***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(127)***
Raspunsuri - Pagina 7
madaiulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui An@ Avem iar otita . 12+ si mami de Ana (22mai2007) |
Offf offf.
Multa sanatate printesei! Si tie multa putere sa ai grija ea, de tine si de bb!
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
CarlaV spune:
An@, pupam fetita, am tot auzit de otite in ultima perioada, si noi ne-am capatat portia, o fi 'epidemie'...
chris27 spune:
...Si Daphne-i bolnava...nu-i pe antibiotic,dar tuseste productiv...Eu am tras curent pe bici ca nu suport sa am urechile acoperite in trafic asa ca am indurat niste dureri de masele...Sunt pe augmentin,n-am mai luat antibiotic de cand eram mica.
Intr-o alta ordine de idei...voi ati observat ca a venit toamna?Totul in jur e parfumat...imi pare rau cand vad cum se golesc copacii desi totul in jur prinde culoarea galbenului meu preferat...E si trist ...dar si frumos asa trist cum e...Astazi la noi a fost o zi superba...Mi-am amintit ceva dragut.La inceputul relatiei noastre,cand maica-sa l-a intrebat pe al meu cum arat si ce ochii am ,el i-a spus ca nu stie sa-i descrie ca am si verde..si galben...Asa e ...am ochii de-o culoare greu de definit ,nici eu nu-mi dau seama.Dar observ cum tot mai mult culorile din ochii mei parca ma fac sa vad asa lumea...Inutil sa va spun ca astazi am zambit mai mult si ca in urechi imi rasuna melodia asta:http://www.youtube.com/watch?v=TpuE5kdAZaA
Drumul nu ma oboseste.Am timp sa ma si cert si ...sa fac pace cu mine...ma gandesc adesea la voi,imi amintesc cum eram toate gravidute...mai ales filmuletul Andradei.
Trece timpul...ii vad pe copii cum sa joaca impreuna si timpul la care eu m-am jucat ramane tot mai in urma.Asa e normal sa fie...Ai mei isi mai trag cate una cand cred ca nu-i vede nimeni.Astazi imi povestea o cunostinta ca ai ei au 7 si 14 ani si fac la fel.Am ajuns sa cred ca asa isi manifesta ei dragostea cateodata.Nu as putea niciodata sa spun ca traim monoton...
Imi pare rau dupa vara...nu m-am bucurat destul!De-ar fi sa nu-mi plombez nici o masea la anul,tot o sa fac si gardul sa nu ma mai vada tiganii de langa cand ma balacesc cu copiii in piscina.Daca sunt singura cu ei,dau cumva in mintea lor...dar anul asta asa de tare m-am cenzurat!Imi pasa de gura lumii,chiar daca neg asta si sunt prea sensibila. Din cauza asta nu m-am bucurat destul,am fost plina de inhibitii si-am renuntat la a face baie in piscina cand ii vedeam cum stau acolo si ma privesca asa..."neinterpretabil"...
Va pup pe toate!
Am editat sa va spun ca am poze in concursul Clipe de vara si sa va invit sa le votati DOAR daca mi-ati simtit in suflet CLIPA...
Sunt pe pagina 9 a albumului,Chr si Chr 2
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
DidiAlex spune:
of ce de bolnaviori.
An, incearca sa cumperi din DE picaturi de Otovowen. noi am scapat de cateva ori de otita cu solutia asta. Prima data cand am auzit..am zis: vraja, dar chiar e adevarat. Vezi ca sunt diverse doze, cumpara sticle de 30 ml ca astea odata deschise, nu stiu cum sunt, peste timp. sunt din plante. daca nu gasesti intre timp iti pot trimite io dar 18 decembrie.
Ella, voi cum mai sunteti?
Liviana, mi-a placut ultima poza, cu tine :)
Ioanna81 spune:
Buna dimineata
Imi cer scuze ca dau buzna in casuta voastra. Vroiam sa va spun ca participam la concursul Clipe de vara si, daca va plac fotografiile noastre, va asteptam sa ne votati.
Multumim,
Ioana si Carol
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!
CarlaV spune:
Chris, ma bucur sa te citesc iar .
Eu plang dupa Adrian Paunescu . L-am cunoscut cand eram de varsta Sabinei si apoi am lucrat cu el si cu Andrei pana acum 5-6 ani, inca nu pot realiza ca s-a dus alaturi de Vieru, sotii Teodorovici, Tatiana Stepa si Emilian Onciu .
lbelciug spune:
An@, sanatate fetei, ai grija sa-i dai toata per de antibiotic recomandata de medic. E mare pacoste otita asta caci poate recidiva.
Chris, sanatate si voua! Eu zic sa nu ne te mai abtii, fa cum iti cere sufletul, ce le pasa vecinilor ce faci tu pe tarlaua ta, fie ea si fara gard? Eu ma simt fericita fara gard, sincer iti spun, simt ca am libertarea deplina asa, parca tot campul e al meu, ingradita m-as simti ca la inchisoare. Desigur gardul are el si beneficii, dar e fain si fara el. Multumim de cantec!
Eu ii multumesc lui D-zeu ca ne-a tinut departe de orice boala urata, in toamna asta am bifat doar raceli usoare si indigestii rezolvate cu regim.
Didi, multzam!
CarlaV, asa-i, mare tragedie disparitia lui Paunescu, eu l-am vazut la cenacle, am purtat multa vreme un tricou de la el cu mesajul "Si totusi iubirea invinge firea". Dumnezeu sa-l odihneasca!
De curiozitate, cum ai lucrat cu el, ce faceai?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
DidiAlex spune:
Liviana, chiar vroiam sa va intreb cum stati voi, nci noi nu am inregistrat prea mari probleme,,,dar nu zic nici hop nici poc ca suntem la inceput de nov, abia. si voi ati intrat in colectivitate de mult.
sa inteleg ca a murit Adrian paunesc?
am fost si io la un cenaclu de-a lui, in iarna lu 83, la Focsani. M-a luat sormea:) si, imi aduc aminte ca tot atunci am invatat ceasu :D
Mica, mereu am vrut sa scriu..vroaim sa iti zic ca daca persoana care vine la LA rouche in MA are chef ne poate vizita. Noi suntem bucurosi de oaspeti, sau putema sa ii tinem companie. mai tarziu am relizat ca stiu si io vreo 3 familii care lucreaza acolo, dar ii stiu numai dupa numele mic, ca i-am cunoscut prin intermediu copiilor..
sau asa se chema pierderea identitatii..sunt parintii Charlotei sau mama lu`' X, tu nu mai ai nume.
DidiAlex spune:
Gabiu, Felicitari pt sarcina!! si pt pereche
si condoleatze pt mama ta. primul am e crunt pt ca rememorezi tot ceea ce facaeti impreuna in ultimul an..apoi vei incepe sa crezi ca ea e prin zona..
io nu accept nici azi ca tatal meu e murit..zic ca e plecat pe undeva si asta am invatat-o de la Adinell
CarlaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lbelciug CarlaV, asa-i, mare tragedie disparitia lui Paunescu, eu l-am vazut la cenacle, am purtat multa vreme un tricou de la el cu mesajul "Si totusi iubirea invinge firea". Dumnezeu sa-l odihneasca! De curiozitate, cum ai lucrat cu el, ce faceai? |
Am mers cu tata de la primele editii ale Cenaclului cand era in Bucuresti, apoi am inceput sa public poezii in revistele lui, apoi am devenit corector, reporter, redactor si apoi doar colaborator la Vremea si Totusi Iubirea, am publicat articole, reportaje, cronici sportive, poezii, integrame si rebus...
Editez sa precizez ca tata a fost inginer de sunet la Radiodifuziune, asa aveam acces la cenacluri si la inregistrarile de acolo, inca mai am zeci de benzi din vremea aceea.