Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Oana imi place la nebunie masinuta mea ca e automata dar acum e asa greu cu ea, in portbaaj abia intra geanta lui Leti, poseta mea la mine pe picioare! Nu e masina de mamaica si am doar 2000 km

Victo, eu ii zic sotului ca nu pot face si ca trebuie sa se ocupe si ii mai aduc aminte peste zi!
Poate daca ii ziceai cu vreo 2 sapt inainte nu te mai enervai! Sau poate s-au strans si la tine mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata inca o data... vad ca tot dau buna dimineata si noapte buna de cate doua ori...

isa inca doarme in patul mare, maria e pe punctul de a pleca la scoala, asa ca nu fac nimic decat ma pun in pat langa delfinasa si dorm vreo 2 ceasuri, pana se trezeste ea... ca-s zombi!!! mai fetelor, sa nu credeti ca vreau eu sa dorm asa de putin , e adevarat ca inainte de miezul noptii nu prea ne punem in pat ca asa e programul universal aici, dar parca as vrea sa dorm legat pana pe la 6-7, ca mai mult nu am nevoie... dar ma trezesc cine stie ptr ce si merg s-o invelesc pe maria, sa o verific pe isa in sacul de dormit, mai iau o pastila si ma pun inapoi in pat sa dorm, dar uneori nu-mi mai vine somnul, ca eu sunt din alea care adorm greu... si-atunci decat sa ma foiesc sa-mi trezesc si sotul, ma iau prin bucatarie pe la frigider si pe net... pana simt ca vine iar mos Ene pe la gene!!

sa nu uit sa laud si eu pozele, le-am vazut azi-noapte... Ooana, frumosi ca de obicei!! si bb Teo si mamica lui cea subtirica si elegantica!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Oana imi place mult audi a4, e chiar de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Io is cu combi... Ca mereu ma intreba lumea de ce nu imi iau o masina mica... Da mie imi place sa am spatiu... Si mai mergeam la pescuit, si mai dormeam in masina- se face exact cat un pat, cu scaunele lasate...Cand am luat-o nu ma gandeam la copii, dar acum e super utila- bag caruciorul in portbagaj, si plus cumparaturile... Sotu e cu una berlina, ma distrez de el, ca vesnic nu incape nimic in ea

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Buna mamici!
N-am reusit sa va citesc in intregime,, dar am vazut poze de la botez:SUPERBE.Sa va traiasca delfinasii crestinati, sa fie sanatosi caci frumosi sunt tare.Oana esti o frumoasa,Matei arata a baiat mare mare

Denisa, e f bine ca ai bona, e mai simplu sa-i spui ce vrei si ce nu decit soacrei.Si noi am pastrat bona lui Robert, e f bun un ajutor, desi citeodata imi doresc sa am si putina intimitate.

Rodi, tu spuneai ca ti-ai montat sterilet,parca.am fost si eu la gyne la control de 8 sapt hotarita pt Mirena(pt a 2-a oara, pt ca m-am simtit perfect cu el),dar dr.nu mi-l monteaza cit timp alaptez.(nu stiam),si mi-a recomandat cerazzette sau pharmatex-ovule.

Nu mai stiu ce voiam sa va intreb...
Dr de fam mi-a recomandat sa-i dau calciu gluconic lui Victor(e o rutina cred), iar pediatrul nu mi-a zis nimic deocamdata despre asta.Nu stiu ce sa fac, l-am baut eu, gindindu-ma ca oricum se duce in lapte.Voua v-a dat la bebei calciu?

Revin dupa ce mai citesc.

Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

noi inca nu am ajuns la faza sa aratam ca tiganii cu cortul ptr ca nu am plecat ptr mai mult timp inca, doar asa la plimbari cu orele. scaunul de masina e in spatele soferului, la mijloc sta maria si in spatele meu e liber, de obicei vine geanta isabelei, ca in portbagaj abia incape caruciorul . daca mergem la cumparaturi avem noroc ca sunt carucioare speciale ptr bb, ca altfel nu am avea unde pune si cumparaturile... tot ma innebuneste sotul de vreo 2 sapt sa luam alta masina (seat altea ii place), avem vw polo , dar nu m-as baga la asa cheltuieli acuma cand eu is pe 0 la venituri, ca pe asta o avem de 2 ani si ceva si mi-e draga ca e si rosie... sa vedem cu ce ma convinge

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

racusor, maica, da tu ce masina ai? :)
ei..eu cd am fost in concediu cu prichi i-am luat vanita si am pus-o......ghici...peste scoica copilului ..adica cu fundu spre tavanul masinii, nu stiu dc va puteti imagina :):) era sprijinita de scaunul soferului, de manerul scoicii si in spate pe chestia aia de deasupra portbagajului..chiar ca tiganie curata :):)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Rodi, tu spuneai ca ti-ai montat sterilet,parca.am fost si eu la gyne la control de 8 sapt hotarita pt Mirena(pt a 2-a oara, pt ca m-am simtit perfect cu el),dar dr.nu mi-l monteaza cit timp alaptez.(nu stiam),si mi-a recomandat cerazzette sau pharmatex-ovule.

eu i-am spus din start ca alaptez si inca nu imi venise cm, de-aia m-a amanat. cum intre timp luasem cerazet si au venit si uratii, nu a mai fost problema, doar ca trebuie protectie suplimentara o luna, deci continui si pilulele in paralel...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

neata mamici,

nu Aelita ,nu am zis ca nu iesim,din contra,iesim de la 3 sapt,la prieteni,terase,mall,Baile Felix,dar ei se agita de multe ori cand suntem in deplasare,si de fiecare data programul din ziua respectiva,eventual si urmatoarea e dat peste cap.Al meu nu intelege dar eu ma stresez cu ei sa le refac programul,si daca se trezesc noaptea tot eu sunt de serviciu.Asta era si ideea sa ii invat cu lumea,cu galagia,pai nici acasa nu umlbam in varful degetelor,iar aspiratorul era intr-o perioada folosit pe post de calmant de colici
Acum suntem si noi in pline pregatiri de botez,care va fi vinerea viitoare!

Mai fete voi cum pastrati cutia de LP dupa ce o deschideti?aa si cred ca eu am fol si deschisa de 3 sapt!e mare problema??ca va tot aud cu 2 sapt!

Da Oana,boierie cu 3, dar e frustrant ca nu apuc sa mananc cand mi-e foame si de-aia am slabit!iar eu sunt rea de foame!Acum cu bona sper sa fie mai bine,ca de soacra m-am saturat!am sa va pov o data!pe scurt: vrea sa ne desparta!!!!!!!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Cum Carla sa va desparta??? nu vede ca aveti o familie?
Ce lume dusa cu pluta mai frate!!!
Bine ca nu mai sta cu voi si sa o tina asa!!!!
Sotl sper ca e calm!

Mergi la inceput