Nov-dec2010 - HAI ANA, HAI CRISIS! BV ELFICA!(142)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

a....si eu sunt acum super agitata....maine am examenul auto!!!

am impresia ca nu mai stiu absolut nimic......tot ce inseamna legislatie mi se pare chineza

Kitty

33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Bafta maine Crisuletz! O sa fie bine, nu-ti face probleme!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Crisu bafta multa maine. iti tin pumnii sa iei cel mai mare punctaj

nici eu nu sunt ff activa. sunt subiecte la care nu am ce sa zic. nu ma pricep si atunci stau si citesc doar,
sau pur si simplu, cum ziceai si tu, simt k nu am nimci interesant sa zic. si atunci stau in banca mea.
dar imi sunteti toate ff dragi si va citesc zilnic cu sufletu la gura.
ma bucur pt fiecare in parte pt vestile bune si sufar cand vad k va e rau.
asta nu inseamna k nu sunt activa

m-am intis cam mult

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Felicitari Cris pentru printulet !!!! sa va traiasca sanatos sa va umple vietile

Ana..maine totul va fi bine, vei fi si uitat de ziua de azi..totul va fi senin, iar emotiile si asteptarile vor fi rasplatite din plin

Am trimis tabelul de atunci , vedeti sa nu fi intrat in spam.

Simo 30 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisis81

Gata.....

Bebe Sebi are 3700 g, 52 cm, apgar 1o

Nici nu-l scosesera si plangea deja.

Suntem bine....

Cris mami de Teodora si 38+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Wow, asta da revenire rapida. Felicitari, sa-ti traiasca flacaul, sa fie un fratior bun pentru Teodora si sa va bucurati de el.

Victoria, mami de Anna Sofia, 36+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Buna barlog.
Am citit si eu ce ati mai scris, dar sincer mai pe diagonala, fiindca nu prea am avut timp. Faza cu sanii nu ma lasa.....sunt niste bombe cu ceas, nu stiu ce sa mai fac. Aseara, dupa cateva ore de plans, am sunat la spital si mi-au zis moasele inca o data ce-i de facut, ceea ce de fapt facusem, apoi am sunat dr si i-am zis ca nu mai suport si vreau sa termin balciul. Dupa ce am terminat conversatia cu el m-a apucat jalea ca privez copilul de san si tot asa. Cert este ca nu am renuntat si mai caut solutii. Acum ii dau exclusiv la san, tot ce mulg nu-i mai dau la biberon, pastram provizii.
In rest suntem ok, fetitza e cuminte, iar operatia nu mi-a creat nici o problema.

Acesta este un mesaj inceput la pranz si de atunci ma tot chinui sa imi fac si manichiura.

Va .

Symo - mami de printesa Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

FELICITARI CRISIS!! BINE AI VENIT PE LUME BB SEBI!!! SA CRESTI MARE SI SANATOS

ANA, sunt aici..am facut baita, am papat si acum m-am bagat in patut..somn nu-mi este asa ca iti fac galerie toata noaptea

letzy, nastere usoara iti doresc si bebelusa sanatoasa!!!

acestea fiind spuse....inca odata imi cer scuze fata de kamik..nu am vrut sa te jignesc si nici sa-ti dau impresia ca nu faci parte din odisee...doar ca eu, sincera sa fiu, nu twe-am vazut pe aici...suntem oameni si gresim...si suntem gravidute si uitam...eu atat am avut de spus....si sper sa nu se mai faca tam,tam pe margine acestiu subiect...

35+ cu
si ingeras in ceruri

AMR cat vrea "ratusca" mica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Symo...nu cumva ar trebui sa te mulgi mai des?.....eu stiu ca sanii se mai intaresc si din cauza ca ai mult lapte!....nu ma certa daca spun prostii!!!

Kitty

33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Cikas, eu am bagat 2 no-spa ca iar isi faceau de cap contractiile Sper sa ma lase, desi si acum cand va scriu m-a luat iar una mica.

Acum ca am depasit pragul psihologic de 36 de sapt (maine fac 37), am target sa ajung la 39

, sa ne auzim maine cu bine. Ana, Letzy, sunt cu gandul la voi.

Victoria, mami de Anna Sofia, 36+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Buna barlog.
Am citit si eu ce ati mai scris, dar sincer mai pe diagonala, fiindca nu prea am avut timp. Faza cu sanii nu ma lasa.....sunt niste bombe cu ceas, nu stiu ce sa mai fac. Aseara, dupa cateva ore de plans, am sunat la spital si mi-au zis moasele inca o data ce-i de facut, ceea ce de fapt facusem, apoi am sunat dr si i-am zis ca nu mai suport si vreau sa termin balciul. Dupa ce am terminat conversatia cu el m-a apucat jalea ca privez copilul de san si tot asa. Cert este ca nu am renuntat si mai caut solutii. Acum ii dau exclusiv la san, tot ce mulg nu-i mai dau la biberon, pastram provizii.
In rest suntem ok, fetitza e cuminte, iar operatia nu mi-a creat nici o problema.

Acesta este un mesaj inceput la pranz si de atunci ma tot chinui sa imi fac si manichiura.

Va .

Symo - mami de printesa Diana Nicole

ai incercat si cu ce scria Vasari?smantana. te ajuta pompa de san?

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

miruna,acum incep sa te caut pe facebook..iar dupa ce nasc prin Voluntari!!!...

35+ cu
si ingeras in ceruri

AMR cat vrea "ratusca" mica!!!

Mergi la inceput