Nov-dec2010 - HAI ANA, HAI CRISIS! BV ELFICA!(142)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Felicitari,ELFICA!!!!!

Sa iti traiasca minunea,sa fie bucurie si binecuvantare in viata voastra! Tie refacere rapida, mult laptic si rabdare! Sf Dumitru sa va ocroteasca pe toti!Va asteptam
Simona +38 cu Stefan

Mergi la inceput

HAI ANA!!!

HAI,LETZY!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

FELICITARI CRISIS SI BINE AI VENIT BB SEBI !!!

FELICITARI ELFICA !!!!

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Felicitari Crisis, sa-ti traiasca minunea si sa va aduca numai bucurii. Refacere rapida draga mea.

Syl, mami de Ati si acum 31+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Bine v-am gasit pe toate ! Greu am reusit sa va ajung din urma, mai ales ca la jib n-am avut timp nici sa respir... Mai am 3 zile de munca doar, abia astept .

Felicitari pentru bebelina Elfica! Sa creasca mare, sanatoasa si norocoasa si sa va bucurati de ea!

Crisis, felicitari pentru bebe Sebi! Sa fie sanatos, sa creasca mare si sa va refaceti repede amandoi!

Ana, imi pare tare rau ca bebe David a amanat venirea pe lume pentru o zi, dar este alegerea lui si eu zic ca e o zi tare buna pentru nastere, la fel ca oricare alta zi de sarbatoare! Eu nu-s nascuta in zi mare, dar ma bucur ca m-am nascut de ziua mea. E a mea si mi-am ales-o, asa cum fac toti bebelusii. Ei ne aleg, ei aleg cand si cum sa vina pe lume. Trebuie sa-i intampinam cu bucurie si cu dragoste, asa cum va fi intampinat si Davidutzul .

Doura, superb caruciorul! Si la al nostru scoica se poate instala pe cadrul caruciorului, dar am vrut si landou, ca nus e stie niciodata ce si cum si mai ales cand plecam de acasa la plimbare (speram sa tina si vremea cu noi sa putem iesi cu caruciorul).

Madalina, iesi din butoi ! Bebe asteapta o mamica vesela si fericita, nu una cazuta in melancolie!

Danaint, nu mai fi trista, ecografele sunt niste masinarii care estimeaza niste date. Si bebelina mea a aparut la toate ecografiile mai mica cu 2 zile. Si ce daca? Principalul e sa vina pe lume sanatoasa, atunci cand va decide ea. Tot ea a decis (si ne-a ales pe noi) sa-i fim parinti, asa ca nu avem de ce sa fim tristi, trebuie sa ne bucuram pentru minunile astea si sa le primim cu bratele deschise.

Sunset, felicitari pentru semnatura!

Legat de epilare, eu voi incerca cu crema, trebuie sa ma testez, ca de obicei ma irit extrem de tare, dar na, ce sa fac... chestia este ca epilarea cu ceara nu-mi este recomandata (am una din taieturile de la operatia de varice fix la baza piciorului, sus, si se poate rupe pielea foarte usor, mai ales ca eu am pielea foarte subtire). Deci acolo mergem pe variante mai soft. Va admir pe toate cele care reusiti sa rezistati la epilarea inghinala cu ceara sau cu aparatul.

Am scris destul de alandala, dar am citit atat de mult azi si la job am avut niste chestii care mai de care mai neasteptet si mai greu de descalcit incat sunt cu creierii cam imprastiati. Si cred ca tot asa voi fi in urmatoarele 3 zile .

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

anadraga mea, imi pare rau pentru cele intamplate. Offf intotdeauna ultima zi este grea tu deja erai pregatita, acum o iei de la capat.
Asa ca iti ofer multe si multi ca sa treaca.
Maine e acusi,incearca sa te linistesti, sa faci nani ca maine iti vezi minunea si o sa treaca toate toate.

Syl, mami de Ati si acum 31+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

fetelor ce mai stiti de symo???
simona cum te mai simti???ati stabilit cand e marea intalnire?

si 37+ cu

Mergi la inceput

ana stii ca d-zeu le aranjeaza pe toaa dupa cum e mai bine..chiar si ceva care poate noua ni se pare rau la 1 vedere , de fapt are un motiv..poate nu erao zi buna pt bb david azi..maine o sa fie si mai puternic iar emotiile duble pt ca a fost atat de asteptat..

si 37+ cu

Mergi la inceput

Vin cu probleme "lumesti"tareee...S-a mai modificat perioada de CIC? ca spuneau la un moment dat ca se scurteaza??
Shines, vreau si eu tabel,pleaseee.....daca oi reusi sa descifrez un tabel, la ce compozitie are creierul meu acum
VMadelain, sincer,nu iti face probleme,draguta! S-a zis de atatea ori ca masuratorile alea sunt estimative, sunt convinsa 100% ca bebelina e bine. Stii ca si al meu ramasese in urma cu vreo 8 zile, la un moment dat,si e si baiat...Dar nu ma ingrijorez deloc.Stiu cat de important e calmul si increderea in perioada asta!
DANAINT,si pt tine e valabil! Stati lin,ca asta ajuta cel mai mult!
Uite,va ofer niste flori
Despre mine,nimic nou! Stau in pat non stop,ma misc greu,coloana mea ciopartita cred ca nu stie ce se intampla cu ea,astept saptamana viitoare intalnirea de gradul 3
M-am lungit..Pup tot,mamici,burtici,bebici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Felicitari Elfica si Crisis !! Sa va traiasca bebeii , sa fie sanatosi !
Ana_o, asa a fost sa fie, o sa va cunoasteti maine .
Andreea_c, si tu mai ai doar 2 zile; sper sa te poti odihni noptile astea pana in operatie .
Eu am acum un stres in plus: taica-meu sta la mine cateva zile si tocmai a fost diagnosticat cu varicela bang]. Sper sa nu fie probleme!
si o seara linistita va doresc

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput