***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(127)***
Raspunsuri - Pagina 18
Pepsi spune:
didi, mica merci din suflet fetelor sinteti niste dragute ca de obicei!
didi, ai mei nu se pling de dureri de cap, in schimb am avut o prietena si fiica ei se plingea asa ff des, pina la urama a tot fost pe la medici cu ea,si de fapt fata pur si simplu isi imita mama, ca ea se plingea tot timpul ca o doare capul, nu mai tipa ca ma doare capul, nu mai fugi, etc. si cind mama nu s-a mai plins fata nici ea nu a mai avut provleme, o imita pe mama ei.nu petrecem cine stie, vin nasii lui david si cumnatul cu cumnata. facem botezul pe 19 decembrie si atunci va fi chef mare.
mica, sint niste chestii de la dr scholl ptr scos bataturi
va pup pe toate
Flavia mamica fericita de Dario 19 septembrie 2010, David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
POZE NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
sfaturi alaptat
madaiulia spune:
La multi ani Flavia! Multa sanatate si fericire alaturi de baietii tai!
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
alynta27 spune:
Buna dragelor! Multumesc pentru urarile la adresa rudei! Cumnatul e tot in spital deoarece d-na dr de la urologie nu ia completat nimic in fisa deoarece era la sf de program!
Azi a cautat-o sora si ia tinut o teorie cum ca ea e in timpul liber si de ce o deranjeaza...
De la 3 noaptea Ciprian a urlat de durere si nu ia dat nimeni nici un calmant! La 6 a aparut o infirmiera care ia zis ca vine o asistenta la 8 la tratamente si pe la 9 la vazut un medic!
In spitalele noastre mori cu zile...Nu generalizez, dar multe cadre mdicale trateaza bolnavii ca pe animale! Sunt tare nervoasa.. Si sora mea e asistenta medicala si stiu ca exista multe asistente si medici cu suflet, insa unii... Mi-a povestit o faza ca am ramas masca! Era la el si vine un asistent sa-i ia pantalonii de pijama ca erau de alta sectie! Si ce credeti?! Il lasa dezbracat, fara macar sa puna un cearsaf pe el intr-un salon plin ochi de pacienti si alaturi era o d-na in vizita! Dupa ce omu' e traumatizat prin ce a trecut mai trebuie sa devina si frustrat!
La multi ani Flavia! 
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Mica es6te o solutie numita "Klavusin". Te d-ai cu un betigas auricular ca arde! Lasi sa actioneze apoi se indeparteaza surplusul!
Cris ce fata mare ai! Are ochisori visatori! Si ce par lung are!
ce frumos sunt fratii impreuna!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
madaiulia spune:
Mica gasesti in farmacii plasturi pentru scos bataturile, cred ca de la Scholl. Sau Clavusin, cum zice Alynta.
Didi nici noi nu avem probleme cu durerile de cap. Dar ma gandesc ca ar putea fi de la oboseala sau stat la Tv/calculator. Poti sa-i faci si un control oftalmologic pentru linistea ta.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
bettyR spune:
La multi ani! Pepsi, sa fii fericita si iubita de baietii tai!
Nu stiu cine intreba de cadouri de mos, ale mele vor primi bebelusi cu rochita daca se poate. Andreea nu s-a prea jucat cu papusi si nu prea i-am luat pana acum. Trebuie sa le iau asemanatori sa nu se bata.
O duminica frumoasa sa aveti!
Al_Ma spune:
Betty, multa sanatate pentru Andreea. Cred ca te-ai speriat destul de tare, dar o sa fie bine.
Pepsi, la multi ani! Sa fii fericita si sanatoasa!
Alyna, imi pare rau de ce s-a intamplat cu cumnatul tau! Ii doresc multa sanatate.
Eu le-am luat Marei si finutei foarte multe carti de-aici http://www.shopandfun.ro/, in special cele cu tematica legata de Craciun. Le-a adus sotul o tona de dulciuri din Germania. Finutei o sa-i mai dau si haine de Craciun si le-am luat la amandoua un joc Play-Doh. Mai vad pana la Craciun. Marei i-am tot luat diverse in ultima vreme, Dvd-uri cu desene animate de la Disney dublate in RO, carti cu abtibilduri, CD-uri cu cantecele. Si haine
. Astea din urma sunt damblaua mea.
alynta27 spune:
La multi ani Pepsi!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
mica0307 spune:
Multumesc pentru informatiile referitoare la bataturi. Am incercat acum cateva saptamani plasturii pentru bataturi insa fara succes, acum am luat clavusin...sper sa se rezolve ca ma cam doare.
Pentru Mos Maya a cerut Zho Zho Pets asa ca a trebuit sa cumparam asta.