Nov-dec2010 - HAI ANA, HAI CRISIS! BV ELFICA!(142)
Raspunsuri - Pagina 6
douradoudou spune:
HAI CRISIS!!!
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 37+ cu
Joy21 spune:
Crisis, mai esti pe forum sau te-au anesteziat? Te asteptam sa ne dai vesti despre tine si bebe. Sper ca a ajuns si tati de la Buc.
Doura, f frumos caruciorul, sa-l folositi sanatosi si voiosi.
Victoria, mami de Anna Sofia, 36+ cu inimioara
David Lloyd George
bb_alinus spune:
Doura superb caruciorul! Culoarea o ador, si pare atat de practic! Zic ca e ok fara landou la cum am vazut ca se lasa pe spate!
Alina (38+ sapt) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.
vmadelain spune:
HAI CRISIS!!! Asteptam vesti! Sa dea Domnul sa fie o operatie rapida, cu un bebe sanatos tun si sa ai o recuperare usoara!!!
Madalina34+
inacat spune:
Fetelor mai avem un ursulet in odisee, mai bine zis o ursuleata
Elfica a nascut azi pe la 16, o fetita de 2 kg si ceva, prin cezariana
A avut un travaliu lung, contractii, dilatare, dar pitica nu avrut sa se angajeze, asa ca la monitorizarea la care dr. a constatat un stres fetal, s-a hotarat si operatia (au constat c avea si o circulara).
Scuze pt. datele aproximative, dar cand m-a sunat sotul ei sa-mi spuna m-am emotionat si nu am mai retinut exact. Maine ajung si eu in Constanta si ne vom vedea, asa ca voi afla mai multe.
35+
misticgirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_alinus Eu vreau sa rezerv motatele pt martea viitoare, pe 2 nov am programare la cezariana! |
Sa fie intr-un ceas bun! Bucura-te de saptamana ramasa pana la marele eveniment, odihneste-te, relaxeaza-te si pregateste-te pt intalnirea cu bb
Claudia 36+ si Nicholas (25.11.04)
inacat spune:
Mai stiu ca amandoua sunt bine sanatoase, iar pe bebelina o vor avea in camera abia de maine dupa-amiaza, cand Elfica trebuie sa se fi mobilizat deja.
35+
vmadelain spune:
Buna Burtici,
Vad ca au fost ceva expuneri de pareri aici, si chiar daca pare ca neintelegeri, cred ca sunt niste puncte de vedere la care fiecare a argumentat cum considera de cuviinta! Prin urmare, eu zic sa nu amplificam fenomenul, sa ramana ca o discutie din care putem intelege ce inseamna pt fiecare forumul si pe cat posibil sa incercam sa acceptam!
Eva, si eu sunt de parere ca atat timp cat forumul este unul public, protejarea virtuala este prea putin posibila...dar pana la urma, suntem aici de cateva luni bune si cumva au ajuns sa ne lege cateva lucruri si am depasit putin sfera publica...cred eu...Sper sa nu pleci asa cum ziceai, ca eu una chiar ti-as duce dorul!
Sper sa se depaseasca momentul si sa ne bucuram in continuare de prezenta fiecare, asa cat POATE FIECARE SI SIMTE CA POATE CONTRIBUI CU PARERI!
Eu sunt inca in putul cu melancolie, inca ma gandesc si mi-este teama sa nu fie ceva in neregula cu bebelina mea...ma rog la Dzeu sa fie totul in regula...
AnaO Sper sa treaca supararea, si ca maine sa fii tonica si pozitiva pt venirea pe lume a lui bebe David, chiar daca e cu o zi mai tarziu! Este un plan de sus pt toate, sunt sigura ca o sa fie bine si maine!
Va las, sunt aici, va citesc si momentan (pana la trecerea la stare mai buna) o sa intervin pt galerie, se anunta nasteri multe!
Va pup cu drag pe toate!
Madalina34+
vmadelain spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inacat Fetelor mai avem un ursulet in odisee, mai bine zis o ursuleata Elfica a nascut azi pe la 16, o fetita de 2 kg si ceva, prin cezariana A avut un travaliu lung, contractii, dilatare, dar pitica nu avrut sa se angajeze, asa ca la monitorizarea la care dr. a constatat un stres fetal, s-a hotarat si operatia (au constat c avea si o circulara). Scuze pt. datele aproximative, dar cand m-a sunat sotul ei sa-mi spuna m-am emotionat si nu am mai retinut exact. Maine ajung si eu in Constanta si ne vom vedea, asa ca voi afla mai multe. 35+ |
[b]FELICITARI ELFICA!!! SA TRAIASCA BEBELINA, SA FIE SANATOASA, iar TIE ITI DORESC O RECUPERARE CAT MAI BUNA SI RAPIDA, si MULT LAPTIC!!![b]
Madalina34+
andreeacc spune:
............
...........................
.....................................
.....................................
.................
fetelor, ma chinuie talentul si incerc sa vad si eu cum reuseste ana_vio sa faca operele de arta intru' incurajarea nascacioaselor.
Andreea, mami de baiat si 38+ cu
AMR 2 zile!
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care