusa care a ramas cu mine pana la externare.
Externarea mi-au facut-o duminica ,asa ca am ajuns acasa, zic eu, foarte repede. Sper ca nu v-am plictisit f tare .
Dana, mami de Sofia Andreea (17/10/2007) si Alexia Stefania (22/10/2010)
MTHFR C677T heterozigot
andreeacc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unique Anestezia a fost rahi-peridurala si trusa mi-o cumparasem eu inainte pe baza recomandarii medicului ginecolog. Dana, mami de Sofia Andreea (17/10/2007) si Alexia Stefania (22/10/2010) MTHFR C677T heterozigot |
Unique, felicitari inca o data pentru fetita ta!
Tie ti s-a spus sa nu misti capul dupa anestezia pe care ai facut-o? eu am tot auzit diverse opinii si am uitat sa verific cu dr ce si cum despre subiect; oricum voi intreba anestezistul, insa pana atunci mi-ar prinde bine o informatie.
Andreea, mami de baiat si 38+ cu
AMR 2 zile!
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
Joy21 spune:
Felicitari Elfica, recuperare usoara si un bebe mancacios si necolicos!
Eva, am uitat sa-ti zic, am salvat reteta cu ficatei la bookmarks si tot salivez la ea. Am sa o gatesc zilele astea. De-as gasi niste ficatei de rata si la noi.....
Victoria, mami de Anna Sofia, 36+ cu inimioara
David Lloyd George
inacat spune:
Fetelor care va pricepeti, va rog, la titlul capitolului putem pune si
FELICITARI ELFICA
Shines, ai pus tabelul in vre-un cont? In care, te rog, ca la cate avem... La ursuleti_novdec2010@yahoo.com nu este.
35+
allexxia_m spune:
FELICITARI NOILOR URSULETI VENITI IN BARLOG SI MAMICILOR EXCEPTIONALE: SIEMA, ADIPAPAZI, ALINA, ELFICA!!!!
HAI CRISIS!!!
38+
allexxia_m spune:
Am vorbit cu Ana ...
Acum este ceva mai bine, tot suparata dar macar a mai trecut putin peste moment!
A fost chinuta saracuta, atatea ore in sala de nasteri, fara sa manance si tot asteptand ca pana la urma sa i se zica ca maine ....
Poate va gasi puterea sa intre sa va povesteasca ea mai multe!
Pana atunci, Ana, nu uita ca Dumnezeu pastreaza ceva special pentru fiecare ! Si cu siguranta si pentru BB David a pregatit ceva cu totul si cu totul special!
38+
crisis81 spune:
O ora mai am maxim.....
Cris mami de Teodora si 38+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
misticgirl spune:
Dana (unique),sa-ti traisca minunea grasuta! Ma bucur ca ai descris experienta ta in spital, ne ajuta foarte mult !!! Si eu am fost pacienta dr Dumitrascu, pana la 26 sapt de sarcina, dupa care mi-am ales alt medic, din motive pe care mnu are rost sa le enumar din nou aici.
Elfica, felicitari! Sa-ti traiasca fetita! Din cate stiu, Elfica era pacienta dl dr Haiduc, dar a ales sa mearga la C-ta, sa nasca in apa. Imi pare rau ca nu a reusit, dar important este ca totul s-a terminat cu bine si, atat mamica, cat si bebelusa sunt bine.
Hai, Crisis!!! Cred ca acum esti in sala deja. Sper sa ai o operatie usoara si sa ne dai curand vesti bune despre tine si bb!
Ana, iti inteleg supararea si sunt alaturi de tine. Nu te stresa foarte tare, bebe simte emotiile mamei si il agiti si pe el. Gandeste-te ca poate Dumnezeu a avut un motiv pt care a decis aceasta amanare a nasterii lui David.
Maine avem doua ansteri sigure (Ana si letzy) Cine se mai inscrie? Se naste in mod organizat aici, da?
Claudia 36+ si Nicholas (25.11.04)