Strumfi de iulie-august 2007 (200)
Raspunsuri - Pagina 9
Vivela spune:
pt cojitele de pe cap, eu am salvat ce se scria cand erau strumfii mici-mici:
crema pentru dermatita seboreica:
- acid salicilic 1g
- precipitat de sulf 2.5g
- vaselina ad. 100g
asta era un mesaj de la aylin, ah ce vremuri...
la noi a fost testata crema, cu efecte 100%. dar cum david a fost cheliuta mult timp, am putut sa-i dau seara cu alifia asta si ii mai puneam o caciulita sa nu murdaresc peste tot. apoi il spalam.
de bubite nu stiu ce sa zic. poate o fi de la sapun/sampon. eu pe damian il spal doar cu apa si la 3-4 zile ii dau si cu sampon (unul luat de la DM, mai moale, fara prea multe ingrediente). nu ma impac nici cu alte creme sau uleiuri, adica nu le folosesc deloc. suflu si in iaurt acum, dupa ce am tras cu dermatita la david atatea luni. si damian are o piele de invidiat, nu are niciun semn (doar cand se mai zgarie e cu unghiile pe fata), nu e uscata, e doar buna de pupat non-stop.
super tare Daria, chiar asa, nu vezi mai mami ca aia e ceapa?? nu stii nimic, trebuie sa-ti mai povesteasca fata.
mi-a zis si mie david povestea cu scufita rosie, varianta extrem de scurta: "si lupul le-a mancat pe bunicuta si pe scufita rosie...pentru ca bunicuta si scufita erau taaare bune" .
Traiesc in Orasul Alandala
ddanagh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vivela mi-a zis si mie david povestea cu scufita rosie, varianta extrem de scurta: "si lupul le-a mancat pe bunicuta si pe scufita rosie...pentru ca bunicuta si scufita erau taaare bune" . Traiesc in Orasul Alandala |
pai nu zicem mereu, mancate-ar mama?
Crema aia de cojite mi-o prepara la farmacie sau are vreun nume?
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
Vivela spune:
o prepara la farmacie, mi-amintesc ca pretul e neglijabil. eu am avut noroc ca am o farmacie chiar la parterul blocului, mi-au facut-o de pe o zi pe alta. iese multa, eu am dat de vreo 2-3 ori si a fost suficient. restul, am tinut-o in dulap pana a rancezit si am aruncat-o. mi-a fost ciuda ca inainte de asta dadusem o caruta de bani pe o cremuta la tub mic, o mustela ceva, cica speciala pt cruste. a fost vax albina, ne-am ales amandoi cu nervi si frustrare si cu si mai multe coji in cap.
ddanagh spune:
Sa sti ca nici eu nu sunt cu creme si uleiuri, nu i-am dat cu nimic. De spalat l-am spalat cu gel de la Bioderma, atoderm. Am dat si o carca de bani pe bani pe el, dar nu cred ca-i de la asta.
Ma gandesc ca eu am luat antiobiotic pentru nenorocita aia de infectie urinara si de acolo i se trage. Zic si eu.
ddanagh spune:
Multumesc Gabito. Chiar acum ma duc la farmacie, ca-mi sta pe creier. Mi se pare ca miroase si urat de la alea
Luna1 spune:
Scrieti prea mult si am pierdut sirul.
Vivela intrebai de crizele lui Cosmin. Nu mai face, in mod normal, insa o data pe an se culca impresionat de ceva anume, si il apuca pandaliile. El e treaz, insa e intr-o stare de agitatie, nu poate sa doarma, plange, a doua zi regreta si nu stie exact ce a facut, adica stie, dar nu-i vine sa creada. E greu de explicat. De zis ce are pe suflet...uneori zic eu ca zice dar uite, acum doua seri zicea ca nu poate sa doarma, nu stie de ce, ieri am fost iar prieteni, ne-am impacat, am discutat, etc, aseara iar a luat-o de la capat. Noroc ca l-am convins sa incerce sa adoarma, a adormit in patul nostru, l-am mutat la el, apoi pe la 2 noaptea a venit iar in pat la noi, apoi fataiala timp de o ora, apoi s-a dus iar in patul lui, iar la 6 a venit mandra peste noi. Sunt rupta. O fi luna plina, ca prea sunt agitati ai mei copii.
xerxe2005 spune:
Dana, eu am am scapat de cojite cu banala crema de galbenele. Il dadeam inainte de baie, in timpul baii, il pieptanam usor, il clateam bine, apoi dupa baie, il dadeam iar cu crema si ii puneam caciulita si statea toata noaptea cu crema. Dimineata il pieptanam iarasi. Seara o luam de la capat. A patra zi scapase de ele. I-au aparut cateva luni mai tarziu si am scapat de ele in 3 zile.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 10+
lulu77 spune:
Dana, Luca a avut cojite in cap, o perioada, asta vara, am rezolvat-o cu o crema din gama pediatrica de la Avene, speciala ptr crustele de lapte. O gasesti in farmacie, se aplica pe par inainte de baita cu minim 20 minute, apoi se piaptana cu un pieptan ffff des.Am scapat de cojite/cruste/bubite dupa vreo 3-4 aplicari.
Luna
Mai ...azi am facut senzatie in firma...tunsa, frezata, lumea ramanea masca cand ma vedeau...in nici un caz de noul meu look...ci de falca mea..care se tot umfla.Si sa vedeti ce urmeaza, ca ma duc acum la cantina, la masa
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar
Luna1 spune:
Lulu daca n-ar fi de plans, as rade de falca ta. Imi povestea tata ca a fost o data la dentist, si i-a facut un idiot de dentist anestezie si l-a trimis pe hol pana isi face efectul 10 min ca sa lucreze el altceva. Si cum statea el asa a inceput sa vada (cu un ochi ca celalalt se micsora) cum se holba lumea la el. Cica ii crestea falca vazand cu ochii. Ii facusera o anestezie expirata. Cica avea obrazul de parca avea in gura o minge de tenis.
Eu vreau sa-mi iau o camera noua, costa...o avere, sa vad cum conving sotul.
Vivela spune:
cautand altceva, am dat peste fetita cu chibriturile, varianta audio. uitasem detaliile, e de-a dreptul odioasa povestea, trebuie tinuta departe de copii.
luna .
lulu, ce zici de o arnica ch 5 sau 7 cat de des?