Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 15
Creatza11 spune:
michele, ba da am incercat si varianta asta, l-am imbracat si l-am pus in scoica in balcon (care e facut bucatarie) cu geamul deschis de tot, insa si asa doarme maxim 30 minute dar cu mine pe langa el hatanind de scoica cand vad ca vrea sa se trezeasca!
ooana spune:
si la noi e inorat si frig, sunt 5 grade
cred ca iau wrapul si ma duc pana la piata sa iau niste struguri
Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Victo spune:
cum e frig azi (5 gr C, feel like 1), si eu voi merge dupa-am. la piata. si pe lista mea sunt struguri-din aia mici, albi, dulci :)
dupa ce se trez. prichi (care apropo, doarme de 1 ora!!)..iesim un pic la ger :):) cu fas, paturica..mami cu geaca..asta e..dar m-am uitat pe prognoza, se va incalzi in curand, ajungem air la 10-12 grade.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
bumblebee spune:
Mai fetelor, ce m-ati amuzat cu masinile neincapatoare
Si noi am iesit ieri pe vant, dar numai pana la aprozar. Am mancat si noi cateva kg de struguri toamna asta, bun, bun
Michelle, tot uit sa te intreb, tu de ce nu papi salate? din cauza colicilor?
Denisa, soacra-ta e plecata rau, asta e viziunea ei pt nepotei? Sa creasca privati de caldura unei familii cu ambii parinti?
Cand nu se poate convietui, asta este, dar nu sa-si bage o mama coada, indiferent a cui e (credeti-ma ca si unele mame de fete se baga, si inca cum!) Bine ca v-ati luat bona, s-ar putea ca bona sa faca chiar mai multe, ii poti da directive clare pe care chiar trebuie sa le respecte.
Creatza, eu una nu stiu, eu ma chinui seara sa-l adorm si cate 2 ore, nu stiu de unde atata energie fix la pus in pat...
Noi cu iesitul afara nu facem mare lucru pt somn, are un somn mult mai pisicersc decat in casa, nu ma pot opri la o vitrina ca-i deja cu ochii cat cepele, gata sa ma certe ca nu-i in miscare
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
michelle1981 spune:
A mea cade ca rapusa dupa baita si papita la 22. Si doarme pana dimineta acu 1-2 treziri pe noapte. Eu inca nu stiu ce inseamna noapte nedormita.
Acum iar doarme de juma de ora.
Bumblebee, da, ma tem din cauza colicilor. Am mai mancat fructe crude. Am inceput cu 1-2 boabe de struguri, apoi cu ciorchini intregi. Am mai testat perele, merele si kiwi si a fost ok (in combinatie cu ciocolata fondue )
La legume nu am incercat nimic crud inca.
Voi ce salate mancati acum toamna? Parca-parca as incerca si eu dar de obicei eu ma balonez de la cruditati.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
Otiliav spune:
Neata!
Legat de slabit putem sa incercam o saptamana fara dulciuri si sucuri (ca alcool nu cred ca trebuie sa ne facem probleme).
Nu cred ca afecteaza productia faptul ca renuntam la ciocolata zilnica. Cicolata ne da energie intr-un timp foarte scurt, ne face sa ne simtitm bine dar la altceva nu cred ca ajuta.
Eu propun ziua de luni sa declaram dimensiunile. Ne forteaza putin sa nu ne facem de cap in we.
Rodyka, Diana, Paula, Crispro eu as vrea sa mananc cereale cu lapte dimineata sau 3 pesmeti cu branza de vaci, ardei, castravete, masline verzi, rosii. La pranz neaparat carne la cuptor dau pe gratar cu o salata de varza/muraturi/legume la cuptor. O masa de fructe in jur de 5 si pe la 7 seara un iaurt cu fructe sau un ceai. Eu mai mancam si salata de varza amestecata cu o conserva de macrou in sos tomat. Sau salata verde cu ton in ulei/porumb si lamaie plus 2-3 pesmeti. Si spanac cu ou este ok. Mamaliguta cu branza si ou fiert este cate de cat ok. Apropo eu nu sunt mare fan ou fiert dar se poate servi la micul dejun ca si un ou prajit pe teflon fara ulei.
Foarte bune sunt ciorbele de legume, diverse combinatii.
De preferat sa inlocuiti cartoful cu dovlecel.
Ah si in loc de orez cu bob rotund care-i cel mai bogat in amidon sa folosim orez salbatic. Eu am cumparat anul trecut din Cora.
Mancare de fasole verde, varza calita fara ceapa prajita merg foarte bine cu ceva carnita la cuptor.
Plus ca in Ro se gasesc multe radacinoase care pot fi date pe razatoare si ies niste salate delicioase.
Sa vad cum imi fac planul de bataie ca aici nu gasesc branza de vaci proaspata si destul de rar pui proaspat. Ca eu aveam zilnic o masa de lactate. Chiar imi place combinatia branza de vaci cu ardei gras sau castravete.
Paula, eu am patit-o joia trecuta. Nu baisem cafea si nu am mai fost in stare sa citesc de pe o carte Anei. Am atipit cu Iulia pe burta mea si mi-am revenit dupa jumatate de ora. Dar m-am speriat ca eram singura cu ele. Noroc ca Ana stie sa sune la urgente.
E foarte bine ca mergi la nutritionist. Mai intai iti face analize, testeaza ce regim ti se potriveste si macar stii ca daca tii regim e cel bun pentru tine. Te-am vazut in pozele de la botez si nu mi s-a parut ca ai multe kilograme. In schimb am remarcat ca erai obosita. Dar cine nu este in primul an.
Denisa dar tu nu ai nici un motiv sa vrei sa slabesti. Eu am multe kilograme de dat jos si fara putin efort nu se poate.
Si tu Carmen la fel. Nici nu mai alaptezi. Cu ceva masaj si dieta o sa fii de Craciun model. Sunt convinsa.
Eu am de dat putin peste 10 kilograme asa ca nici nu se compara cu cele 3 sau 6 ale voastre. Eu cam 500 de grame pe saptamana mi-as dori ca sa nu se lase pielea . Incet si bine ca nu ma grabesc. Botez, nunta fratelui meu sunt peste cateva luni.
Carmen, m-as bucura sa scrii ce mai mananci tu ca asa ne mai vin idei. Si pe Larisa o rog daca poate sa scrie ca vad ca e tare eficienta dieta ei.
Aelita, si eu am un set de bavetele tot de la IKEA. De acestea zici nu, cele cu maneca?
Crispro, e mare lucru ca doarme asa bine seara. Si Iulia dupa baie suge, scoate aerul si adoarme cu suzeta. E foarte foarte bine. Cand ma gandesc ca pe sagetatoare le plimbam si cate 2 ore in brate pana adormeau.
Cat despre regim fiecare tine cum vrea si cum poate.
Alina, fac eu luni tabel ca daca ne vedem asa aliniate altfel percepem gravitatea situatiei . Iti dai seama ca ma refer la mine
Victo asta ma doare si pe mine rau. Nu pot merge la plimbari lungi cu Elisa dupa mine. Si mai e si vremea asta acum, ploaie si iar ploaie. Sambata si duminica am iesit si tare bine a fost.
Chiar, am uitat sa va spun ca am dus-o pe Iulia la pescuit pe fiord.
Si am mai ramas si cu bazinul latit ca doar am avut probleme cu el in sarcina si am nascut si cel mai mare copil din toate. Ma bucur oricum ca am reusit sa intru in niste blugi luati cand avea Ana 5 luni.
Victo n-am apucat sa scriu ieri dar cred ca sotul tau a vrut sa mai iesi si tu in lume, mai vezi si tu colegii, alta viata
Carla, pare tare grasunica in poze Iulia. Uite poze de ieri Nu va speriati ca-mi arat si eu moaca
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo iesim un pic la ger :):) cu fas, paturica..mami cu geaca..asta e..dar m-am uitat pe prognoza, se va incalzi in curand, ajungem air la 10-12 grade. |
ce interesant suna ca se incalzeste pana la 10-12 gr... eu as dardai de numa!!! ce sa-i faci, te-nveti si te dezveti...
ei bine, noi acuma ne-am trezit, am avut o delfinasa tare cuminte, m-am pus in pat langa ea si m-am foit o vreme pana am reusit s-o trezesc, asa ca i-am pus titi in gurita si am adormit pana acum. ce bine a fost . sa vedem ce gatesc azi, o iau cu mine in bucatarie ca acum bate putin soarele...
DENISA, daca vrei sa te descarci sa ne spui candva povestea soacrei... oricare ar fi, e dusa rau de-acasa, acum ca au venit pe lume 2 minuni care au nevoie de 2 parinti implicati... si nu doar de dragul copiilor, ci al vostru ca familie!! pe soacra ta o salutam imediat ca si pe prietenele SORINEI...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Otiliav spune:
citat din mesajul lui michelle1981 Otilia, si eu abia astept sa pot manca verdeturi.. asa ca probabil prin primavara ma voi apuca, dar nu de Monti ca nu sunt deloc fan. Eu am tinut Weight Watchers acum 5 ani, unde poti manca orice.. si am slabit 18 kg. Atunci am slabit 1 kg/ saptamana dar acum nu as mai repeta aceeasi greseala. 500g e suficient. Racusor, asa si eu cu dulciurile, la fiecare masa daca se poate, si gustari intre mese tot dulciuri. Eu insa incerc sa profit ca pot manca atatea dulciuri si nu ma ingras. ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) |
Wow ce mult ai slabit. Mi se pare foarte greu pentru ca nu a fost slabit dupa nastere cum vreau eu acum. Ai avut multa ambitie, bravo
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
Otiliav spune:
citat din mesajul lui Roxana_Theo Buna dimineata si de la noi. Otilia multumim de sfaturile legate de scaunelul de masa. Pentru mine, care sunt la primul copil, sunt tare utile. E o gama variata pe piata si daca nu am niste criterii clare chiar nu stiu ce as alege. Cat despre vasele de gatit, multumim de asemenea. E o firma in Bucuresti care le comercializeaza asa ca-i voi vizita si eu in curand. Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor 24.06.2010 http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo |
Pe net sunt tot felul de discutii despre vasele Zepter si la fel si retete. Tin minte ca mamicile spuneau ca ies foarte gustoase fructele puse in vas si lasate sa se abureasca.
Victo spune:
ha ha ha..Otilia.. pana la urma, mi-a prins bine iesirea, cu toti nervii pe care ii aveam :)
si inca una calda-una rece..sotul meu are permisul suspendat de vineri, timp de o luna ( a depasit pe linie continua, asa-i trebe!)..adicatelea, voi deveni sofer..brrrrrrrr..am carnet, dar nem experienta condus in oras..vai de zilele mele!
evenimentul lunii..MIhai doarme de 2 ore! in conditiile in care nu l-am scos azi afara!
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)