***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(127)***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Destul de scumpa jucaria, Mica. Nu ai putea sa-i cumperi online de la toysrus? Acolo sunt mai ieftine, maine e si Friday Black Day datorita lui Thanksgiving.Ce faceti de sarbatori, mai vizitezi sora?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Noi mergem din una in alta.... Va spuneam ca la soacra mea i-a aparut o tumoare pe un plaman! A operat-o la Bucuresti, extirpandu-i o parte de plaman! Azi a mers la scos fire si a primit rezultatul biopsiei: metastaza(mai pe "romaneste" cancer in ultima faza).. E forte greu pentru ea si pentru noi! Speram sa nu plece prea repede dintre noi si sa nu ii fie foarte rau! Nu va pot explica cam ce e in sufletul sotului meu...

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

alynta imi pare rau...

liv le-am luat din selgros...acolo am gasit cele mai ieftine jucarii. Anul asta vine sora mea acasa de sarbatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Mica multumesc! Si noi tot cu Selgrosul ne impacam in materie de jucarii, carti, rechizite!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Alynta, ce an prost pentru familia sotului tau! Multa putere tie si sotului tau!

La Cluj a nins, Patrick e extrem de bucuros, eu nu prea, bineinteles ca nu mi-a pus R rotile de iarna

Mergi la inceput

Pt inspiratie, va pun si eu lista cu jucariile de Craciun:

1. Esphera 6 inch World Globe Puzzle 60-Piece $4.99

http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=4275674

2. Cars the Movie 16 inch Max Horsepower Backpack – Black $7.98
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=4107292

3. True Heroes Rescue Patrol - Police $14.99 (for B)

http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=4070715

4. LEGO City Fire Pick-Up Truck (7942) $11.99 (for M)
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2463382

5. LEGO City Police Helicopter (7741) (for M la aniversare) $12.99 but on Amazon is $9.97
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2938157

6. Crayola Window Crayons - 5 Count $2.98
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3365211#showReviews

7. SpongeBob SquarePants - Marker By Numbers $4.99
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=10790512

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Mihamora &Arcadia, La multi ani!!! la piticoti..sa va traiasca sa fie norocosi si sanatosi alturi de capsunei mai mari.
Cum ati petrecut aniversarea de 1 anisor?

Kid, la multi ani!!! pt maine. , scriu de azi ca nu stiu ce fac maine :)

Carmen.so La multi ani!!! tu mai citesti pe aici..vezi ca abia asteapta An povesti cu motzatele pe covor..
Oare unde.i An? da se muta!..ce ai facut cu plita pan la urma?
imi pare rau ca nu ti-am spus atunci 100% pro pt inductie. Io intre timp mi-am luat alta cu tot cu cuptor la mana a doua si am vandut-o pe cea veche. M-au cotat sarmalele alea vreo 100e.

Fetele din DE, sunt zilele astea la Aldi sau la Lidl la Angebot Pettersson und Findus, cartea e minunata, e pt copii mai maricei, dar nu prea am vazut-o la oferta. are si CD cu Hörspiel.

Alynta, imi pare rau de soacra ta.

Ella, David al meu e un mare tipicar. de ex daca are o pereche de pantofi sau pantaloni chiar daca-s veki, dar pt el sunt noi nu vrea neam sa ii incerce. Se intampla uneori ca edu din gradinitza sa il schimbe cu lucruri de acolo, si imi povestesc ca e circ, nu vrea. Doar una reuseste.
acu vreo 2 zile mi-a pove educatoarea lui ca a desenat si nu i-a iesit perfect desenu precum colegului de masa si il plimba in bratze prin gradinitza sa ii arate ca ferestre sunt diferite si usile sunt diferite.
am azi la 14 intalnirea de 3 luni sa ni se prezinte cum a mai evoluat: Elterngespräch.

Domnitzelor care ati fost in parcul Izvor..o stiti pe Silvia. Chiar are nevoie de gandurile voastre. sta de mult timp in pat, a ajuns in sapt 33, intre timp a fost operata de un chist la ovare, in august..
care ati mai stat in pat in sarcina..daca imi scrieti vreun sfat, cas a ii scriu fete sa o mai scot din depresie, pt ca exemplu nu ii pot fi, ca io mergem pe bicicleta in 34 de sapt.

An, tu ai aflat ce o sa aiba Ana ta: ca in bancu ala: o sa fie surioara sau fratior ??!!!

David nu mi-a mai spus ca il doare capu, R tot tuseste, ieri au fost la sectia de politie, in vizita, azi am termin cu el la dr dupa amiaza ca maine are inot si nu stiu daca il duc. tot maine va incepe si D de proba, nu am putut sa il inscriu oficial ca nu are varsta dar sare piticu de la trambolina..Woww.

Sunt curioasa ce mai face David de Miniuta si cum mai vb..io o sa incerc din mai sa il duc pe D la logoped, poate luni de dimineatza sau vineri

acu ma intorc la mail-uri

p.s. io am mai scris odata ce o sa primeasca copii de Mos Craciun :)

Mergi la inceput

Ioana13, ce frumos ca a nins la voi, am inteles ca si pe V Prahovei ningea dimineata. Hehe, anul asta sotul meu e f vigilent. Nu numai ca a "incaltat" masina cu cauciucuri de iarna, dar deja mi-a pus saculetul cu nisip in portbagaj!

Azi dimineata a debutat pt mine cu fluturasi la stomac. Am fost cu Matei la scoala sa cunoastem viitoarea invatatoare. Inspiratia a fost maxima caci inscrierile au inceput deja (desi Dir adjuncta ne spuse ca vor incepe in ianuarie!) asa incat am picat la "tzanc". Doamna l-a vazut pe Matei care s-a aratat timid si nevorbaret, i s-a parut maruntel dar pana la anul vom mai creste. A vrut sa stie cam ce cunostinte are, ne-am laudat un pic. Va fi ultima serie, doamna urmand sa se pensioneze.
Matei a experimentat statul in banca, moment de mare emotie pt mine. Copiii de cl a-IV-a i-au spus ca e frumos la scoala si ca ii va place si lui.
Cand am iesit de la scoala, fecioru era insa bosumflat: "Mami, dar ori am intarziat la gradi?" "Doar un pic" i-am zis. "Mami, dar mie mi-e foame, nu vreau sa pierd masa de dimineata". Asta da grija, ce sa mai zic, feedbackul despre scoala a fost aproape nul din partea lui. O fi pt ca apartinem de generatii diferite sau poate doar nu si-a externalizat trairile?

Mergi la inceput

La Multi Ani Ioanei de Arcadia! Cum ati petrecut?
La Multi Ani pt ieri lui Carmen_so si pt maine lui Kid! Sa aveti parte de sanatate, bucurii si multa fericire, fetelor!

Didi, probabil nu stau cu memoria asa bine, caci am cam uitat ce ziceai ca le iei la ai tai. Imi pare rau pt Silvia, nu stiu ce sa-i recomand altceva de rabdare, putere si sa faca din varful patului ce ii place ei: sa citeasca, sa vada filme, goblen, orice numai sa-si petreaca timpul intr-un mod placut. Sa dea D-D sa ajunga cu bine la capatul sarcinii.

Fetele, cine locuieste in Timisoara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Liviana,

ai mei si-au exprimat ei dorintzele.
David a cerut un avion de la Mos si am comandat deja, cred ca asta e PLAYMOBIL 4310 iar R a vrut un castel PLAYMOBIL 4866 Raubritterburg

le.am comandat deja, nu io, colegul ca ma uitam in comanda.

vor primi doar 1 singur cadou de la Mosul in persoana, si noi adulti la fel.
Restul va primi de la voi sauvom cumpara impreuna. Io am ramas nitzel dezamagita ca R cere cele mai interesante cadouri de la Mos. asta m-a facut sa inteleg ca e totusi timid daca ii scrie mosului asa ceva si nu cere de la noi.

R e emotionat de scoala, niciodata nu i-am prezentat-o ca pe ceva greu. Noi nu alegem invatatoare. conform legii esti arondat la o scoala de cartier si dupa ce se fac listele se impart la invatoatoare. care se schimba din clasa a treia, cand vor avea mai multe/ multi. oricum nici in clasa a doua nu vor face religia de ex cu invatatoarea lor.

pot doar sa scriu pe cererea de inscrie din martie (sunt 3 zile destinate interviurilor de inscriere) ca doresc sa fie cu X in clasa si va fi cu X in clasa doar daca si acel X scrie ca vrea sa fie cu Robert in clasa.

Mergi la inceput