Nov-dec2010 - HAI ANA, HAI CRISIS! BV ELFICA!(142)
Raspunsuri - Pagina 14
pissi78ro spune:
Hello, girls!!!!!!
Sot ajuns acasa, confiscat laptopul, citit de ieri pana azi si acum va scriu.
Doura - f frumos caruciorul si f bine ai facut ca l-ai pus. Noi inca nu am apucat sa comandam, deci este o indicatie buna. Mi-au placut tare mult si hainutzele, mai ales ca si eu voi fi mama de fetitza si cam acelasi gen de salopetele imi plac si i-am luat. Ahh! si apropos de nume: am zis ca va avea doar unul, dar apoi ne-am sucit si ne-am mai gandit si am zis sa ii punem si unul de sfant, va fi Maria. Deci Roberta Maria si e bine ca si in Germania se sarbatoreste Sf. Maria, deci are o importnata mare si pt familia sotului meu.
Ana_O - imi pare tare rau ca s-a intamplat asa astazi. Imi pare rau de disconfortul tau pt ca e clar ca nemancata, nebauta si cu emotiile acumulate, este o situatie tare neplacuta. sa iti treaca supararea si sa ai curaj pt maine. Oricum daca ai nevoie ded psiholog, sunt aici...te invit pe fotoliu
Cris - curaj si ne gandim la tine
In ceea ce priveste fotografiile, si eu cred ca o data ce ne-am inregistrat aici si ne discutam zi de zi si am postat foto inseamna ca ne-am asumat acest lucru, cu consecintele bune, dar si cu cele uneori neplacute. Pe forumul de discutii, poate intra oricine fara parola si cateodata gandurile sunt mai intime decat niste imagini.
Astazi, Ursuleatza mea nu s-a miscat asa mult. Am citit ca li s-a mai intamplat fetelor, nu e ceva de speriat, nu? Poate sa aiba o zi mai lenevoasa....
31+ Roberta
ana_vio87 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisis81 Gata..... Bebe Sebi are 3700 g, 52 cm, apgar 1o Nici nu-l scosesera si plangea deja. Suntem bine.... Cris mami de Teodora si 38+ cu Sebastian Mihai "Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie |
BRAVO CRIS!!!
BINE AI VENIT SEBI!!!
pupici pe burtici :*:*:* 31+
letzy81 spune:
Crisis felicitari pt bebe grasun!
Sa creasca mare,frumos si sanatos iar tie refacere usoara si mult laptic!
Ana sunt in aceeasi barca cu emotii!
Peste toate aceste emotii mi-e teama si cu blocajele de maine din Piata Victoriei!
Mi-a facut sotul injectia cu dexametazona(eu nu-i vad rostul dar daca a zis dr) si m-a durut foarte tare dupa.Probabil ca mi-a fost frica ca mi-a crescut pulsul cam mult...
Gata,nu ma mai plang!
Sper sa ajung cu bine maine si sa nu ma amane pt ziua urmatoare!
Ana iti tin pumnii!
Fetelor,va pe toate fara exceptie!
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
38+SANDRA-GABRIELA
AMR o zi!
sunset_zuzi spune:
BRAVOOO CRIS SI BUN VENIT BEBE SEBI
miruna multumim
Doamne ai grija si de noi 36+ Alexia
Ioana_Mami spune:
Bravo Crisis!!!Bine ai venit ursulet Sebi!!!
Fericita 38+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Saptamana trecuta Joy si cu mine refuzam sa dam parola cuiva.Si nu a zis nimeni nimic. |
Persoana de saptamana trecuta nici macar nu avea bebe, nu era de la noi de la Odisee, adica nicio legatura, si cerea parola ca sa vada si ea cum arata fetele si copiii. Probabil se plictisea. De aceea nu i-am zis nimic lui Joy pentru ca avea perfecta dreptate. Nu compar situatiile, dar daca era o situatie similara si Joy ar fi zis nu unei fete de la Odiseea noastra as fi reactionat la fel.
Eu azi nu sunt nici in pasa proasta si nici cu nervii intinsi, adica astea nu sunt in orice caz scuzele mele, am zis in perfecta cunostinta de cauza. Cand am auzit-o pe kamik spunand " credeam ca sunt de la Odiseea voastra" iti spun sincer mi s-a pus un nod in gat.
Da, hai ca tot am zis ca nu o lungesc pe subiect dar am simtit nevoia sa adaug cate ceva sa fie limpede, e greu pe net sa fii explicit.
Ma duc sa pregatesc cina, si va promit ca am lasat-o asa. Oricum parerea mea sper ca e clara pentru toata lumea, ce s-a intamplat nu are legatura cu persoane ci cu fapte. S-a votat ceva si azi am ramas masca vazand ca nu se aplica. Pofta buna! Trebuie sa fiu atenta ce fac, la pranz am vrut sa fac salata orientala si am fiert asa mult cartofii ca am fost nevoita sa fac piure. Acum fac salata cu niste friptura de porc, ce as putea gresi nu stiu, dar merg sa ma ocup, totusi... V-am pupat.
Eva & Luca (08.09.2008) acum 30+ cu Noah (30. 12. 2010)
ana_o spune:
Letzy, draga mea, o sa fie mari emotii maine. La prima ora eu, dupa amiaza tu. O sa trecem cu bine peste, TREBUIE! Imediat scoatem motatele!!!
Ana
39+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva ore pline de emotii coplesitoare...
misticgirl spune:
Felicitari, Crisis! Bine ai venit pe lume, bebe SEBI!!!
Ana si letzy, sunt alaturi de voi si va tin pumnii pentru maine. Stiu ca e greu, dar va urez o noapte linistita si odihnitoare!
Fetelor, eu ma retrag, ma duc sa scot copilul din baie, sa fac si eu dus si sa ma bag la tv. Daca nu e nimic interesant, postez mai tarziu. Va urez o noapte usoara, fara contractii!
Claudia 36+ si Nicholas (25.11.04)