Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Creatza11

Buna dimineata!
Fetelor am o stare tare naspa numai cand ma uit pe geam si vad cum e timpul afara, si ploaie si vant si frig, offff ma apuca plansul de acuma cand ma gandesc ca trebuie sa stau cu un motan urlator de 6 kg in brate toata ziua, mai nou nu mai vrea in brate plimbat prin camera lui sau camera noastra, ci acum ii place in baia mare ca-i portocalie, cu oglinda mare si cu brauri verticale cu flori.....beleste niste ocheane...., cum il iau si-l bag in camera lui (tot in brate tinand-ul) urla. Asa a facut aseara 2 ore si azi de dimineata o ora! Asta e... trecem noi de ziua de azi si vine ziua de maine......la fel de naspa! Cum sa-l fac eu oare sa-mi doarma si mie in casa, nu de alta dar as mai face si eu o treaba, o mancarica, calcat,curat, ceea ce fac de obicei in serile cand vine mama si sta cu el.
Ieri pe la 18 atipise si, cum am crezut ca doarme si el cele 20 min, am dat fuga in cada sa ma spal pe cap.Cand sa-mi pun samponul in cap, urlete, am stat 5 secunde, m-am gandit ce sa fac, sa ies din cada sa merg la el.....si am zis NU, mi-am vazut de treaba, m-am spalat in continuare si l-am lasat sa planga, era mancat, schimbat, vroia in brate doar. Cand am venit la el era rosu de nervi si transpirat de i se alesesra suvitele in cap, el urla in continuare. Bineinteles ca m-am pieptanat si uscat pe par peste o ora ca a trebuit sa stau sa-l impac.....Asta e Matei al meu, dar, Doamne cat de mult il iubesc!

carla multumi de complimente, oricum pt mine tu si dragaica sunteti niste mamici eroine!
Doamne iarta-ma, da soacra-ta e nebuna! Sotul in ce relatii e cu ea? Adica e mai mamos de felul lui sau n-o baga in seama?
otiliav io ma baz chiar si de azi la scapat de kg! M-am masurat si eu acusi dar nu stiu cum sa ma masor la pulpe

Si....sa laud si eu pozele oanei, sunteti niste fruosi toti 3!

fericita de Matei Gabriel ( 09.08.2010)

Daca lui ii face bine iesitul la aer atunci fa tot posibilul sa il scoti.
Eu saptamana cand am fost singura cu ele asa m-am descurcat. Ieseam cu ea in landou dimineata la 8 pe frig de era gheata pe jos. Ii dadeam sa suga la 7-7:30 dupa care scotea aerul si o pregateam de iesire. O puneam in landou, ii mai dadeam suzeta daca incepeau comentariile in timp ce o imbracam pe Elisa sau pe Ana. La 8:30 eram cu Ana la scoala dupa care inapoi inspre casa. Pe drumul dus-intors mi-a adormit tot timpul asa ca la sosire acasa o parcam repede la intrare si in 2 ore cat dormea imi faceam toate treburile, mancam si eu si Elisa tura a doua, o schimbam pe Elisa, mai prindeam si putina joaca cu ea.
E foarte bine sa prinda un somn odihnitor afara. Sunt si ei mai linistiti, cand se trezesc avem si noi laptic din plin ca e o pauza numai buna intre alaptari.
Ce daca ploua afara? Cu o husa de ploaie se rezolva. Si aerul e mult mai curat si mai bun cand ploua. Important este sa nu fie frig sub -5 grade celsius ma refer.
Daca nu poti si nu poti iesi cu el macar scoate-l imbracat de afara in balcon in carut. Simulezi iesirea afara si daca mai are si efectul scontat e perfect. Iesitul in balcon e de preferat daca e greu sa urci carut la etaj sau daca tu ai parul ud de exemplu si nu vrei sa iesi in parc.

Uite azi ce de timp am avut. Vad ca urmeaza orarul de saptamana trecuta si profit de somnul ei de 2 ore legat

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Neatza fete!

Cristinico, si eu is la fel ca tine, nu mananc legume de fel, decat ce-ai zis tu acolo si salata boeuf! Cred ca intr-o viata anterioara am fost ceva rude, prea ma regasesc in ce zici tu si copiii seamana, de ex, si Aida adoarme singura, chiar daca are chef de vorba si ras, ii dau suzeta si in 10 min adoarme fara plans si fara scanceli.Te si pe Vladut!

Si sa v-o parasc pe fata mea...aseara am zis ca-i dau LP, poate se satura mai bine. am fost in Kaufland, am luat Milupa (50 lei) si dupa baita, cand e foamea cea mai mare (nu mancase de 3 ore jumate) i-am bagat biberonul. A inceput un urlet si se enerva si nu reuseam s-o potolesc. Eu ii ziceam "hai sa vedem care e mai incapatanata" si ea tot se enerva si tinea laptele sub limba, numa sa nu-l inghita. Am incercat cu lingurita, nu-l inghitea, se ineca cu el. Bineinteles ca ea a fost mai incapatanata ca mine si i-am bagat tzatza pana la urma. Am zis ca nu i-o placea biberonul, i l-a schimbat tati, a facut alt lapte si am incercat iar sa-i dau intre pauza de tzitzi. Nici vorba, radea si gangurea la mine si rodea tetina. Si vorba Oanei, am ramas cu el acum si nu stiu ce sa fac cu el.
Aveti vreo reteta de cioco de casa buna?

Si a avut numa 2 treziri noaptea, la 3 si la 6. A papat iar la 8 apoi si a mai dormit pana la 9 jumate.

Azi ii dau 2 lingurite de supica, n-are ce sa-i faca rau. Mai prinde si ea alte gusturi.

Paula, tu ai dreptate cu kg. Aida are la 4 luni 6 kg fix. Si ar fi trebuit sa aiba minim 6400, dar asta e. Atata timp cat e sanatoasa, nu-mi fac griji.

Otilico, tu esti bine intentionata cu regimul de slabire, imi placce ce-ai zis tu acolo, dar sa incepem dupa ce nu mai alaptam. Altfel imi scade productia de tot si fata mea nu traieste decat cu LP

Tocmai ce a facut o pleasca in scutec, ma duc sa o schimb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

ma bag si eu in echipa de slabit,am vreo 13 kile de dat jos sa ajung la greutatea care-mi vine bine=70 kg :)...campioana sunt!ma masor maine,luni nu o sa intru ca suntem in deplasare(mergem la parinti sa-l botezam pe bubu sambata si dupa aia mergem 2 zile la o pensiune,asa ca de vineri pana miercuri ma puneti absenta).Dieta pare ok,eu o sa mai fac ceva modificari :).deocamdata vreau sa incep prin a renunta la dulciuri si paine...dar in weekendul asta sigur ma destrabalez cu bunatati la mama acasa :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

si la noi e inorat si frig, sunt 5 grade

cred ca iau wrapul si ma duc pana la piata sa iau niste struguri

Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Oana ,cum faci cu wrapul,cum il imbraci pe Matei,si tu cum te imbraci si tu, wrapul e f subtire

Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Alina, hai mai ca putem renunta si noi la dulciuri. Macar o saptamana de proba. Cand ni se face pofta de rontait bagam niste struguri/stafide (cu masura ) sau seminte.

Ia uite pufescu ce curajoasa este. Vrea sa scoata si painea din prima saptamana. Cred ca mi-o ia inainte cu kilogramele ca eu tot vreo 13 ar trebui sa dau jos.

Ilinca, alina2005, mi-am adus aminte va v-ati visat in Norvegia. Deci am cam exagerat cu pozele. V-am facut pofta

Pufescule ai rezolvat cu iritatia? Vroiam sa-ti zic de albastru de metilen dar parca nici sa mergeti la botez cu fundul albastru nu-i frumos. Noi asa am mers cu Ana, bine ca nu se vedea prea rau dar eu tin minte patania.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Nici eu nu pot renunta la dulciuri.
Ma gandesc sa incerc o zi da, una nu. Daca nu stateam in casa toata ziua reuseam fara probleme

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Alina, este o reteta de cioco de casa trimisa de Crissy pe 1 oct pe gmail la delfinasi.

Otilia, ti-am admirat frumusetile

Apropo de cafea eu am inceput sa beau Inka, e din orz, secara, cicoare si sfecla de zahar si are gust de capuccino.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Victo, bravos! un pt sleeping beauty :)

Otilia, daaa, un w/e de destrabalare! Mai, dar si tu ma enervezi, auzi, cica apari si tu in poze, sa nu ne speriem, dar tu cu cine crezi ca seamana papusele tale? Ca doar nu cu mine Oricum, zau daca nu-s bune fetele tale pt spoturi publicitare. Iulia arata f bine! Gresesc?

Nici eu n-as da mai mult de 6 kg jos, ar merge la corp, dar la fata deja ma opreste lumea pe strada ca arat naspa, ca mi-e rau?! dintr-astea, asa am fost mereu, ce sa-i faci, nu poti sa-i multumesti pe toti. Eu inainte sa raman insarcinata nu mancam deloc paine, dar deloc, nu simteam nevoia, cerealele erau suficiente dimineata. Cel mai nasol e aia cu barabulele (cartofii), off, ce ma fac eu? e de baza la mine, ce-i drept niciodata in combinatie cu carne, doar cu o salata, si niciodata prajit, am mancat de 2 ori cartofi prajiti in 3 ani in casa asta.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

hai mai otilia...vaz ca nu prea ai succes la fete cu cura de slabire. gaseste mey si tu o cura de slabire cu ciocolata, cartofi prajiti si prajituri. fara fasole, varza si legume. te bagi?
noi asteptam

si eu mananc cam o data pe saptaamana dulciuri dar nu ma incurc atunci. imi cumpar mars, batoane, napolitane si mananca pana mi se ia. doar ca nu mai combin cu alta mancare. in general destrabalarea are loc la pranz.
michelle, eu mananc de toate si al meu n-are nik nik. chiar de toate...mai putin faasole ca nici nu imi place.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Salutare tuturor.
Vin in fuga (pt ca bebe plange) cu o intrebare... Bebelusul meu are de vreo 2 saptamani scaune spumoase si moi. Face caca rar,de vreo 2 ori pe zi dar a avut si 2 zile la rand cand nu a facut deloc...
Am intrebat doctora (in care nu am incredere deloc) si a spus sa ii dau calciu carbonic. Acelasi lucru mi-a recomandat si cand bebe facea des caca, de 4-5 ori pe zi...ce sa mai inteleg....si tocmai am citit ca pe net ca nu e bun calciu carbonic in cazul scaunelor spumoase...
V-ati confruntat cu asa ceva??? Eu nu mai stiu ce sa fac si sunt tare ingrijorata...
Revin....fug la bebe....

Mergi la inceput