Nov-dec2010 - HAI ANA, HAI CRISIS! BV ELFICA!(142)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Offf...

De 3 ore alerg sa recuperez ce s-a scris astazi. Acum am terminat. De spus nu prea am multe de spus, noi suntem bine si maine avem control.

Felicitari Cris si Elfica pt ursuleti !!!!

Bafta Ana_o si Letzy maine!! Sa decurga totul bine.

Va si va urez o noapte usoara.. Noi ne retragem la somnic caci am avut o zi grea astazi...

33+ Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Cristuletzu, examen cat mai usor maine!! Daca indraznesc sa iti zica ceva, scoti hormonii si burta de gravi la inaintare

s38 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Daaaaa...sunt de acord cu Danaint !!!
Pana nu vi se ruoe apa...sau pana nu aveti dureri sa va urcati pe pereti , nu mai sperati ca nasteti ca fug contractiile.
Eu deja ma vad la 40 de saptamani rugandu-ma la o minune...
Azi am avut o stare fff nasoala... pur si simplu nu mai rezist ! Eu eram o fire super activa si nu pot sa zac ... nu pot....dar nici sa ies de nebuna singura din casa nu-mi arde (sotul lucreaza saptamana asta dupa-masa de la 17-24).
Siii....ddeja pielea nu mai rezista ...mi0au aparut vergeturi rosii in lateralele burtii ...mici dar sunt vreo 8 ...sper sa treaca dupa nastere...stiu ca cele rosii..pot trece.
Gata ...mi-am varsat amarul ... va pup pi toate

Fericita 38+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Am modificat si noi semnatura ca ramasesem in urma ...
Si eu am DPN in decembrie, asa ca pentru vesti ma puteti anunta si pe mine. De obicei, am acces la internet in mod constant si promit sa imi fac timp sa anunt vestile cele mari...

34+ Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

danaint....daca au de gand sa ma pice i amenint cu odiseea noastra de brutici!!!! nici un barbat nu isi doreste sa fie alergat de 100 de gravide in lunile 8 resp 9

Kitty

33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Ioana_Mami - cred ca vergeturi am facut multe dintre noi, mai mult sau mai putin. Iar tu esti aproape de final. Si eu am tot rosii, pe lateral, pe solduri. Si se vor duce
Crisuletz - multa bafta!!!!!!

31+ Roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul
legat de PEDOFILI.....Bullshit!!!! daca vrem sa ne ferim de pedofili sau obsedati sexual sau mai stiu eu ce ciudatenii ale naturii, ar trebui sa nu mai scriem pe forum(care este "hiperdezgolit" si la mana oricui) ...mai ales ca am vb de problemele noastre de familie,sexuale....ne-am expus efectiv!!!! Vroiam intimitate??? trebuia sa apelam la scrisori recomadate!!!

eu nu sunt deacord nici cu lista de prezenta nici cu stergerea vreunei fete din prima pagina! la sfarsitul lui decembrie se termina perioada de nasteri pt odiseea noastra!

toate femeile care nasc in noiembrie-decembrie 2010 au acelasi drept pe acest site!

Eu imi pastrez albumul de poze pe picassa....si voi posta poze si cu Eva! daca vreun dezaxat va gasi ceva interesat la pozele fetei mele , ii urez bafta!!! eventual voi posta si niste poze cu cele 2 pisici ale mele +iapa+ cei 3 iepurasi+ cei 16 caini pe care ii am!!!!
la fel cum algem ce poze postam cu noi, asa alegem si ce poze postam cu bebeii nostri!

EVA....aici imi ramai!!! ...si luna decembrie are nevoie de galerie si de agitate

Crisuletzule, eu zic sa lasi iapa aia saraca in pace...n-o trage in poza decat artistic, pls! :)))
Pai vezi ca parca faceam concurs amandoua care are burta mai mare. Ia trimite tu p'aci prin Frantzuzia o recomandata din aia de care zici cu o poza recenta cu burta ta ca ai tras chiulul la poze si nu am vizionat concurenta, lately, dear!
Da, antrenez agitatele pentru decembrie, nicio grija. Le fac gazele pana atunci.

Legat de faptul ca maine ai examen auto, ce sa zic dau cu palaria de pamant si o calc in picioare. M-ai lasat perplexa, bravos!!!! Mult succes!

Eu am culcat flacaul si ma uit la Desperate Housewives sezonul 6. Sunt de-a dreptul...de-a dreptul...mu-ie-rus-ti-le astea. Mor de ras...

SI BINEINTELES

FELICITARI CRISIS!!!!!

Eva & Luca (08.09.2008) acum 30+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Si la mine au bifat prezent vergeturile. Brusc, de pe o zi pe alta au aparut, acu vreo luna Da is mici, de 1-2 cm in lungime, si vreo 8-10 intr-o parte, 5-6 in partea ailalta, pe solduri. Le imbalsamez cu crema religios, si vad ca nu s-au mai marit in afara de "explozia" initiala.

Dar aveti grija, stiu de la prietene, ca pot aparea si dupa, cand ne revenim la dimensiuni mai normale, si pielea trebuie sa se stranga... Asa ca eu o sa continui cu imbalsamarea burtii si dupa

s38 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Felicitari mamicilor Elfica si Chris pt bebelusi! Bine ati venit pe lume ursuleti dragi!

Hai si noi cu motatele pt Letzi si Ana! VA asteptam cu vesti bune!

Chrisuletz bafta la examen maine! E doar sala sau si oras?

Eva esti pe M6 la Desperates? Uf am dat si eu un " zap" dar vad ca e inca sezonul trecut. Am vazut ieri ultimul episod din noul sezon - de pe net.

Alina (38+ sapt) si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Maai, ia sa nu imi aduceti dezaxati de astia atrasi de iepe, iepuri si alte patrupede. Ca eu deja am pus poze cu Yuki si Garfie, copiii mei blanosi

s38 Lucas Petru

Mergi la inceput