Nov-dec2010 - HAI ANA, HAI CRISIS! BV ELFICA!(142)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Bravo Criss! Bine ai venit Sebi!

Hai Ana! Hai Letzy!

Nastere usoara pentru amandoua. Ana nu mai fii suparata, maine o sa-l tii pe David in brate si toate problemele voi fi uitate.

Mai fetelor, se poate sa ne certam tocmai acum la final? Opinia mea, poze indecente sau care pot starnii interesul diversilor dezaxati nu am pus pe net deci pe mine nu ma deranjaza sa dati parola.
Atunci cand s-a deschis subiectul cu pedofilii respectivi, desi eram sceptica am verificat contul ursuletzilor de pe picasa si am gasit cativa atarnati la fani. Unii dintre ei cu fetis pentru gravide , si i-am scos pe toti. Cu ocazia aia am scos si optiunea de download pictures care era setata. Nu am cerut permisiunea nimanui sa fac asta, insa mi s-a parut de bun simt. eu inca mai verific albumul la setari periodic.
Oricum, eu pozele mi le tin toate pe Picasa, din motiv de mama necunoscatoare a tehnologiei moderne si care nu s-ar descurca sa le vada daca nu ar fii publice. Vorba Evei, orice cont pe care il ai, in orice server poate fi spart la fel de usor, important este sa nu ai poze care sa atraga dezaxatii, sau date personale.
Cu dimensionarea nu stiu ce sa zic, eu pozele pe care le-am pus le am incarcate si pe albumul meu pe Picasa si chiar m-am mirat ca la mine un album poate tine cateva sute de poze si aici cu cateva poze per album s-a gatat spatiul.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 38+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo

AMR 13 zile, dar bebe nu se grabeste
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Felicitari Crisis! Si bun venit bebelui grasunel Sebi! Uite ca ziua se termina cu o veste buna!!

Ana, imi pare bine ca ti-ai revenit cat de cat din stresul emotional de azi, si o sa vezi ca maine cand Daviducu isi va face aparitia o sa uiti toata aventura asta!!

Fetelor, multumesc de sustinere . Maine dimineata am programare la Iosup, sa vedem ce parere are si el despre lichidul lui bebe.

s38 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris-Harieta spune:

Felicitari noilor mamici si bun venit ursuletilor!
Parca ana_vio observase ca sunt cativa ursuleti care nu apar pe prima pagina....si mie mi se paruse ca au nascut mai multe fete.Ma bucur sa vad ca o ursuleata o sa aiba acelasi nume cu al meu, si Celesta din cate stiu vroia sa-si numeasca fetita Iris.
Cand am inceput sa citesc capitolul m-am gandit ca eu eram,, cealalta fata'' care nu am primit parola acum vreo 2 luni, pana la urma fetele au fost dragute si am primit-o.trebuie sa fie intelegere si de acum incolo, chiar mi-a facut placere sa citesc zi de zi. Sa scriem o suta si ceva de fete destul de des poate ar fi mai greu de urmarit sau de tinut pasul cu odiseea. Asa probabil prin rotatie fiecare isi face simtita prezenta. Si nu avem cum sa tinem minte toate burticile. Chiar ma gandeam daca sa va scriu cand o sa merg la maternitate...daca cineva o sa zica......cine e Iris ?...nici nu o stim....dar m-as bucura sa stiu ca atunci cand o sa fie momentul se va gandi si altcineva la mine pe langa familie si prieteni.
Va citesc cu drag,
Astazi scimbam semnatura, am implinit 39, trecem in 40.mai e putin dar nu stim cat....e emotionanta si asteptarea asta.
39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Si poate intru prea tarziu cumva maine dimi - Hai Ana! Hai Letzy! Nasteri usoare si fara stres!!

s38 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Azi am scris in rate... mai am cateva restante...

Madalina, de azi dimineata ma chinui sa iti raspund si uit. Stai linistita cu dimensiunile copilului, fiecare creste si se dezvolta in propriul ritm. Atata timp cat este bine nu ai de ce sa iti faci griji. Nu stiu cand mai merg la Ikea ca mi-a pus sotul interdictie la condus... am pus azi o frana mai brusca si s-a speriat Sper totusi ca reusesc sa fur masina, te anunt.Ah, btw, sambata trecuta era haos, nu am gasit loc de parcare... iar la case am stat muuuult.

Ratusca, pe mine nu m-ai pus pe Facebook...hmmmm .

Eu ma declar invinsa de durerile de spate motiv pentru care maine sper sa stau sa ma uit pe pereti. Azi am semidefinitivat camera, am mutat iar patutul si poate il mai mut de cateva ori pana voi fi multumita . Ma bucur ca am luat canapeaua, arata super ... mai lipseste masuta si desigur tablourile... din cauza asta nu se naste bebe, ca nu am terminat

ma duc la nani sa fiu pregatita maine du galeria pentru Ana si Letzy!!!

AMR 3 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

FELICITARI CRISIS & ELFICA, SA VE BUCURATI DE MINUNILE VOASTRE SI SA CREASCA MARI SI SANATOSI

Lore 32 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Crisis felicitari pt bebica Seby!!!!

Ana.....be strong!!!....destul de nasol pt ca ti-au intins emotiile si nervii la maxim! nu ma asteptam la asa ceva,in fine!!! macar mai aveti o zi de petrecut 2 in 1!!!

Elfica ,FELICITARI pt papusica ta!!!

legat de PAROLE si ALBUME FOTO.....pe internet nu exista intimitate chiar DELOC! nici pe serverul tau oficial si mega securizat si bla bla bla! Ma deranjeaza atitudinea legat de fetele "mai putin active"!
chiar la inceputul odiseei postam minim 20 de mesaje pe zi , am facut contul pe Gmail pot sa zic ca eram destul de activa! Dar cu timpul datorita schimbarilor pe care le-a suferit firma mea nu am mai avut timp mai deloc sa stau pe forum.....citeam aproape zilnic dar chiar nu aveam ce sa scriu nu eram capabila sa dau un sfat(decat ff rar) pt ca eram super solicitata psihic la munca! +casa in constructii....
am muncit pana am cazut datorita Chistului!
ideea este ca multe fete sunt intr-o situatie oarecum asemanatoare cu a mea! multe poate au avut un program de lucru infernal sau sunt mai timide si nu au curajul sa scrie ca au impresia ca debiteaza tampenii....cu totusi ca toate debitam la un moment dat si defapt acesta e farmecul!!!!
legat de PEDOFILI.....Bullshit!!!! daca vrem sa ne ferim de pedofili sau obsedati sexual sau mai stiu eu ce ciudatenii ale naturii, ar trebui sa nu mai scriem pe forum(care este "hiperdezgolit" si la mana oricui) ...mai ales ca am vb de problemele noastre de familie,sexuale....ne-am expus efectiv!!!! Vroiam intimitate??? trebuia sa apelam la scrisori recomadate!!!

eu nu sunt deacord nici cu lista de prezenta nici cu stergerea vreunei fete din prima pagina! la sfarsitul lui decembrie se termina perioada de nasteri pt odiseea noastra!

toate femeile care nasc in noiembrie-decembrie 2010 au acelasi drept pe acest site!

Eu imi pastrez albumul de poze pe picassa....si voi posta poze si cu Eva! daca vreun dezaxat va gasi ceva interesat la pozele fetei mele , ii urez bafta!!! eventual voi posta si niste poze cu cele 2 pisici ale mele +iapa+ cei 3 iepurasi+ cei 16 caini pe care ii am!!!!
la fel cum algem ce poze postam cu noi, asa alegem si ce poze postam cu bebeii nostri!

EVA....aici imi ramai!!! ...si luna decembrie are nevoie de galerie si de agitate

Kitty

33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

a....si eu sunt acum super agitata....maine am examenul auto!!!

am impresia ca nu mai stiu absolut nimic......tot ce inseamna legislatie mi se pare chineza

Kitty

33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

memoria...

Madanic nu tu l-ai speriat, probabil garda de noapte din Municipal . Era o agitatie la nasteri nu aveau sala libera, la 4 dimineata, iar medicii cred ca erau cu nervii intinsi la maxim...

Iris, *cealalta fata* era Ana iar tu erai eroina povestii. Nu am dat nume ca sa nu va suparati... Eu sigur nu te uit de atunci. Culmea este ca din poze te stiam, chiar admirasem tinuta de la nunta... dar uitasem numele. A fost o mare neintelegere si sper ca nu mai esti suparata pe noi

AMR 3 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Siuta

Felicitari Elfica si Crisis !! Sa va traiasca bebeii , sa fie sanatosi !
Ana_o, asa a fost sa fie, o sa va cunoasteti maine .
Andreea_c, si tu mai ai doar 2 zile; sper sa te poti odihni noptile astea pana in operatie .
Eu am acum un stres in plus: taica-meu sta la mine cateva zile si tocmai a fost diagnosticat cu varicela bang]. Sper sa nu fie probleme!
si o seara linistita va doresc

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Siuta, sper sa fie bine, stiu ca ar putea fi probleme cu varicela. Sper sa nu fie la voi .

32+

Mergi la inceput