Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata mamici

Oana, Roxana frumoase tare pozele

Otilia, eu ma bag, cred ca e foarte simpla dieta ca mie asa imi si place sa mananc, eu sunt mare mare fan salate!!
Cu o precizare , dimineata in loc de cereale, trebuie neaparat 1-2 felii de paine graham pentru ca altfel nu putem iesi la toaleta, daca nu paine atunci macar cateva mere ca fara fibra nu se formeaza bolul fecal si atunci durere ce duce la disfunctii ale aparatului digestiv ( probat)!
Am si retete de salate si putem face o zi pe sapt exceptii de suc proaspat si mazare dar nu pt cina!
Iar cina sa insemne 6 pm! Se slabesc intre 1 si 2 kg pe sapt ceea ce e foarte sanatos!
Dulciuri oricum nu imi plac!
am de dat 6 kg si vreau sa scap de ele pana la craciun , noi botezul il facem la pasti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Eu nu inteleg de ce va tot agitati pt cat ia copilul in greutate si cat mananca (unele dintre fete). Toti copii din odisee sunt frumosi si normali ca si greutate, fiecare are ritmul lui de crestere, nu putem avea toate copii de 7,8 kg. Se spune ca nu exista copii grasi pana la 3 ani, dar dupa aceea, o sa ne chinuim sa ii dezvatam sa manance mult, ca doar 3 ani ne-am chinuit sa-i invatam sa manance muuuult. Si atunci sa vedeti cum e sa nu-i dai la un copil ceva ce vrea, dar banuiesc ca nimeni nu vrea sa aiba copii grasi. Din ce stiu eu obezitatea la copii a devenit o pb in Ro.
Atata timp cat ia copilul in greutate, e voios si nu e bolnav nu va mai faceti atatea pb. Eu l-am cantarit ieri pe Raul, dupa o pauza de 2 sapt. Are 6500 g si nu cred ca a luat mare lucru in ultimele 2 sapt( nu mi-am notat). Dar daca e sanatos nu imi fac pb. Chiar daca insist sa manance mai mult decat ii tb, Raul imi da afara surplusul de mancare, deci e mai destept decat mine
Nu va suparati pe mine, dar chiar nu cred ca ar tb sa ne stresam si pe subiectul asta asa mult...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

si noi 6.480 kg...imbracat ce-i drept deci mai scadem 200 gr

Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Reteta de cina
sea bass (branzino) la gratar pe pat de salata rucola!, nu il stiu in romaneste ca nu l-am mancat in romania dar este alb!
sau aripioare teriaki pe pat de salata letucce cu ceapa verde! cate aripioare vreti cu rozmarin si piper!

Victo, am citit, poate a fost o scapare sau literalmente nu a inteles

Mergi la inceput

Leti in 10 zile a luat 0 grame in greutate!
Am si eu cereale din alea care se pun in lapte pt reflux dar nu ii dau .. doctorul zice ca e reflux dar eu nu cred, cred ca are esofagul iritat ca vomita cand o tin vertical deasemenea si la distante considerabile de la masa.. cerealele nu cred ca o ajuta la reflux, multe mamici au dat si relfuxul a reaparut, asa ca la 4 luni incep diversificare fara cereale ca nu cred ca are inca nevoie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

victo, si eu masina fara portbagaj si cand sa mergem la bunici, sa vezi cum aratam, ca tiganu cu cortu, ca in fata langa sot aveam rotile de la carut si leaganul, prinse bine,s a mai vada si sotu in oglinda

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Carmen.. ei, ba ca a inteles, problema era ca cererea nu era listata inca, ca imprimanta e legata la laptopul lui. si mai trebuia 5 minute sa deschid laptopul lui, sa o pun, sa deschid imrpimanta si sa o listez..iar eu n=am avut chef sa aman inca o zi, caci concediul meu se termina pe 2 noiembrie si le trebuie si lor cateva zile pana se plimba cererea de la un departament la altul..pana redacteaza decizia..
si nici nu voiam sa o trimit lui pe mail, sa o scoata, dar sa nu fie semnata olograf de mine..asa ca iaca, m-am descurcat..m-am enervat..i-am zis ca pot foarte bine sa fac mul;te lucruri si singura..bine..si alte alea pe langa..:):)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Daca continua insa si in urmatoarea saptamana sa nu ia in greutate voi incepe diversivicarea inainte de 15 noiembrie cand implineste 4 luni!
in schimb e voioasa nevoie mare! la masa se agita tare dupa ce bea 50-70, eu incerc sa aiba macar 100-120, reusesc sa ii dau si vomita atunci asa ca acum ii dau pana zice ea stop!
3 luni jumate si 6 kg arata grasuta, am fost la dermatolog si a zis ca are dermatita situatie comuna la copiii foarte blonzi cu ochii albastri si ca e predispusa spre dermatite , astm, si alergii de aceea voi fi foarte atenta cu diversificarea va fi numai lchida in primele 2 luni, fara piureuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

ha ha..oana, sa iti zic si ca e cu 2 usi..ca n-am mai reusit sa luam una "normala" cum ii zic eu..
si sa ma vezi cum ma inghesui biata de mine pe bancheta din spate, intre ei 2, ca in alta parte nu am loc
tot speram..poate la anul luam una mai mare, ca asta e de burlaci, frate, nu de familie

ori de burlaci...ori de parinti tineri cu copii mari

...si mai imi place si masinuta lui Carmen Mini Cooper
Marius vrea sa ne schimbam masina avem un golf IV si sa ne luam un audi A4, asa ca trecem la ceva mai mare...mai pe la anu, cand vine indemnizatia

Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

racusor, maica, da tu ce masina ai? :)
ei..eu cd am fost in concediu cu prichi i-am luat vanita si am pus-o......ghici...peste scoica copilului ..adica cu fundu spre tavanul masinii, nu stiu dc va puteti imagina :):) era sprijinita de scaunul soferului, de manerul scoicii si in spate pe chestia aia de deasupra portbagajului..chiar ca tiganie curata :):)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

victo, si eu masina fara portbagaj si cand sa mergem la bunici, sa vezi cum aratam, ca tiganu cu cortu, ca in fata langa sot aveam rotile de la carut si leaganul, prinse bine,s a mai vada si sotu in oglinda

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

La mine e si-n 2 usi si cabrio, asa ca noi mereu aratam asa cum ai descris, iar pana scot tot iau si amenzi de parcare ca uit sa merg sa platesc cu atata tambalau si cu o mana conduc cu una tin scaunul din fata pe care l-am dat mai mult decat permite in fata ca sa-mi incapa scaunul ei si se misca si loveste scaunul ca in spatele meu nu are loc, am incercat si nu am loc sa conduc!

Mergi la inceput