***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(127)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Gabiu bravo pentru fetita!
Liviana ca bine mai zici tu cu spoveditul! Uite ca pe mine m-a luat valul si nu am stiut sa-i zic! Cred ca daca era un strain nu uitam asta! Multumesc!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

La multi ani pt sarbatoritii zilei!

Mami de fetita si de baietel

participam la "Clipe de vara"

ess-1.jpg si ess-2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La Multi Ani celor care se serbeaza azi, de Sfintii MIHAIL si GAVRIL! Sanatate, bunastare si fericire!

An@, am visat-o pe Ana ta azi-noapte, parca o mangaiam pe caputul ei blond. Cum se mai simte?
Alynta27, bine ai revenit. spoveditul e bun pt ca ne curata/usureaza sufletul si nu numai.

Cum ati petrecut week-endul asta superb?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Anca,-poohy, La multi ani! Cu multa sanatate si mult noroc
Ce face cretzulina mica? Dar fratiorul ei? De mama lor nu maiintreb ca poate ne pove singura ceva

Mica & Mihamora, la multi ani!
La Multzi ani!!! Mihaelle si Mihai , Gabriele si Gabrieli.. ( care o fi conjugarea?)
Sa ne traiasca, ca am si io doi

Domnitzelor, cautati pozele lu Pepsi..are unele minunate..nu te mai saturi sa le vezi..sunt profi #61514;
Mica, Cand vine?

Ella, cum intervii contra nesomnului?
David al meu e inca in sevraj, dupa pierderea suzetei..

An, io stiam ca odata timpanul perforat nu se reface in totalitate..dar se poate sa am o informatie eronata.
Picaturile se inghit nu-s de pus in urechi. Da, se dau fara reteta.

Am scris in Word fara prea multa reprezentatie

Eseea, nu ne arati si noua niste poze cu voi..mereu v-am admirat in pozele de la concursuri..dar nu "v-as recunoaste " pe strada :)

Vas, io am termometru digital de la Braun, pt ureche, de 6 ani si il folosesc cu succes.

Mergi la inceput

Didi, cred ca e primul concurs la care particip! am mai intentionat o singura data dar nu s-a mai tinut concursul din lipsa de poze suficiente. Nu imi doresc sa pun poze cu familia pe net, dar iti trimit in privat daca vrei , lasa-mi te rog o adresa de mail.

fetelor, eu va citesc mereu ( zilnic cred) chiar daca nu prea scriu. Ma bucur mereu si ma intristez la vestile voastre ( copii bolnaviori, etc). Cu cateva fete am mai discutat pe pm diverse, cu cateva fete m-am si intalnit ( Cu Carla putin, cu Kid tot putin, cu Arcadia ceva mai mult...).

ess-1.jpg si ess-2.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Alynta, merci pentru rapuns! Intre timp m-a lamurit Ibelciug...
Bine ati revenit acasa!

Eseea Ce fac copiii? Cum e fetita la gradi? Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

monica, suntem bine. Fetita e la gradi, eu inca acasa cu cel mic, nu pt mult timp.....La gradinita e bine, suntem multumiti de evolutia ei ( a devenit mai independenta, are prieteni, a invatat f multe lucruri, etc) dar are vreo luna de cand e numai cu mucisori si ceva tuse. I-a vazut dr pe amandoi, fetita merge in continuare la gradinita, deh imunizarea... Per ansamblu, totul e bine. doar ca inca mai plange dimineata cand o ducem ( numai in hol plange si ne si anunta de pe drum ca va plange si azi in hol, dar cum intra cum ii dispare plansul, eu mai stau pe la usi si ascult putin, dupa amiaza o gasesc mereu f vesela, apoi imi povesteste ce au facut etc etc- dar vad ca de plans dimineata nu scapam, mi-a si zis ca ii place sa planga putin in hol )

am vazut si subiectul tau cu serviciul, eu te-as sfatui sa te angajezi la ai tai ( chiar daca e un nou inceput si tb sa inveti cu ce se mananca) dar macar e un serviciu mai sigur decat la stat in conditiile de acum, iti mai poti aranja programul cat de cat ca sa poti avea cat de cat grija si de copii si sa petreci timp cu ei...La noi asta va fi f greu, noi nu avem pe nimeni in Bucuresti, bunicii sunt departe toti, suntem doar noi. Mai mult ca sigur pe cel mic il voi da la gradinita de la 2 ani ( particulara evident, ca la stat nu-l primeste). iti tin pumnii sa iei decizia cea mai buna, numai tu poti hotari.

ess-1.jpg si ess-2.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Liviana . Ana e bine ... aparent. Adica nu o mai doare nimic, nu febra, mananca f bine (asta e un indicator bun la ea )si sare ca o capra , dar nu s-a retras inca tot lichidul din ureche, mai mergem vineri la control .

Didi, chiar vroiam sa te intreb ce se face cu picaturile, ca cititsem de pe net prospectul in germana in viteza si scria ceva ca se dilueaza cu apa si ma gandeam eu ca se beau si nu se pun in urechi .
Ref. la timpan, dr. ne-a explicat (si la fel am citit si pe net), ca, daca timpanul perforeaza singur ("explodeaza" din cauza presiunii lichidului), se inchide mai greu (in saptamani, luni), cu cicatrice sau poate sa nu fie inchidere completa. Dar daca dr. inteapa timpanul, ca sa dea drumul la lichid (timpanotomie), cum i-a facut Anei data trecuta, atunci timpanul se reface in cateva zile si fara cicatrice, fara afectarea auzului,...

Eu am avut un week-end cu adevarat relaxant: am stat mult afara, unde Ana s-a tarat, s-a catarat, a alergat, a urcat "munti" (am fost la Cernica la iarba verde si ea a crezut ca suntem la munte ) si apoi dormea cate 3 ore, iar seara am reusit (in sf. dupa 3 ani ) ca tatal si fiica sa faca ceva impreuna FARA MINE (adica au construit lego intr-o veselie ore in sir, si cand au terminat cu lego, le-am pus puzzle-urile in brate) iar eu am huzurit pe canapea la HBO, cu un castron de floricele in brate, unde am revazut niste filme haioase:
http://www.cinemarx.ro/trailere/The-Ugly-Truth-Adevarul-gol-golut-440905.html
si
http://www.cinemarx.ro/trailere/Knocked-Up-Un-pic-insarcinata-173236.html

Deci sunt in forma maxima azi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

eseea, doch am vazut niste poze cu doi copii la geam...priveau parca curcubeul?! nu sunt sigura de ultimul amanunt.

Mergi la inceput

Da, Didi, la concursul ala am vrut sa participam, dar nu s-au strans destule poze. Erau copiii cu spatele, priveau la geam primii fulgi.

ess-1.jpg si ess-2.jpg

Mergi la inceput