***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(127)***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Ibelciug, multumesc pt raspuns.
Totusi te mai intreb ceva: deci zici ca prospanul ala pt aerosoli este cel sub forma de picaturi pt nas. Intrebarea ea este cat din sticluta torn in aparat? (presupun ca picaturile alea sunt intr-o sticluta, ceva...)

Merci..,

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Monica, asta e in fct de cum iti spune doctorul sau dupa prospect. Daca imi amintesc bine ultima oara can dl-am folosit puneam cca 5 picaturi de prospan la 5 ml de ser.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Didi, merci de pontul cu Aldi, o sa-i spun sotului ca e in DE zilele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Hallo(ween)!

VA multumesc pentru rasspunsurile des[re pipi Alma, MAdaiulia I-am pus pampers si am domrit atit de bine! Il mai las vreo 2 luni! Sper sa imi iasa!

PAtrick are o tuse expectoranta din cauza ca are ceva muci in git, pe nas nu ii curg deloc. Voi dati ceva in cazul asta? Nu tuseste mult. Dr ne-a zis ca maxitrol, dar nu i-a placut lui P si din pacate in 2 zile am renuntat, asa ca inca are mucii aia in git. II dau ceai de nuci cu ceapa.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna dragele mele,
vad ca Didialex m-a reperat, da, sunt gravi din nou....as fi vrut mai repede sa se intample dupa bb1 dar asa a fost sa fie. Nu am fost eu prea activa niciodata deci nu cred ca mi-ati simtit lipsa insa de citit am citit mai mereu si sunt la curent cu toate progresele puiutilor vostri.

Cu gradinita nu am avut probleme pt ca deja era al doilea an la Albert...e seful acolo cum ii place lui sa spuna. Anul trecut l-am dat de la 2 ani fix la o gradinita particulara iar spre sfarsit l-am mutat la una step-by-step, unde a nimerit la grupa pregatitoare ( vroiam sa mearga la o anumita echipa de educatoare care sa-l preia de anul acesta la grupa mica si asa s-a nimerit sa aiba ele ultimul an). Progresele au fost izbitoare...limbajul i s-a dezvoltat surprizator de repede. Sociabil era dinainte, asa ca....acum mai ales ca le stie pe doamne....e lider.

Despre noi....am trecut foarte greu peste moartea mamei mele in iunie anul acesta. Ma bucur macar ca stia ca sunt insarcinata si a apucat sa se bucure si ea un pic. O sa ne fie destul de greu sa ne descurcam dupa venirea pe lume a celei mici dar vom incerca sa facem fata. In rest..eu sunt bine, mai merg la serviciu pana in decembrie si sper ca totul sa fie ok pana la capat.

Va doresc zile frumoase si sanatate multa copilasilor. Oricum prin ce treceti voi acum cu raceli am trecut si noi dar culmea..nu in primul an de gradinita ci in cel premergator, cand se intalnea zilnic cu baietelul nasilor mereu racit. Deci pt noi gradinita...e ok acum, e printe putinii care nu au lipsit deloc de la inceputul ei. Acum inca merge la gradi pt ca am optat pt venire si in timpul vacantei.

Deci...va pup si sanatate multa.
p.s. sunt colega cu vas la odisee dar cum eu scriu la fel de putin ca si pana acum.....
vas multi pupici si sarcina usoara, la fel si pt tine an@

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007 si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Gabiu, felicitari pentru sarcina si condoleante pentru mama.
Didi, serul fiziologic simplu pus in aparatul de aerosoli este ok, insa nu mereu benefic. Partea buna este ca nu strica nimic. Din ce stiu eu aerosolii sunt indicati dupa o ascultatie pulmonara din care reiese ca partea de expirare este foarte lunga, nu stiu daca intelegi si altfel nu stiu sa zic .
Ioana, pentru tusea de care spui tu, ramasa dupa viroza, la noi merge bine natrium sulfuricum ch15 sau chiar ch30, daca e rau.

Saby are otita, suntem pe augmentin .

Mergi la inceput

Dragi mamici,
va fac cunoscuta o initiativa deosebita si un eveniment placut pentru copii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=157671

Ne-ar fi placut sa ajungem si noi insa nu stiu sigur caci sambata avem musafiri. Dar.... never say never, asa ca poate reusim cumva sa fim acolo.

Mergi la inceput

Ce liniste e pe aici, cred ca nu v-a placut propunerea mea de ieri, asa incat azi mi-am propus sa va amuz cu cateva POZE de la petrecerea de Halloween, evident facuta acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Liv dragute pozele de la Halloween. Costumele au fost pregatite acasa cu baietii, nu?
Eu am vazut invitatia de ieri, poate ajungem in weekend la prietenii nostri din Bucuresti si trecem si pe acolo.
V-am zis ca avem un finut de o saptamana si jumatate? Mergem sa-l vedem.
Betty cum a fost la serviciu? Cum s-au descurcat fetele acasa? Ai gasit bona?
Gabiu sarcina usoara!
An@ ce ne mai povestesti despre printesa?
Andrei e in vacanta. A fost pentru doua zile la ai mei, iar azi e cu ceilalti bunici. Se/il rasfata la greu. Dar in noaptea cand a dormit la ai mei a plans saracutul la culcare ca vrea la mami. Asa rau mi-a parut de el. Ii place acolo, el singur a cerut sa mearga, nu e prima data cand merge, dar acum a plans. Adevarul e ca si eu ma simt super aiurea cand nu e acasa. Imi era mai usor inainte, eu plecam in interes de serviciu si pe el il lasam acolo. Asa nu eram niciodata acasa fara el si nu simteam golul.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui madaiulia

Liv dragute pozele de la Halloween. Costumele au fost pregatite acasa cu baietii, nu?
Eu am vazut invitatia de ieri, poate ajungem in weekend la prietenii nostri din Bucuresti si trecem si pe acolo.
V-am zis ca avem un finut de o saptamana si jumatate? Mergem sa-l vedem.
Betty cum a fost la serviciu? Cum s-au descurcat fetele acasa? Ai gasit bona?
Gabiu sarcina usoara!
An@ ce ne mai povestesti despre printesa?
Andrei e in vacanta. A fost pentru doua zile la ai mei, iar azi e cu ceilalti bunici. Se/il rasfata la greu. Dar in noaptea cand a dormit la ai mei a plans saracutul la culcare ca vrea la mami. Asa rau mi-a parut de el. Ii place acolo, el singur a cerut sa mearga, nu e prima data cand merge, dar acum a plans. Adevarul e ca si eu ma simt super aiurea cand nu e acasa. Imi era mai usor inainte, eu plecam in interes de serviciu si pe el il lasam acolo. Asa nu eram niciodata acasa fara el si nu simteam golul.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Avem iar otita .

Mergi la inceput