Nov-dec2010 - HAI ANA, HAI CRISIS! BV ELFICA!(142)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Crisis81, o sa il vezi pe bebe! ce minunat, nu mai conteaza cum, voi sa fiti bine.

Ana_o, nu sta suparata, cred ca esti dezamagita si ca il asteptai cu asa mare nerabdare pe David, dar uite ce data frumoasa 27...multiplu de 3 in toate combinatiile posibile, norocoasa adica!

Am fost sa imi platesc telefonul, am mai cumparat inca o camasa de noapte si niste dovleci pe care sa ii "decupeze" Sebastian ptr petreceerea de vineri de la scoala.
Parca numai gravidute am vazut azi in mall, ca si ieri la ikea.

Doura, m-a distrat treaba cu mancatul iute; eu asa am mancat toata sarcina si asa mananc si acum....efectul e .....arsura la stomac uneori

Andreea, mami de baiat si 38+ cu

AMR 2 zile!

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Doura e super caruciorul!!!! Mie imi place la nebunie. Se vede ca e usor de manevrat. Vai da ce frumos e. Si imi place si culoarea!! i love it! Si hainutele sunt superbe. Sper ca nu m-am inselat si prima poza e cu sacultz asa-i? imi place foarte mult!Acu iteleg de ce il plimbai azi prin casa!!!

34+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Ana nu-i nimic, noi iti facem galerie in continuare
Imi dau seama ca e grea asteptarea asta sa mai treaca din suparare.
Cris si
Doura super carutul si pare usor de manevrat. Sa-l stapanesti sanatoasa si sa plimbi printesa prin cele mai frumoase locuri cu el

Ana 38+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

ioana si eu ma simt la fel ca o balena esuata si cu toate astea nu ma pot abtine de la dulciuri am deja 12 kg in plus i ma intreb cate voi mai lua pana la sfarsit

Oh, Sunset, daca vorbim de kg in plus, eu ma laud cu 15 deja si mai am o luna si ceva pana la 36 de sapt, pana la 38 nu stiu ce o sa fac!
Incerc sa ma abtin sa ma gandesc.

31+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

si eu am deja 15 kg luate

ANA hai nu mai fi suparata, si maine e sarbatoare mare.

CRIS dc bb e asa mare, nu e mai bine sa faci cezariana? decat Doamne fereste sa te rupi sau cine stie cat sa te chinui? zic si eu.

Andreeacc astept un semn de la tine. poate ne vdm joi in spital.

cand vor astia sa paralizeze bucurestiu????
dc o tin asa joi, nu stiu cum ajung la spital
mai ales k deja asta e a3-a zi cand am dureri de burta si spate cand stau in picioare. si nu stiu de ce
sper sa ajung cu bine joi la doctor sa vad de ce am durerile astea

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Eu ma laud cu 24 kg in plusCred ca detin recordul odiseei.

Ana 38+ cu Gabriel
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86
cand vor astia sa paralizeze bucurestiu????
dc o tin asa joi, nu stiu cum ajung la spital
mai ales k deja asta e a3-a zi cand am dureri de burta si spate cand stau in picioare. si nu stiu de ce
sper sa ajung cu bine joi la doctor sa vad de ce am durerile astea

Maine il paralizeaza... dar DE TOT!!!!!!
O sa fie groznic

Fericita 38+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Revin cu oferta de hainute pentru primele 4 luni cu precizarea ca mi-au ramas doar cele exclusiv de fetita. Si mai precizez ca le ofer sub forma de donatie, caci nu sunt foarte sigura ca s-a inteles. Cine are nevoie, chiar si pentru altcineva, rog PM.

Felicitari mamicilor care au nascut deja, sarcina usoara celor care mai au pana la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Io va zic ca sunt " confuzata" cu albumele astea! Deci m-am dus pe picassa sa vad caruciorul Dourei si am dat doar peste foto cu camere de bebeTudor si Iustin si cu bebelasii dragalasi Diana si Ianis- poze pe care le cautam demult sa le vad!!
Unde sunt toate celelalte albume cu gravidute?????

Doura mai spune-mi odata unde sa vad caruciorul?

Eu va spun sincer, am sa trimit -cand am ce- poze in contul comun ( numai sa imi spuneti care ramane gmail sau yahoo), ca altfel nu reusesc sa retin ce si cum!

Alina (38+ sapt) si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya2010

Eu ma laud cu 24 kg in plusCred ca detin recordul odiseei.

Ana 38+ cu Gabriel
Minunea mea

68.....95....ce zici? mai ai pana sa ma ajungi

Astept....inca o cezariana si apoi urmez eu

Cris mami de Teodora si 38+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput