Nov-dec2010 - HAI ANA, HAI CRISIS! BV ELFICA!(142)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui joy21
Hello.

Eva, daca te referi la pozele de la intalnire, da sunt f mari si nu am avut timp sa ma ocup de micsorarea lor. Insa nu am cerut nimanui sa stearga poze din cont. Pur si simplu nu le-am postat cand nu a fost loc.

Cine vrea sa intre si sa citesca/scrie pe-aici o va face ca si pana acum, nu are nimeni un statut special si nu cred ca isi au rostul amenintarile cu plecatul/stersul albumului/stersul din lista etc.

Joy, de ce zici asta? Am zis eu ca ai zis cuiva sa stergi din ele? Nu ma refer la acele poze, oricum, ca sunt 4. A propos, eu acum ca ai zis le-am vazut, sunt f faine.
Vorbesc de toate albumele, in general. Sunt incredibil de putine albume pentru un cont Picassa, nu are nimeni cateva sute de poze si ce e fff ciudat nu exista nici macar un video pe Picassa - si filmele ocupa loc muuult- si deja contul e full. E clar ca albumele sunt pline de poze enorme. Pai cand o sa inceapa lumea sa puna poze cu pitici si filmulete, contul se va epuiza dupa 5 albume maxim. E clar ca trebuie reduse pozele la maxim daca vreti sa aveti cont privat si sa aiba fiecare cate un album micut acolo.

Da, ce sa zic, si concluzia mea e ca nu cu amenintari ii facem pe oameni sa reactioneze si faptul ca au iesit cateva fete din umbra doar sa nu fie sterse …
Dar ne referim la lucruri diferite...tu te referi la mine si eu ma refer la ce a fost.

Oricum, eu am incheiat discutia legata de conturi private. Incercam doar sa va explic ca nu exista privat pe net si ca parola asta tinuta sub cheie e un fel de efect placebo.
Am fost uimita ca o fata de la Odisee care e destul de activa nu primeste parola, punct.
Si a doua ideea e ca nici macar 3 conturi nu va vor ajunge daca nu micsorati pozele.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 30+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

feteor se pare ca e ceva in atmosfera, suntem mai sensibiloase azi

eu sunt f f trista, vin de la consukt.e al 4 medic care imi recomanda cezariana. ma simt de parca as trisha, ca o femeie din cele mimoze care prefera calea cea simpla. numai zic ce ganduri imi trec prin cap

ma duc sa dau resize la pozele de pe picasa. dupa ce reusesc va zic si voua cum se face

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ma bucur ca v-a placut si voua...alinus caruciorul e in contul de gmail picasa..
ukume care prima poza cu saculetz??te referi la cel roz (printre pozele cu haine ,right?)
si acum certati-ma:nu am luat si nu iau landou..in 1 rand o sa iau cos din ala unde poate sa doarma bb si prin casa..in al2lea rand nu am de gand sa stau cu ea pe afara f multe ore ..scaunul de masina e folosibil de la 0 la 12 luni si se poate fixa pe carutz...daca ma duc in vizita pe la socrii iau cosul ala cu mine ..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 37+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

De felul meu sunt o persoana enervant de sincera asa ca o sa zic ce am de zis pe marginea problemei cu parola, lista si alte probleme organizatorice.

Eva, la inceput parola a fost data fara nicio retinere. Dupa scandalul cu pedofilii am deci de comun acord sa fiim ceva mai atente si sa dam parola nu celor care intra zilnic sau saptamanal ci celor care au scris macar cateva mesaje. Niciodata nu vom fi in siguranta, dar putem sa incercam sa ne protejam cat de cat.

Daca la mine te referi cand vorbesti de lista sa stii ca sugestia venit pentru simplul motiv ca lista este foarte greu de modificat nu pentru ca as vrea sa penalizez pe cineva ca nu scrie. Cred ca poate confirma oricare din fetele care deschid capitole noi sau fac liste cu zile de nastere. Niciodata nu am modificat fara sa intreb, pana si pentru culori am cerut parerea...

Imi pare rau ca trebuie sa discutam cu aluzii si apropouri si nu putem discuta clar si direct. Amenintarile intr-adevar nu isi au rostul.

AMR 3 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 37 +

Miruna, daca stiam ca tu ai initiat discutia era si mai simplu, ma adresam tie, dar nu am stiut absolut deloc cine a avut ideea cu stersul din lista al persoanelor inactive.

Si legat de ce spui tu, asta m-a socat azi, "s-a hotarat de comun acord parola sa fie data celor care au scris macar cateva mesaje".
Exact de aceea nu am inteles de ce kamik nu a primit parola...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

HAI CRISIS!!!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Da Doura la prima poza cu hainute ma refeream . scuze ca n-am fost foarte coerenta. Cred ca e de vina carutul care m-a fascinat de-a dreptul.

Eva cum dam resize? eu vreau sa fac pozele mele mici ca sa mai incapa. Nu am eu multe dar putin cate putin se face spatiu, nu?

Eu ma duc sa imi fac tampoanele cu tifon si vata. Apropos din fetele care au nbascut, le-ati folosit?? sunt ok??

34+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Pozele se salveaza intotdeauna, ca intreba cineva, File > Save for the Web, nu se salveaza in Save as decat in albumele personale pe care le tin pt print. Inainte sa salvam poza pe care o punem pe net, ea trebuie sa aiba maxim 600 pixels pe partea lunga, adica latime daca e format peisaj sau lungime pt format portret. Asadar o poza are formatul aprox 300 pixels/ 600 pixels, si apoi se salveaza in Web Quality, nu Print Quality. La o rezolutie de 300 pixels/ inch.

Astfel talia unei poze nu depaseste 30-80 Ko, si cu ea nu faci nimic daca o downloadezi. Daca o maresti e atat de pixelizata ca nu vezi nimic.

O astfel de poza se incarca usor, si e f vizibila, f rapid, nu asteptam 5 minute sa se afiseze o poza.

Acestea sunt features pentru oricare dintre Photoshop. PS Elements sau CS(Creative Suite).
Dar exista online programele gratuite care va ajuta sa reajustati pozele, gen http://www.webresizer.com/, chiar mult mult mai mici decat formatul dat de mine, doar ca cele cu format mai mic de 600 pixels pe partea lunga nu se prea vad, idealul e 600 pixels pe partea lunga.

Si cu asta inchei subiectul poze. V-am spus care e realitatea cruda cu albumul ala, indiferent ca are parola.

Corina, Olympus e o marca f buna, intre cele 3 -Nikon, Canon, Olympus.Oricum poti avea un mega aparat daca nu stii cum sta treaba cu el poti face poze f frumoase cu un aparat mai putin performant dar cu care stii ce faci. Daca e greu Canon, inseamna ca ai lentile cu distanta focala mare, f faine sunt mai ales pentru copiii care sunt in miscare si ai nevoie sa zoomezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fetele, Cris naste in seara asta!Voi auziti?

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

HAI CRISS!!!!

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

HAI CRIS!!!!!!!

Mergi la inceput