Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

otiliav nu ies cu el afara azi ca ploua si nu avem husa pt ploaie, am adus carutul in casa si am sa incerc sa-l pun in carut in balcon cu geamul deschis de tot. Am mai incercat asa dar pus in scoica. Sper sa tina de data asta, macar o ora sa doarma asa.

Mai fetelor eu nu am probleme cu dulciurile, nici nu prea mananc de felul meu, mie fructele imi plac mult. Inainte de a ramane gravi puneam pe mine repede kg cand nu eram atenta la ce mancam si cand mancam, dar si dadeam repede jos printr-un regim relativ simplu, adica: fara paine, fara prajeli, fara dulciuri si fara a manca seara tarziu. Insa acum am incercat regimul meu insa fara sorti de izbanda. Nu-mi vine sa cred cum mi s-a schimbat metabolismul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

ma bag si eu la slabit..eu va iau pe toate..ca am 82 de kg la 160, si deci am muult de dat jos. din pacate eu-s cu dulciurile, dar ma bag ca asa a ambitionez

----------------------------------------------
my somebody....

a sosit minunea!

Doamne Ajuta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Am reusit sa vad si eu pozele cu delfinasii. Sunt toti niste frumosi.
Ooana am remarcat ca avem Fischer identic.

Si noi suntem suparati ca nu putem iesi la plimbare. E o vreme tare mohorata.

Intreba Carla cat timp putem tine deschisa cutia de LP. Din ce am testat eu pana acum (Nan, Milupa, Nativa)-3 saptamani, doar Topfer -2 saptamani pentru ca este un lapte bio.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Florentina_C

Salutare tuturor.
Vin in fuga (pt ca bebe plange) cu o intrebare... Bebelusul meu are de vreo 2 saptamani scaune spumoase si moi. Face caca rar,de vreo 2 ori pe zi dar a avut si 2 zile la rand cand nu a facut deloc...
Am intrebat doctora (in care nu am incredere deloc) si a spus sa ii dau calciu carbonic. Acelasi lucru mi-a recomandat si cand bebe facea des caca, de 4-5 ori pe zi...ce sa mai inteleg....si tocmai am citit ca pe net ca nu e bun calciu carbonic in cazul scaunelor spumoase...
V-ati confruntat cu asa ceva??? Eu nu mai stiu ce sa fac si sunt tare ingrijorata...
Revin....fug la bebe....

Mamica fericita de bebe minune Florentin Andrei (24.08.2010)
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"

***Poze***

Si eu i-am dat cand avea scaune apoase(tot la rec. dr-uli) sanatate

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

otilia...la teorie sunt cea mai tare dar daca gasesc vreo ciocolata prin casa o integrez in absolut imediat :D.
Bubu parca e mai bine,e iritat pe gat(sub barba),pe piept,pe maini(la subrat in special).Pe picioare vad ca i-a trecut.bonus mi-a facut eritem la zona pootzii ca mananca foarte mult si implicit face si pipiloaca cu tona...si chiar daca il schimb la fiecare masa se irita,mai ales cum doarme el ca rama pe burta...
cand m-or vedea bunicile cu el asa ma linsaza(le-am zis la telefon ca sa nu fie surprinse :) ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Alina, deci nici tu nu esti cu legumele...

Azi m-a suparat copilul, adica, sa nu mint, una buna, una rea... A dormit in patutul lui 2 ore...bine, mai cu scanceala ca si-a dat seama ca i-a picat suzeta (asta e dezavantajul unui copil invatat cu suzeta). Apoi , dupa 4 ore, il pun la san... dupa 70 ml, deja urla, nu mai vroia... Se vedea ca ii e foame, se arunca pe san (plini amandoi), si cand dadea de laptic, se tragea... Am zis ca nu e bun laptele meu. Bun, l-am tinut la ragait, l-am pus la celallat san, l-am plimbat 10 minute. Nu, nu si nu... Ma mulg rapid cu pompa naspa- scot 100ml... Si bea al meu.. cu unele figuri, dar neinsemnate fata de face la san... Ce mama zmeilor sa mai inteleg???

La jumatea bibe l-am pus iar la san , ca am zis ca poate vrea, nici vorba, urlete, asa ca am continuat cu bibe... si acum a atipit in fisher, ca dupa ce ne-am zbatut atata, a picat rupt... Jur ca fac cu nervii... si acum ce o sa fac? Ma apuc de muls la fiecare masa? cu pompa minune?

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Alina, daca vrei sa ii dai Aidei cu bibe, incearca eventual pt cateva seri la rand sa ii dai LM cu bibe, sa vada ca e bun si cu bibe, poate se invata si apoi accepta si LP...

Si daca tot incepem cura in curand, sa ma asigur ca bag bine la ghiozdan, pana mai pot... Am suflat 2 budinci si 2 iaurturi, si un pic de praji cu mere, facuta de socrela... Bine, asta pe langa manacarica...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

cristina, Vladut s-a invatat ca la bibe nu e atata munca... cand simti ca te tin nervii, tine-l la san pana papa, macar putin pana incepe sa-i vina mai bine... intre timp, el te simte si pe tine stresata si mai tare urla...asta in conditiile in care isa mea nu mai vrea suzeta nici in joaca, iar bibe e evenimentul zilei daca il accepta... ce-o fi cu delfinasii nostri?! se emancipeaza...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Cristina, lui Vlad clar ii place bibe, dar cred ca daca cedezi, in curand o sa refuze tzitzi de tot.
Isa e la polul opus.
Al meu nu comenteaza, lapte sa fie si sa nu-l stresez prea mult, ca se plictiseste. De fapt comenteaza cand nu prea mai e laptic in tzitzi, o tot scuipa pana cand ma prind ca nu mai vrea...

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

dieta asta va fi o provocare, daca ma bag la ea!! eu sunt fan cartofi, e cea mai buna carne pr mine!! si painea (mai ales unsa cu ceva) e deliciul zilei... eventual trec pe integrala ca aia imi place tare mult... fructele daca doar se reduc nu se elimina, e ok... legumele,mai ales la gratar, sunt super, crude la fel! ca mie si morcovii si varza imi plac crude...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput