Nov-dec2010 - HAI ANA, HAI CRISIS! BV ELFICA!(142)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Victoria, solutia scaparii de contractii este foarte simpla. Ori crezi ca vei naste foarte repede (datorita unor intamplari care nu tin de tine - picat de dop de exemplu), si iti faci sperante, cazul lui Miruna sau Ioana. Ori ti se zice ca ideal ar fi sa se declanseze natural repede - cazul meu. Si apoi, nu mai ai picior de contractie

Eu pana luni cand am aflat minunea cu lichidul, am avut o saptamana cu o gramada de contractii. Apoi...liniste Nici epilatul, nici faptul ca am mers dintr-un capat in altul in Sun Plaza pe seara acum de 2 ori, cu mers pe scara si nu cu lift, nu a ajutat.

s38 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

symo, ma bucur ca sunteti bine....va pup pe amandoua!!

35+ cu
si ingeras in ceruri

AMR cat vrea "ratusca" mica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Buna barlog.
Am citit si eu ce ati mai scris, dar sincer mai pe diagonala, fiindca nu prea am avut timp. Faza cu sanii nu ma lasa.....sunt niste bombe cu ceas, nu stiu ce sa mai fac. Aseara, dupa cateva ore de plans, am sunat la spital si mi-au zis moasele inca o data ce-i de facut, ceea ce de fapt facusem, apoi am sunat dr si i-am zis ca nu mai suport si vreau sa termin balciul. Dupa ce am terminat conversatia cu el m-a apucat jalea ca privez copilul de san si tot asa. Cert este ca nu am renuntat si mai caut solutii. Acum ii dau exclusiv la san, tot ce mulg nu-i mai dau la biberon, pastram provizii.
In rest suntem ok, fetitza e cuminte, iar operatia nu mi-a creat nici o problema.

Acesta este un mesaj inceput la pranz si de atunci ma tot chinui sa imi fac si manichiura.

Va .

Symo - mami de printesa Diana Nicole

Symo, multa rabdare iti doresc. La mine a durat 1 saptamana reglarea lactatiei. Si tot asa, sani plini, durerosi si muls dupa fiecare supt, altfel pana manca iar Sofia ma suiam pe pereti. Si nu goleam sanii, doar ii detensionam la muls.

Nu mai zic cat de greu imi era noaptea sa ma mulg dupa ce o alaptam, schimbam si adormeam pe Sofia, eram zombi. Tin minte ca o data am evitat procedeul ca mi-era ff somn si cand m-am trezit aveam pete rosii pe sani, ma dureau f tare iar eu aveam febra.

Nu cred ca exista o solutie miraculoasa sa treci peste furia laptelui, tb sa se regleze de la sine.

Victoria, mami de Anna Sofia, 36+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

fetelor ce mai stiti de symo???
simona cum te mai simti???ati stabilit cand e marea intalnire?

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 37+ cu

Doura,,ma simt...binisor Stau in pat cea mai mare parte a timpului, ies numai cu sotul cu masina. Luni ma duc la spital sa vb cu dr,si pe marti/miercuri o sa fie marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Symo, ma bucur ca sunteti bine, si tu si bebica. Sper sa treaca repede problemele cu sanii!!

s38 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Victoria, solutia scaparii de contractii este foarte simpla. Ori crezi ca vei naste foarte repede (datorita unor intamplari care nu tin de tine - picat de dop de exemplu), si iti faci sperante, cazul lui Miruna sau Ioana. Ori ti se zice ca ideal ar fi sa se declanseze natural repede - cazul meu. Si apoi, nu mai ai picior de contractie

Eu pana luni cand am aflat minunea cu lichidul, am avut o saptamana cu o gramada de contractii. Apoi...liniste Nici epilatul, nici faptul ca am mers dintr-un capat in altul in Sun Plaza pe seara acum de 2 ori, cu mers pe scara si nu cu lift, nu a ajutat.

s38 Lucas Petru

Gata, imi imaginez ca stau sa nasc si scap de ele. Probabil vin doar la cine nu le vrea. Hihi...

Victoria, mami de Anna Sofia, 36+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

symo ma bucur ca ai scris .chiar intrebasem de tine..mai rezista putin si o sa se regleze lactatia..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Ma retrag la somn, ca maine iar ma trezesc la 5 si-un pic.

Ana, Letzy, abia astept sa citesc vestile cele mari maine. Va urez de pe acum sa aveti o zi implinita si cu maaare bucurie !

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

buna seara tuturor,

in primul rand FELICITARI ELFICA, FELICITARI CRISIS. Refacere rapida si bebelusi papaciosi

mult curaj maine ANA_O si LETZI! Suntem cu gandul la voi.

fetelor necajite de masuratorile de la eco vreau sa le spun ca in cazul meu, la primul copil, au dat erori mari. cu 2 zile inainte sa nasc la eco avea 3 600 g, si am nascut-o cu 3 050 g. deci eroare de 550 g. prietena mea a nascut sapt trecuta o fetita de 4 400 g si la eco din ziua precedenta avea 3 700 g. asa ca nu va mai consumati din cauza unor estimari ca le faceti rau bb-ilor

fetelor care nasteti la filantropia zilele urmatoare da-ti un semn ca poate ne vedem pe aici. noi mai avem de stat cateva zile bune. LETZI, parca tu nasti maine aici prin cezariana. iti trimit nr meu de tel pe PM si poate ne intalnim. io stau la et 1, tu probabil vei sta la 2 la cezariene.

in rest, bb Robert e bine, cu exceptia unei mici intolerante la laptic manifestata prin balonare si gaze care se elimina mai greu. dar trecem noi si peste asta. vreau sa va spun ca mi se pare extraordinara echipa de neonatologi de la filantropia. dr cu suflet care isi fac meseria cu dedicatie indiferent dc cotizezi sau nu. maine incerc sa intru si eu pe picasa sa vad ursuletii mici si sa pun poze cu ursuletul meu
aaaa...si azi am mai avut un motiv de bucurie. am aflat ca Robert a avut apgar 9 la nastere . am fost asa zapacita incat n-am fost atenta cand mi-au spus dupa nastere si abia azi mi-am adus aminte sa intreb

va pup. noapte buna

mami de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

aaaa...inca ceva...CRISULETZ, bafta maine la examen!!! sa iei cu punctaj maxim!!!

mami de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput