***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(127)***
Raspunsuri - Pagina 19
lbelciug spune:
Mica, ii iei si hamsteri lui Maya?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
CarlaV spune:
La multi ani, Pepsi! Scuze pentru intarziere.
Didi, la mine Saby s-a plans o vreme de dureri de burtica, avea multe gaze, de cap nu a spus nimic pana acum.
Mica, ai incercat la o pedichiurista buna?
Intrebare: stiti vreo sala de fitness in Titan care sa aiba deschis inainte de ora 9? Si daca da, nu vreti sa mergem impreuna? ![]()
bettyR spune:
Ce faceti fetelor?
Eu incep sa le cumpar cadouri ca mai tarziu e prea multa aglomeratie prin magazine. I-am luat andreei o bebelusa cu rochita si par lungut. De mos nicolae vreau sa le iau carti si dulciuri. Ana,Ella, ceva sugestii de carti de craciun, cu povesti frumoase.
ella_74 spune:
Pepsi, La multi ani cu intarziere!
Betty,
are niste carti ale lui preferate si e tare conservator, adica accepta greu ceva nou. Sunt unele carti de la editura Crisan, cu disc care se roteste, una cu soricelul Chit si una cu Iepurila si vulpoiul Vili; ii mai place Sorichit nu vrea la gradi, mai are vreo cateva carti de povesti clasice si unele de poezii; i-am tot luat carti dar pur si simplu cu unele n-are chimie deloc.
Eu i-am cummparat de la Oraselul Mami mai multe jocuri cu activitati de la Galt:
http://www.store4reclama ilegala - avertizare/produse.php?meniu=produse&marca=galt&categorie=arte_si_indemanare&id=96c56b617b96dfbaee9bae215ad7fd47
http://www.store4reclama ilegala - avertizare/produse.php?meniu=produse&marca=galt&categorie=elmer&id=2a96f61cfd155c52b608e0743de8ff6e
http://www.store4reclama ilegala - avertizare/produse.php?meniu=produse&marca=galt&categorie=elmer&id=cfa9ccfc52db4d1e1e2c1e53b0f0afdb
Si i-am mai luat unele asemanatoare de la alt stand, nu retin numele, din genul picteaza pe numere.
Si niste matrite cu animale dar mai mari, ca-i place sa faca contururi.
Am zis sa i le dau de Mos Nicolae sau de Sf Andrei ca e ziua lui atunci, dar fiindca am ascuns I-padul si cere activitati , n-a fost chip , a trebuit sa i le dau pe toate , pe rand, adica in 3 zile :)
Toate i-au placut.
Cand ramanem in pana de idei la activitati, jucam ghicitori, fiecare trebuie sa spuna pe rand o ghicitoare; zicem pe legume sau pe animale; m-a surprins cat de usor poate sa le formuleze; zice aseara: "este jumatate zebra si jumatate girafa, traieste in padurile din Africa dar o vedeti si la Zoo"; raspuns : Okapi.
Weekendul asta incepe BabyExpo si sper sa-i mai iau si alte jocuri de acolo, ca in oras nu am timp sa umblu.
vroiam sa va intreb ceva : daca ai vostri au manii; nu suporta sa-i schimbi peisajul; stie unde a pus cartile sau cum si-a aranjat jucariile si nu vrea sa le schimbi pozitia niciun milimetru; ultima oara menajera a strans ferma lui de dinozauri de pe covor ca sa poata sa faca curat si i-a aranjat jucariile in raft; si cand a venit acasa si n-a gasit cum a lasat, s-a pus pe urlat; greu l-am linistit; si in general, daca vede ceva ce i se pare ca nu era acolo, incepe imediat sa spuna "sa fie cum era". Degeaba i-am explicat ca lucrurile se mai schimba si ca nu-i nimic tragic in asta.
bettyR spune:
Ella, multumesc de raspuns, Sorichit nu vrea la gradi, am vrut si eu sa o iau, dar am zis mai bine dupa, ca ea dupa nume zice ca nu vrea, chiar daca povestea are scopul sa ii convinga sa mearga la gradi, ca o stiu cum reactioneaza. Jocuri si activitati de la galt, poti sa imi scrii numele site-ului pe PM sau mail (tbeatrice@yahoo.com) ca mi-ar place sa ii iau ceva de genul asta. Andreei ii place acum f mult sa ii citesc din carti, sta si asculta nemiscata multa vreme, ma plictisesc si ma doare gura pe mine si ea mai vrea, si nu mai stiu ce povesti sa ii citesc, sa fie totusi pentru varsta ei, asculta si poezii, orice parca.
Ella, Andreea mea e opusul lui Bob, arunca si imprastie totul cu o viteza ametitoare, ma ia cu dureri de cap, in 5 minute cand vine de la gradi, imi scoate jumate de dulap afara...si nu vrea nici acum sa ma ajute sa fac ordine, o singura data a strans ceva. In schimb Alexandra pare asa ca Bob, e f mica si f atenta de unde ia lucrurile si le pune la loc si le aranjeaza daca vede ceva in neregula, ma uimeste.
Nu stiu daca e in regula sa faca crize asa mari daca ii strici ordinea lui, dar poate fi si normal, ca normalitatea are asa niste limite largi cand vine vorba de copii mici. O prietena cu studii de specialitate mi-a zis de ex sa ii stric rutina Andreei o saptamana la rand, sa vad cum reactioneaza, cat de tare se crizeaza. Era intr-o perioada mai ciudata, la fel si cu mancarea, mananca doar chestii cu o textura fina, gen spanac, dovlecel, paste, lapte, supe, nimic mai grunjos ... dar de cand a inceput gradi incepe incet, incet, sa isi mai schimbe si preferintele alimentare, dar nu f tare. Dar nu am facut-o, ca a inceput gradinita si s-a schimbat si evoluat f mult. Poate fi si de la faptul ca nu merge la gradinita, ca si Andreea avea alte multe fixuri pe care daca i le stricai, facea un circ ingrozitor. Avea creata asa o lume a ei, din care cu greu o scoteam.
ella_74 spune:
ma incapatanez sa dau numele site-ului de jucarii fiindca ma enerveaza cumplit atitudinea moderatorilor; de parca as incerca sa vand eu ceva si am facut reclama asa direct.
am dat linkuri intr-u anumit context, se vede clar sa nu am niciun interes personal in toata treaba asta.
deci w w w. store 4 kids . r o totul legat
din cate stiu sunt importatori unici pentru brandul Galt;
lbelciug spune:
Eu i-am luat lui de la Gaudeamus aceasta carte: http://www.edituraaramis.ro/carte/confectioneaza-ti-jucarii---i18094 pe care evident ca nu am putut-o ascunde. Va recomand acest tip de carti-jucarie, e si ieftina, a noastra a fost 5 lei la targ. In rest i-am mai luat lui M niste carti cu activitati specifice varstei si de asemeni ceva cu decupat etc pt a realiza decoartiuni de Craciun. Astea sunt deja date, deci nu-s cadou de Mos. Pt Mos ma gandesc sa le iau Lego la amandoi, evident pt varstele lor.
Ella, si Matei facea asa uneori, dar numai cand era in vacanta la maica-mea. Cu mine acasa nu face asta pt ca in general il las pe el sa-si faca ordine, adica sa stranga jucariile. Puteti incerca si voi la fel; in felul asta Bob va sti unde ii sunt lucurile.
Didi, fetele cu feciori mai mari, ziceti ce le luati cadou de Mos la ai vostri?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
bettyR spune:
Liviana, si eu am vrut sa iau o carte despre cum sa facem ornamente de craciun singuri, dar am renuntat, ca alexandra e mica inca si parca nu am timp de cand le am pe amandoua.
Alexandra a luat un tel din bucatarie si s-a dus si a batut cu el in laptop de mi-a distrus cateva taste ... daca nu-s cu ochii pe ele nonstop, fac numai prostii. Se rostogolesc impreuna pe pat, evident ca alexandra se arunca in gol la margine, andreea mi-a aruncat toate linguritele la gunoi, m-am trezit ca mai am una din aproape 2 seturi ... dar is frumoase tare. Alexandra vorbeste bine pentru 1 an si 5 luni, 'auta mama, nu cape' (ajuta mama nu incape, facea un puzzle), iar andreea cica inima bate tare ca sa iasa din piept ca nu vrea sa stea acolo si provocarea este o o portocala.
Ana, ce faceti? sunteti bine? Stii ce ai in burtica?
Ella, ce bine ii merge mintea lui Bob!
alynta27 spune:
Salutare!
Al Ma multumesc!
Liv interesante cartile prezentate de tine!
In seara asta vecin l-a intrebat pe David daca nu i-o da ei pe Maria! El si-a dus manutele la piept si a zis "a mea"! A fost asa simpatic!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
mica0307 spune:
liv i-am luat www.shopmania.ro/magazin~online-jucarii~produs-zhu-zhu-pets-casuta-vesela~p-8223657.html" target="_blank">asta si inca una, una din ele hamster inclus dar cred ca ii mai au 1-2.