Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Ziceai ca sunteti in prag de diversificare.Sunt curioasa ce schema ai?eu ma documentez si strang scheme,listute,planuri de bataie,sa iau decizia cea mai buna.La noi mai este ce-i drept ca pe la 5-6 luni incepem.

nu ma grabesc sa incep, depinde de cantitatea de laptic... decat sa trec pe lp, mai bine incep diversificarea. noua pediatrul ne-a spus ca se poate incepe cu cereale fara gluten de la 4 luni dar noi nu e cazul sa ne atingem de ele ca ingrasa! de la 4 luni jumate suculet de portocale, de la 5 luni cu fructele de baza: mar, para, banana, portocale. si dupa 6 luni vorbim de legume...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Rody ce fain de voi ca puteti iesi lejer cu delfinasa sa socializati si atat de des.

pai faza faina e ca iesim dupa ce papam, asa ca e si ea bine dispusa, si dupa putina plimbarica cu masina de multe ori adoarme... cand se trezeste, nasii se bat care s-o ia in brate!! asa mai respir si eu, mai am timp de o barfa , mai aflu ce mai fac romanii din oras si ce cred ei ca fac eu

dar da, noua ne place sa iesim chiar si fara tinta precisa, daca insa o vad ca e agitata prefer sa vina altii la noi, asa o pot imbaia si culca linistita in patutul ei...

_

Mergi la inceput

noapte buna, delfinariu... numai eu mai bantui la ora asta, cucuvea fara somn

Mihnea Damian de mov_79

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Aelita, asa as vrea si io, dupa san sa ii dau completare, dar nu vrea bibe dupa san, prefera sa doarma nu tocmai satul...Invers merge - adica intai bibe si apoi san...

atunci cand se trezeste la o jumate de ora sau cat de putin doarme el,ii dai bibe,considerand ca e dupa san.adica nu ii dai iar san la scurt timp ca din nou sa nu gaseasca lapte de ajuns si iar sa adoarma nesatul,si iar sa se trezeasca ..Daca efoame,merge.daca nu merge nici asa,inseamna ca nu defoame se trezeste si incearca suzeta

OANA doamne ce poze frumoase !!sunteti superbi !!!si ce par frumos ai!

ROXANA poti sa probezi oprind cerealele o zi,sa vezi daca lapte gol mananca ,sau daca nu are altceva.ori reduci ,in loc de 2 mese,dai doar una.si poti reduce cerealele.
am vazut si pozepe voastre foarte frumoase! imi place mult tunsoarea ta,cum iti sta tie!

CARLA,nu,tati e de-al nostru
Mabucur ca ai gasit bona,si ca mai poti sa ne mai scrii de acum despre voi.mor dupa voi!!
incearca sa iesi si tu ca RODICA,cu bebeii gata mancati,pt 3ore ,invizite.sau seara dupa ultima masa.usor usor,cu iesiri aproape de casa in caz ca...Si asa seobisnuiesc si ei,si nu ramai nici tu fara iesiri,ca in timp va fi mai greu sa iesi daca nu sunt obisnuiti.si eu i-am scos caRodica de mici,am sarit programe in anumite zile,ei dorm in masina toti trei si oriunde mergem ,Miguel mananca la fel in orice pat ne-am pune.acasa dau cu aspiratorul cand ei dorm ,sau cei mari tipa alearga in casa si Miguel doarme dus.ei il mai zgaltaie,il mai pupa,el deschide un ochi ,zambeste si adoarme la loc.eu inainte sa ma culc il iau in brate,il pup,vorbesc ca dementa cu el,maraie,scartaie,il las,doarme..A fost asa din primele zile.

Otilia,cu scaunele,da,uitasem de centuri,daca nu le mai folosesc !
eu le consider utile,si acum ii pun in ele,desi normal ca stau si la masa,dar acolo mananca singuri si tot ce cade,cade in scaunul ala care se sterge lejer,plus ca la masa se mai plimba,se mai ridica,le mai cade ceva sub masa si se baga si ei...asa acolo stau cuminti.
e mai bine decat dat in brate,pt ca apoi trebuie lasati singuri,sa manance,sa incerce,sa se murdareasca.si acolo pot sta in siguranta.
eu am luat din ikea bluze din alea care se prind la spate,in loc debarbite,dar asta pt copii mari! cand sunt mici,oricum barbitele le vin pan la brau

mie imi stau in cap si acum jucariile de la un scaun,ca le dau la o parte ca sa pun farfuria,si imi vine sa le arunc pe geam!ca nu mai am unde sa le mai pun..

nu e vorba ca la masa nu se joaca..pt cadepinde,sunt zile in care le mai dam o jucarie,desiregula debaza e fara...dar exceptii sunt.insa ei asa se plictisesc de aceeasi jucarie din fata ochilooor !!!!!! ca mai bine fara si ledati voi altele care sa ii atraga,in caz cavreti.

RODICA nea,nea,eu sunt ultima ca nu o duc eu pe Sofia maine(plus ca de joi nu am dus-o,cu bolile noastre,si am dormit toti pana la 10),o duce sotul asa ca noi mai copilarim in pat dimineata.
cand o duc eu e maigreu,ca trebuie sa ma trezesc dimineata,sa dau sasuga lui M,sa imbrac 3 copii,plus pe mine..si nu mai dorm apoi daca ii trezesc.asa daca pleacadoar ea,Andres doarme,Miguel se culca la loc dupa supt,si eu adorm la loc.boierie deocamdata.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aelita

RODICA nea,nea,eu sunt ultima ca nu o duc eu pe Sofia maine(plus ca de joi nu am dus-o,cu bolile noastre,si am dormit toti pana la 10),o duce sotul asa ca noi mai copilarim in pat dimineata.
cand o duc eu e maigreu,ca trebuie sa ma trezesc dimineata,sa dau sasuga lui M,sa imbrac 3 copii,plus pe mine..si nu mai dorm apoi daca ii trezesc.asa daca pleacadoar ea,Andres doarme,Miguel se culca la loc dupa supt,si eu adorm la loc.boierie deocamdata.

s-o crezi tu ca esti ultima , mi-am dat seama ca nu am somn si am inceput sa sortez iar pozele isabelei, cu pisoiul in brate... intre timp imi simt si sanii tari, nu stiu daca sa ma mulg sau s-o las pe isa dimineata... chestia e ca strang de ei si nu iese

acuma chiar am plecat, ma adoarme pisoiul care toarce langa mine...

_

Mergi la inceput

buna dimineata, delfinariu...

tocmai am hranit mititica si iar n-am somn, parca vad ca azi ma ia o durere de cap de o sa-mi vina sa mooor!!!

merg sa fac cafea ptr sot, va invit cu drag si pe voi!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata. Eu am reusit sa-mi sparg un biberon de sticla, si mi-a sarit tot somnul, la toti 3...
Rody, dormi tare putin...nu stiu cum rezisti!!
Oana, foarte faine pozele si sunteti frumosi toti, dar va intrece Matei
Ar tb sa ma duc si eu cu Raul la fizioterapeut, cine stie ce ne descopera si noua.
Atata se mai freaca la cap cu manutele, la ochi, la nasuc, la par...oare nu-l doare capul?
Otilia, f buna ideea ta sa slabim in grup, dar noi ce mai mancam, ca in lista era interzis tot ce e bun?... Eu intreb, care sunt cea mai grasa dintre voi.... Dar m-am programat luni la nutritionist, ca nu se mai poate. Am incercat sa nu mai mananc, dar am ametit f tare, de era sa-mi scap copilul din brate, si am zis ca nu mai fac din astea si ma duc la un nutritionist.
Eladea, 1800 am dat pe carucior, dar pretul intreg era 2200, asa ca am salvat 400 de lei
La multi ani pt Mihnea!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

neata. haideti la o cafeluta cu laptic!

in ccl, si azi e sarbatoare?

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Hallo si de la noi! Un pic mai bine... adca prima trezire la 4 pt papa, apoi la 6 jumate... Ce ma enerveaza pe mine e ca dupa prima trezire (indiferent la ce ora), mai doarme legat maxim o ora, dupa care tot scoatem si bagam suzeta, ca titi nu ii mai dau mai repede de 2 ore... Si azi noapte a papat la 4 , somn de voie pana la 5 si un pic, si apoi tot maraiala, cu suzeta, nu-i suzeta, pana la 6 si ceva, cand i-am dat iar papa- si la fel, o ora somn bun, apoi iar maraiala... Ideea e ca la trezire e destul de somnoros, si nu papa prea mult... O sa il tin la noapte, il las sa maraie mai bine, sa se trezeasca bine, si apoi sa pape cum trebuie... Ce ma bucur ca doarme de fiecare data singur in patutul lui seara, fara comentarii. Il pun, ii dau suzeta, si baga somn... Macar atat, sa fie si o parte buna...

Aelita, Carla, asa o sa fac, ii dau completare, daca vad ca nu mai are chef de muncit la san...

Bumblebee, vroiam sa iti zic ca esti de admirat cu cata sarguinta tragi tu de lapticul tau... Ca ziceam io odata ca ma bucur ca 3 luni am fost exclusiv pe LM, si tu ziceai ca nu te poti lauda cu aceeasi performanta, dar io consider ca mai mult ai muncit tu ca mine... mai degraba esti tu de laudat, care din LP ai facut LM, si inca te chinui de numa sa ai... Pe cand io abia astept sa ii dau LP, ca is un pic egoista, si vreau sa dorm bine o noapte... Io is de felul meu zgarcita... Si ezit sa desfac cutia de LP, ca stiu ca tre sa o termin in 2 sapt... Daca as putea sa ii dau numai o data, diseara, si sa pastrez cutia pt cand voi mai avea nevoie, ar fi ok... Dar asa odata desfacuta, e musai sa o consum, ca mi-e ciuda sa o arunc...

De o ora sta cuminte in fisher, fara suzeta, tot povestim, n-are treaba... Cred ca va atipi imediat...

Otilia, io as vrea sa ma bag la slabiul in grup, dar sa imi aleg metoda mea de a slabi... Asta pt ca eu nu mananc deloc legume (deci nu as putea tine regimul) si nici branzeturi... Bine, ma refer ca nu mananc legume gen rosii, castraveti, ardei, ridichi, varza, salata, morcovi etc... mananc in schimb cartofi, fasole, mazare... deci tot ce nu trebuie...Is un pic pe invers aici...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Mi-am trezit copilul la 8 sa manance, ca de cand il las sa doarma ciuciu program de 4 ore, dar asta pt ca-i ingramadesc mesele, ca sa nu cumva sa manance mai putin. As intreba pediatra daca am voie 4 mese pe zi, dar mi se pare mult prea devreme...

Denisa, bravo draga, e bine pt tine ca au un program, cu 2 cred ca e mai usor asa ordonat.

Otilia, vreau si eu, nu stiu in ce fel voi tine dieta, dar vreau. Cu datele alea, le punem la semnatura/facem vreun tabel/ tinem acasa evidenta? Eu am masurile si kg-ele din saptamana 19

Crispro esti o draguta, nu sunt singura de pe aici care trage de laptic... dar macar ia asta mic in greutate. Nu vreau sa pun sare pe rana, dar la 3 luni avea fix 7 kg-gol, nemancat. Ma laud si eu cu 3-4 saptamani de LM exclusiv, tot e ceva
Sotul daca nu-s pe faza imediat sare cu LP in botul copilului (daca nu am rezerve) ca sa ma lase sa dorm...

Paula (Victo) multumim de cafeluta! si azi e sarbatoare, dar parca e cu cruce neagra (se poate face treaba)

Scaun de masa avem (primit) e f sigur, are centuri ca la scoica, are si suport intre picioare si e f stabil, acum faza mai aiurea e ca spatarul are material (sa vad daca se poate scoate pt spalat) ca oricum e f fain asta si nu mai dau banii pe altul, clar...

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput