Nov-dec2010 - HAI ANA, HAI CRISIS! BV ELFICA!(142)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

v-am lasat la un capitol si va gasesc la altu'.Nu sunteti normale, zau !
Noi suntem bine,stam cu burtica atarnand ,miscam doar ochii si respiram adanc.A mai trecut o zi si bb e inca in burtica. Tre' sa mai stea macar 4 s,apoi poa' sa vina si pe gura.
Avem probleme si cu somnul, si cu caldurile si cu
Bibiloi are nr meu de telefon, si io pe-al ei .Daca bb vine mai devreme , o sa stiti. Dar cred ca atat timp cat mi-am trecut spitalul pe my name si am cazare permanenta, bb vine cand trebui,adica la termen.
Si puneti-mi si mie carutu' ala bleu ,mey ! Sa vada lumea flacaul mamei.Botul de aur care s-a aciuat pe juma de ficat si nu mai pleaca de-acolo.Ca-i lungut ..la 32 s ,avea 44 cmMa rupe!!!

Si am si poza pe picassa

pup burticile si ursuletii noi veniti !

Gabriela
33 + viitoare mami de Tudor Andrei

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

gabriela hai k mai rezisti inca putin
dc ai ajuns pana aici, inca cateva zile, e felac pt tine

lasa k dam noi de tine intr-un fel
am acu nr tau de tel, te terorizez eu,
vin dupa tine si tot aflam ce si cum

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Felicitari Elfica!!!
Felicitari Crisis!!!

Ana, te imbratisez. Maine e cea mai frumoasa zi, e ziua VOASTRA!!!!
Eu sunt happy ca mi-a disparut burta Mai am asa, vreo 2 cm de grasime, de care sper sa scap in maxim 2 sapt, apoi incep sa fac sport, sa-mi revin. Mai am vreo 4,5 kg de dat jos...de fapt nu cred ca vreau sa le dau pe toate jos.
Mi-e foame mai tot timpul, dar incerc sa nu mananc prea multe prostii. Nu ma pot abtine de la dulciuri
Mai vroiam sa scriu, dar am uitat ce.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput
Mergi la inceput