***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(127)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Buna fetelor. Gabiu felicitariii!!

stiu ca sunt o capsunica ( cam) ratacita dar as vrea sa va rog, in cazul in care nu aveti si voi poze in concurs, bineinteles, daca vreti sa-mi dati si mie un vot la "Clipe de vara", daca va plac pozele mele ...Multumesc mult in avans, pozele sunt la semnatura.

Mami de fetita si de baietel

participam la "Clipe de vara"

ess-1.jpg si ess-2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

sunt pe mare fuga...am citit, sper sa revin mai tarziu sa scriu.

didi sora mea vine in ge in delegatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Didi, si mie mi-e greu sa realizez ca nu mai e tata, desi au trecut aproape 10 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Didi,
multumesc , bine; a scapat de data asta fara antibiotic dar cu aerosoli cu flixo.
Deja suntem la mijlocul celei de-a doua cure de bronchovaxom pe care o amanasem cateva zile ca sa-i treaca tusea; in paralel colostru cu probiotice. Sper combinatia asta sa-l tina departe de viroze toata iarna, mai ales ca din primavara incercam iar la gradinita.

An@, multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

fetelor, va multumesc tuturor celor care ne-ati votat la concurs!

cine mai vrea sa ne voteze, daca va plac pozele, le am la semnatura.

Mami de fetita si de baietel

participam la "Clipe de vara"

ess-1.jpg si ess-2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Mltumim fetelor pt urarile de sanatate!
Maine mergem la control si speram ca s-a dus otita de tot! oricum de data asta n-a mai fost asa rau, ca i-a dat de la inceput tratam. potrivit. A avut febra doar 1 zi, dar in rest starea ei a fost buna.

Didi, am notat! Banuiesc ca fiind naturist n-am nevoie de reteta, nu? Sper sa mai ajunga sotul in De intre timp, daca nu, voi apela la tine .

Carla, asa a zis si dr., ca e o "epidemie". A zis ca de 30 de ani de cand lucreaza, niciodata n-a avut asa aglomeratie continuu, cum a fost luna oct. Desi are progr. pana la ora 13:00, sta in spital si pana la 17:00, ca multi sunt cu otita seroasa (cum am avut noi) si trebuie sa de-a drumul sa curga. Partea proasta este ca nu au depistat microbul, desi tot trimite la lab., nu iese nimic (adica nimic din ce recunosc ei ... cine stie ce virus o fi). Am vazut ca ai zis pe undeva ca la voi s-a refacut timpanul..ati avut timpanotomie sau s-a perforat timpanul singur?

Fug sa vad cum trezesc zuza, ca iar ma tine pana la 11-12 noaptea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!!!

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

neata!!!
LA MULTI ANI! de sfintii MIHAIL SI GAVRIL.!!!!!!

ce mai fac capsuneii????
Ana, imi pare rau ca iar aveti de furca cu otita asta bat-o vina. Eliza pana acum nu a avut niciodata, sper sa nu experimenteze prea curand.
Azi am reluat gradi, tare fericita a fost.

Sambata am fost la un botez, ne-am distrat frumos.

O sa va pun poze sa ne vedeti!!!!
Gabiu, mai treci si pe la odisee, ne mai spui ce face bebelicu.
Chris, ce ma bucur de mesajele tale.....
24+

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Am revenit de la ai mei cu un morman de rufe murdare si bagaje ce trebuie desfacute! Casa e plina de praf de la santierul cu termosistemul,dar veste buna e ca s-a terminat! Aseara Maria a dat un concert de zile mari! A plans cateva ore continuu de i s-au inrosit ochisorii! Nu stiu ce a avut, poate burtica! Nu zic ca in masina de la Targu-Frumos pana acasa, cam 40 minute, a urlat... Abia pe la 23 s-a linistit!
Progresam: gangureste si-si intoarce capul si corpul in directia dorita! Matei are o placere sa scoata cauciucurile de pe rotile masinutelor si le molfaie de zor! David e bucuros ca a reluat gradinita!
Am citit cam repejor..
La multi ani celor ce poarta numele Sf Arhangheli Mihail si Gavriil!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

Alynta, intamplator am intrat aici, si vreau sa te intreb ceva: ce sunt fiolele prospan pt aerosoli? Ca mi-a zis si mie doctorita de familie de niste fiole de la Prospan speciale pt aerosoli, insa in toate farmaciile la care am intrebat s-au mirat, cica nu exista asa ceva de la prospan... si doar sirop, comprimate si picaturi de nas...
Sunt sub alta denumire? stiu ca esti din Iasi, dar le-ai gasit repede? da-mi si mie un reper, ceva vis a vis de fiolele alea...

Merci anticipat!
Felicitari pt ca te descurci cu 3 copii!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Uite ca pana sa intru ai primit info! Este o sticluta de sicla cu picurator! Imi pare rau ca te-am indus in eroare! Flixotide sunt nebule anume pentru aerosoli! Multumesc!
La ai mei s-a stricat calculatorul, de asta nu am intrat!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput