Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 14
larissa_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 neata mamici, nu Aelita ,nu am zis ca nu iesim,din contra,iesim de la 3 sapt,la prieteni,terase,mall,Baile Felix,dar ei se agita de multe ori cand suntem in deplasare,si de fiecare data programul din ziua respectiva,eventual si urmatoarea e dat peste cap.Al meu nu intelege dar eu ma stresez cu ei sa le refac programul,si daca se trezesc noaptea tot eu sunt de serviciu.Asta era si ideea sa ii invat cu lumea,cu galagia,pai nici acasa nu umlbam in varful degetelor,iar aspiratorul era intr-o perioada folosit pe post de calmant de colici Acum suntem si noi in pline pregatiri de botez,care va fi vinerea viitoare! Mai fete voi cum pastrati cutia de LP dupa ce o deschideti?aa si cred ca eu am fol si deschisa de 3 sapt!e mare problema??ca va tot aud cu 2 sapt! Da Oana,boierie cu 3, dar e frustrant ca nu apuc sa mananc cand mi-e foame si de-aia am slabit!iar eu sunt rea de foame!Acum cu bona sper sa fie mai bine,ca de soacra m-am saturat!am sa va pov o data!pe scurt: vrea sa ne desparta!!!!!!! Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
acum...dupa ce venira doua minuni ce au nevoie de mama si tata?
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 neata mamici, nu Aelita ,nu am zis ca nu iesim,din contra,iesim de la 3 sapt,la prieteni,terase,mall,Baile Felix,dar ei se agita de multe ori cand suntem in deplasare,si de fiecare data programul din ziua respectiva,eventual si urmatoarea e dat peste cap.Al meu nu intelege dar eu ma stresez cu ei sa le refac programul,si daca se trezesc noaptea tot eu sunt de serviciu.Asta era si ideea sa ii invat cu lumea,cu galagia,pai nici acasa nu umlbam in varful degetelor,iar aspiratorul era intr-o perioada folosit pe post de calmant de colici Acum suntem si noi in pline pregatiri de botez,care va fi vinerea viitoare! Mai fete voi cum pastrati cutia de LP dupa ce o deschideti?aa si cred ca eu am fol si deschisa de 3 sapt!e mare problema??ca va tot aud cu 2 sapt! Da Oana,boierie cu 3, dar e frustrant ca nu apuc sa mananc cand mi-e foame si de-aia am slabit!iar eu sunt rea de foame!Acum cu bona sper sa fie mai bine,ca de soacra m-am saturat!am sa va pov o data!pe scurt: vrea sa ne desparta!!!!!!! Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
Carla scrie pe cutie cat o poti utiliza...la Nan zice 3 sapt...la Topfer Lactana 2 sapt, astea le-am folost noi.
Doamne da-le minte celor care n-au!!!...ce pot sa zic mai mult despre soacra ta
tu incearca sa iti pastrezi calmul si sper ca sotul te sprijina
cred ca luna viitoare mergem la socrii la Arges...io la cat ma duce mintea fac si o poza cu masina incarcata ca sa avem de ce ne distra mai incolo
Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
larissa_79 spune:
Alina, eu azi nu spal fac doar lucruri usoare. E sarbatoare cu cruce neagra in calendar dar, Sfantul Dimitrie Basarabov e ocrototorul Bucurestiului. Daca totusi vrei sa speli ar fi bine dupa 12. macar sa nu mai fie Sfanta Liturghie in biserici.
oana, dupa ce indesi totul in masina zau daca iti mai vine sa faci vreo poza ca esti un pachet de nervi. Masina noastra are portbagaj mare si tot plecam super incarcati la ai mei la Botosani. Mai ales ca stateam minim o saptamana.
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#
Victo spune:
ha ha..da, nu mi-a venit in cap sa mai fac si poza, vorba Larisei..dupa cat ne-am chinuit sa indesam totul...am carat si patutul copilului degeaba, ca pana la urma pensiunea era goala zilele alea si am stat intr-o camera cu 2 paturi si piti a dormti singurel..
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
michelle1981 spune:
oana, roxana, super pozele! Sunteti niste frumoase!
Otilia, si eu abia astept sa pot manca verdeturi.. asa ca probabil prin primavara ma voi apuca, dar nu de Monti ca nu sunt deloc fan. Eu am tinut Weight Watchers acum 5 ani, unde poti manca orice.. si am slabit 18 kg. Atunci am slabit 1 kg/ saptamana dar acum nu as mai repeta aceeasi greseala. 500g e suficient.
Racusor, asa si eu cu dulciurile, la fiecare masa daca se poate, si gustari intre mese tot dulciuri. Eu insa incerc sa profit ca pot manca atatea dulciuri si nu ma ingras.
katalina - am vazut si pozele voastre, sunteti o familie implinita!
Da, noi ii dam calciu, 10 zile pe luna, 5ml pe zi.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
Creatza11 spune:
Buna dimineata!
Fetelor am o stare tare naspa numai cand ma uit pe geam si vad cum e timpul afara, si ploaie si vant si frig, offff ma apuca plansul de acuma cand ma gandesc ca trebuie sa stau cu un motan urlator de 6 kg in brate toata ziua, mai nou nu mai vrea in brate plimbat prin camera lui sau camera noastra, ci acum ii place in baia mare ca-i portocalie, cu oglinda mare si cu brauri verticale cu flori.....beleste niste ocheane...., cum il iau si-l bag in camera lui (tot in brate tinand-ul) urla. Asa a facut aseara 2 ore si azi de dimineata o ora! Asta e... trecem noi de ziua de azi si vine ziua de maine......la fel de naspa! Cum sa-l fac eu oare sa-mi doarma si mie in casa, nu de alta dar as mai face si eu o treaba, o mancarica, calcat,curat, ceea ce fac de obicei in serile cand vine mama si sta cu el.
Ieri pe la 18 atipise si, cum am crezut ca doarme si el cele 20 min, am dat fuga in cada sa ma spal pe cap.Cand sa-mi pun samponul in cap, urlete, am stat 5 secunde, m-am gandit ce sa fac, sa ies din cada sa merg la el.....si am zis NU, mi-am vazut de treaba, m-am spalat in continuare si l-am lasat sa planga, era mancat, schimbat, vroia in brate doar. Cand am venit la el era rosu de nervi si transpirat de i se alesesra suvitele in cap, el urla in continuare. Bineinteles ca m-am pieptanat si uscat pe par peste o ora ca a trebuit sa stau sa-l impac.....Asta e Matei al meu, dar, Doamne cat de mult il iubesc!
carla multumi de complimente, oricum pt mine tu si dragaica sunteti niste mamici eroine!
Doamne iarta-ma, da soacra-ta e nebuna! Sotul in ce relatii e cu ea? Adica e mai mamos de felul lui sau n-o baga in seama?
otiliav io ma baz chiar si de azi la scapat de kg! M-am masurat si eu acusi dar nu stiu cum sa ma masor la pulpe
Si....sa laud si eu pozele oanei, sunteti niste fruosi toti 3!
Victo spune:
na..fetele..gata, v-au prins delfinasii?
eu incerc sa fac niste gomboti cu prune..sa vad cd o sa ii termin. deocamdata am pregatit prunele si astept sa se fiarba cartofii.
e cam frig afara..as iesi totusi,ca sa mai doarma si piticu; asta ceva mai mult de juma de ora
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
michelle1981 spune:
Mititeluta mea a dormit azi-noapte de la 22 la 10 (ca am trezit-o eu) cu pauza de papa la 5.
Acum suzeteste si iar clipoceste. Seamana cu sotul la somnic si cu mine la mancare.
Creata - nu merge sa il lasi in fata geamului deschis imbracat ca pt afara? A mea adoarme instant.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
michelle1981 spune:
Eu ieri eram singura cu caruciorul pe strada, ca batea vantul, dar eu am pus husa de ploaie si vant.
DENISA, sper ca nu e serioasa treaba cu despartitul si ca veti depasi momentul asta impreuna!
Roxana_Theo spune:
Buna dimineata si de la noi.
Otilia multumim de sfaturile legate de scaunelul de masa. Pentru mine, care sunt la primul copil, sunt tare utile. E o gama variata pe piata si daca nu am niste criterii clare chiar nu stiu ce as alege. Cat despre vasele de gatit, multumim de asemenea. E o firma in Bucuresti care le comercializeaza asa ca-i voi vizita si eu in curand.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo