Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Nu stiu ce sa zic daca e fan bibe, ca pana acum cateva zile nici bibe nu il accepta, decat inainte de san, obligatoriu, si nu dupa... De cele mai multe ori ma chinuiam si cu bibe, il indesam, pana voma... desi ii indesam numai 50... dar il tot fortam ca nebuna sa bea din bibe... Si degeaba il tin la san, ca ma vede, si se intoarce in partea aialalta... ma mut si io in cealalta parte, cu celalalt san, se intoarce iar.. cum ma ridic de langa el, ii trec nervii... numa sa nu imi vada sanii prin preajma... Acum da, astept diversificarea ca pe painea calda...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Cristina, lui Vlad clar ii place bibe, dar cred ca daca cedezi, in curand o sa refuze tzitzi de tot.
Isa e la polul opus.
Al meu nu comenteaza, lapte sa fie si sa nu-l stresez prea mult, ca se plictiseste. De fapt comenteaza cand nu prea mai e laptic in tzitzi, o tot scuipa pana cand ma prind ca nu mai vrea...

asa era si la noi, cand nu mai vroia titi ca trebuia sa munceasca prea mult, puneam bibe... de-asta nu-mi e mie totuna acuma, ca daca nu e satula bine e maraita si nici nu doarme!! si-asa nu se omora ea cu somnul ziua... si degeaba o tot tin la san daca nu mai vine sa se sature. culmea e ca azi aveam sanii plini amandoi, a papat o juma de ora fara pauza la amandoi, si eu ziceam sa papa putin!! cred ca recupereaza saptamana de greva foamei... eu tot cred ca a scazut in greutate, deseara avem ziua de cantar... macar 50g sa fi pus, sau sa stagneze... daca nu, macar sa-si reintre in normal...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

Ma declar invinsa!!! A tinut minunea doar 35 minute! Atat a dormit baiatul meu in carut in balcon, si asta ca am stat pe langa el si l-am mai hatanit, i-am mai bagat-o pe suzi, l-am mai plimbat, ca daca nu stateam de el, la numai 15 minute era treaz luminat. Si asta in conditiile in care ultima tura de somn de 20 minute fusese pe la 10 de dimineata!
La nervii care-i am acum imi vine sa-l prind in carlige pe sarma in afara balconului, sa-i pun o umbrela in cap si acolo sa-l las, eventual sa-i agat si biberonul de gat sa manance cand i-o fi lui foame!......Doamne, ce nebuna sunt!!!!

Of, crispo,a inceput si motanelul tau sa se invete la biberon! Folosesti bibe de la avent care au scurgerea mai lenta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

fetelor sunt tare suparata si azi am tras sperietura vietii mele mi-a cazut puiul de pe masa de infasat

eram langa el , dar m-am intors o secunda cu spatele si cand ma intorc el cu fata in jos pe parchet

l-am luat in brate, plangea de mama focului bietul de el, l-am calmat, ne-am imbracat si am fugit la euroclinic cu el in brate, ca e aproape...l-a consultat, totul pare ok, doar are un maare cucui in frunte

apoi ne-am dus la spital sa ii fac ecografie transfontanelara sa fim siguri ca nu are hematom. era ok, am stat vreo 2 ore si pe acolo, eu cu copilul in brate, flamanda, speriata, insetata.

a ras la doctorita, asa ca sper sa fie ok,

trebuie sa il urmaresc cateva zile. imi este atat de frica si ma simt asa de vinovata si ma rog cu toata fiinta mea sa fie sanatos ca nu as putea sa mi-o iert niciodata daca ar pati ceva. si acum plang cand va scriu.

acasa l-am pus in patut, rade, gangureste la jucariile lui.

acum doarme la mie in brate, nu imi vine sa il pun in patut.

sper sa nu pierd laptele de la sperietura asta

oofff, aveti mare grija. ca eu nu credeam xa poate cadea asa intr-o fractiune de secunda si uite ca a cazut

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

racusor, biata de tine, chiar ca ai tras o mare sperietura! Bine macar ca-i totul ok, asa ca trebuie sa-ti revii, mananca si incearca sa uiti pt moment de asta, puiul tau e bine, gangureste, e vesel, si apoi.....daca el nu-i suparat pe tine, incearca sa nu fi nici tu! Sunt sigura ca si noi o s-o patim intr-o buna zi cu toatele! multi pt tine si Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Nici eu nu pot renunta la dulciuri.
Ma gandesc sa incerc o zi da, una nu. Daca nu stateam in casa toata ziua reuseam fara probleme

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

nu pot trai nici eu fara DULCIURI,asta-i singura mea placere, sa renunt si la astea...pantofi nu-mi mai cumpar deocamdata

Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

racusor, mami, calmeaza-te, ca de-astea multe vei mai pati... bine ca n-a fost mai rau, vezi smecherul de Andrei se dadea lenes ca el nu se intoarce, si cand colo... pupam sa treaca cucuiul... asta e doar inceputul, sa vezi cand o sa mearga de-a busilea cum se opreste cu capul in tot ce-i iese in cale, iar cand invata sa mearga in picioare nu mai vb... ca mama stiu ca e greu si te invinovatesti ca puteai sa fii mai atenta, dar sunt chestii care se intampla in fractiuni de secunda... eu am tras spaima vietii cand a dat maria cu genunchiul in geamul usii de la terasa (e dintr-ala gros mat intarit cu sarma...) nici azi nu-mi dau seama cum s-a spart de genunchiul unui copil de 3 ani!! dar era cat pè ce sa lesin cand am fugit la ea si era cu manutele pline de sange, desi la maini nu avea nimic, doar pusese mainile pe genunchi. si l-am sunat pe tati sa vina de la munca sa ne duca la spital ca pe mine nu ma mai tineau picioarele, ca ii crapase pielea pana la os la genunchi... iar maria, dupa prima spaima, era vesela de parca nu s-ar fi intamplat nimic, a cucerit pe toata lumea de la spital in timp ce eu m-am pus pur si simplu in genunchi langa patul ei!! cu 3 cusaturi s-a rezolvat, spaima parca si acum o mai resimt...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pufescu

otilia...la teorie sunt cea mai tare dar daca gasesc vreo ciocolata prin casa o integrez in absolut imediat :D.
Bubu parca e mai bine,e iritat pe gat(sub barba),pe piept,pe maini(la subrat in special).Pe picioare vad ca i-a trecut.bonus mi-a facut eritem la zona pootzii ca mananca foarte mult si implicit face si pipiloaca cu tona...si chiar daca il schimb la fiecare masa se irita,mai ales cum doarme el ca rama pe burta...
cand m-or vedea bunicile cu el asa ma linsaza(le-am zis la telefon ca sa nu fie surprinse :) ).

mami de Raducu, 10 august 2010

la noi trece orice iritatie cu TRIDERM.e f buna!poti da cu ea in zone mici,max 4 zile/.succes cu botezul si cu bunicile.distractie placuta si asteptam poze.
noi avem botezul pe 12 nov,cred ca suntem ultimii

Mergi la inceput

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155515

mai sus au scris mamici care au patit acelasi lucru,dar eu zic sa fii calma, daca e vesel si are o stare buna, si mai ales l-au vazut si dr.e bine.
ai mei au cazut de mai multe ori din patul mare,si nu au patit nimic,ne speriem noi parintii mai tare.
urmareste-l si vezi ce reactii are.fii linistita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Otilia, si eu abia astept sa pot manca verdeturi.. asa ca probabil prin primavara ma voi apuca, dar nu de Monti ca nu sunt deloc fan. Eu am tinut Weight Watchers acum 5 ani, unde poti manca orice.. si am slabit 18 kg. Atunci am slabit 1 kg/ saptamana dar acum nu as mai repeta aceeasi greseala. 500g e suficient.

Racusor, asa si eu cu dulciurile, la fiecare masa daca se poate, si gustari intre mese tot dulciuri. Eu insa incerc sa profit ca pot manca atatea dulciuri si nu ma ingras.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Wow ce mult ai slabit. Mi se pare foarte greu pentru ca nu a fost slabit dupa nastere cum vreau eu acum. Ai avut multa ambitie, bravo

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

e sistemul cu fiecare aliment are puncte si faci totalul la cate puncte poti manca pe zi

ai cumva o lista cu puncte...as incerca, ca eu mai scap la cate o cioco cateodata

Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput