Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 11
racusor2010 spune:
neata si de la noi
ce buna ar fi o cafeluta
ei, pisoiul meu a adormit flamand aseara, dar s-a trezit la 3 cu o foooammmee, de mai avea un pic si ma manca si pe mine a mancat un san si cand sa il mut la al doilea a inceput sa maraie, credea ca il las flamad
apoi la 6.30 iar papa...si acum nu prea stie ce vrea...ar papa, dar nu sunt sanii plini, asa ca ii este lene si atunci il las si eu, ca doar nu s-o lenevi tocmai acum!
acum face abdomene in patut si tipa la carusel. i-am luat 2 jucarii frumoase, o vacuta si o banana, foarte zornaitoare. vacuta i-am atarnat-o la carusel si ii place ca e mai colorat acolo.
vorbeste intr-una acum, imi e asa de drag
larisa si azi e sarbatoare in Bucuresti?. nu avem voie sa spalam?
fug ca se vaita poate il pacalesc sa si manance acum....
aa, de regim...ar trebui sa renunt la dulciuri eu de felul meu nu mananc mult si nu mananc gras, dar in ultima vreme dulciurile sunt in meniul zilnic, chiar de mai multe ori pe zi la ele poate renunt, dar la fructe nu as putea. prefer sa renunt la altele, dar la fructe chiar nu pot. si nici sa mananc cu portia dar asa la un regim m-as baga si eu, dar dupa ce face musteriul 6 luni, sa ajungem la diversificare.
denisa dar tu cate cereale mananci? o portie de 40 grame, ca la carte? ca mie o punga imi ajunge doar5 zile, de aia de 350 grame si mananc numa dimineata...
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
giorgia23 spune:
Neata mamici
Am admirat pozele Roxanei si Oanei...superbe
Eu nu ma bag la dieta ca deja ma bate vantul pe strada...dar am sa va incurajez pe voi
Antonia de la un timp adoarme greu tare seara....si tot se trezeste de 4/5 ori
Nici eu nu ma grabesc cu diversificarea...ca ma gandesc ca e mai mult de munca...scaun de masa inca nu am luat dar am sa tin cont de sfaturile date de voi...cat mai simplu si usor de curatat
GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze Antonia
ooana spune:
Cris...nu stiu de la ce ma vezi tu asa slaba...dar trebuie sa zic ca tocurile au fost o provocare
si eu credeam ca e ca si mersul pe bicicleta adika nu se uita...dar in ultimele 6 luni am umblat numai cu balerini si vad eu ca am cam uitat
Bumblebee, Ilinca, Gabriela, Larissa, Otilia - cum sa ma supar, tu crezi ca eu nu stiu pe unde si ce a ramas in plus , Carla - mda seamana cu tati , Aelita, Paula multumim mult mult de tot
Otilia ce intrebare e asta?!? nomal ca DA ...un singur lucru, cred ca ar trebui sa asteptam sa faca copiii astia 4 luni...asta nu inseamna ca nu se poate renunta la dulciuri
Carla aveti un program bun!
Dragaica si pe mine ma intereseaza cum incepeti voi diversificarea.
Matei doarme inca...a adormit la ora 19 si vad ca inca nu da semne de trezire...a papat de 2 ori odata la 3 si apoi la 7 dimineata...si eu ma mai mir de ce nu doarme ziua dupa ce imi doarme 15 ore noaptea
cu programul nu prea reusesc...tot din cauza noptii ca mi se trezeste mai tarziu intotdeauna si eu nu il trezesc sa manance...asa ca am 2 variante ori renunt la program ori ii dau peste zi primele mese la 3 ore ca sa ajung si eu la programul meu...asa cum il are si Carla...desi medicul mi-a spus ca nu e cazul de program fix, merge si cu abteri de 1 ora
Carla apoi tu esti boieroaica daca mai ai de dat doar 3 kg
Paula noi mai mergem peste 2 saptamani sa vedem daca a ne miscam mai bine...schimbam programul de gimnastica...sau vedem ce ne spune...daca vrei te iau cu mine cu mare drag ca tipa primeste la o sedinta si 2 mamici cu bebei
daca vrei mai repede iti dau nr de tel sa o suni...doar ca zicea ca se va interna
Cris si eu cu LP sunt la fel, doar ca eu deschid cutia cand avem un puseu de crestere si Matei bea 20ml fortat ca el altfel mai bine urla de foame...si am testat mai multe feluri de LP, nu-i place si pace...si ajung ca il pun la san cat de des vrea el dar nu mai repede de 2 ore pana se regleaza productia
chiar azi am trimis la bunica ultima cutie sa imi faca cioco de casa, sa vedem cum iese macar sa nu arunc laptele si nici sa nu slabesc prea tare
Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Victo spune:
mai si al meu adoarme ff greu in ultima vreme
legat de scaun..nasii noastri au cumparat unul f simplu si usor de impachetat si il iau cu ei cd merg la un restaurant, sau in concediu :). il pun frumos in portbagaj si gata. bine, sa aiba masina portbagaj..nu ca a mea (Seat Ibiza), in care nici caruciorul nu intra- il punem pe scaunul pasagerului si am bulit manerul usii din dreapta..
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
paula_m spune:
Eu nu inteleg de ce va tot agitati pt cat ia copilul in greutate si cat mananca (unele dintre fete). Toti copii din odisee sunt frumosi si normali ca si greutate, fiecare are ritmul lui de crestere, nu putem avea toate copii de 7,8 kg. Se spune ca nu exista copii grasi pana la 3 ani, dar dupa aceea, o sa ne chinuim sa ii dezvatam sa manance mult, ca doar 3 ani ne-am chinuit sa-i invatam sa manance muuuult. Si atunci sa vedeti cum e sa nu-i dai la un copil ceva ce vrea, dar banuiesc ca nimeni nu vrea sa aiba copii grasi. Din ce stiu eu obezitatea la copii a devenit o pb in Ro.
Atata timp cat ia copilul in greutate, e voios si nu e bolnav nu va mai faceti atatea pb. Eu l-am cantarit ieri pe Raul, dupa o pauza de 2 sapt. Are 6500 g si nu cred ca a luat mare lucru in ultimele 2 sapt( nu mi-am notat). Dar daca e sanatos nu imi fac pb. Chiar daca insist sa manance mai mult decat ii tb, Raul imi da afara surplusul de mancare, deci e mai destept decat mine
Nu va suparati pe mine, dar chiar nu cred ca ar tb sa ne stresam si pe subiectul asta asa mult...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
ooana spune:
Giorgia
Racusoru ai dreptate...mai ales pentru cele care alapteaza ar fi de preferat sa amane cura dupa 6 luni cand incepe diversificarea
dar vezi tu ca e nasol cand nici timp de tine nu mai prea ai si arati si cum arati...vorba Larissei daca iti arata cantarul cu 1 kg in minus parca si ziua iti e mai frumoasa
eu fiind ca nu am mai gasit ceai pentru stimularea lactatiei...si vad ca m-am obisnuit cu ceai in loc de apa am cumparat ceai de fenicul si separat de anason...si sa va scriu ce zice in prospect "Feniculul confera o stare de multumire, satietate chiar, motiv pentru care este foarte util in curele de slabire, pentru a controla apetitul alimentar"
Noi 2
bubster spune:
neata mamici cu pitici!
noi am fost la vaccin...pana la vaccin m am chinuit sa o trezesc din somn k de la leganatul masinii dormim duse
sunt fff mandra de pitik mea k a scancit putin,nu urlat knd a bagat acul si apoi radea.mie mi se rupea sufletul knd o intepa.acum astept sa se trezeasca k sa vad ce ii fac piciorusele si sa ii pun un supozitor,preventiv.pe piciorus se pun comprese reci?
Victo spune:
cristina si pe mine m-a durut sufletul sa arunc cutia de Lp- costase si vreo 50 lei... dar nici n-am mai cumparat alta de atunci.
eu la cura nu ma bag, ca mie imi trebuie sport, pt pielea de pe burta, nu neaparat cura. 5 kg mai am si eu de dat jos.
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo mai si al meu adoarme ff greu in ultima vreme legat de scaun..nasii noastri au cumparat unul f simplu si usor de impachetat si il iau cu ei cd merg la un restaurant, sau in concediu :). il pun frumos in portbagaj si gata. bine, sa aiba masina portbagaj..nu ca a mea (Seat Ibiza), in care nici caruciorul nu intra- il punem pe scaunul pasagerului si am bulit manerul usii din dreapta.. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
si ce faina e masinuta si mie imi plac alea sport...si cu 2 usi daca se poate, dar s-a dus baba cu colacii...acum am nevoie de loc pentru carucior si scaun de copil in masina
Noi 2
Victo spune:
ha ha..oana, sa iti zic si ca e cu 2 usi..ca n-am mai reusit sa luam una "normala" cum ii zic eu..
si sa ma vezi cum ma inghesui biata de mine pe bancheta din spate, intre ei 2, ca in alta parte nu am loc
tot speram..poate la anul luam una mai mare, ca asta e de burlaci, frate, nu de familie