Strumfi de iulie-august 2007 (200)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lulu77/lulu77.jpg)
lulu77 spune:
vivela, ce sa zic de arnica...o sa aplic cand ajung acasa, am prin ograda sigur, oricum iau si ampicilina.e bine ca durerea m-a lasat, pot manca, inghiti, cu falca deja incep sa ma obisnuiesc, sunt in trend
luna, e de rasu' plansului pai..tinem pumnii la convins sot
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
CarlaV spune:
Revin si eu dupa cateva zile nasoale, marti am fost plecati toata ziua cu fetele, am bifat Ikea, Baneasa Shopping Center, Intersport si Carrefour. Mi-am luat geaca de schi, am dat o avere pe ea, dar probabil o sa o tin cel putin 5 ani, ca la schi nu merg. Am vrut sa iau si lenjerie de care spunea Stefania, dar nu ma mai tinea cardul, o bluza era 90 lei. Miercuri mi-a varsat Larisa un pahar de apa pe laptop si n-am avut cum sa mai intru pe forum, vad ca a rezistat tastatura. Ieri a venit maica-mea aici sa-mi faca morala ca tin fetele bolnave, ca sunt prea exagerata, ca-mi bat joc de sanatatea lor etc. si ca trebuie sa le dau "macar antibioticul cel mai slab", ca le tin cu prostii homeopate si chestii naturale, ca "toti doctorii dau antibiotic preventiv" . Am fost plecata o ora la sedinta la gradinita, timp in care ea a ramas cu sotul si fetele, al meu era innebunit de cap de aceleasi texte, Sabina dormea in patul Larisei invelita cu fularul mamei cu care venise prin autobuze, de parca nu aveam paturica alaturi, Larisa avea 3 ciorapi grosi in picioare, doi in stangul, mucii intinsi pe toata fatza fiindca mama cica i-a sters, o hartie igienica rupta toata bucatele in sufragerie, amestecate cu resturi de biscuiti si paine, ma rog, circul de pe lume. Noaptea nu dorm mai mult de 3 ore fiindca fetele mai tusesc si se trezesc, asta mica ma suge de ma rupe, nici eu nu stiu de unde am lapte.
Ah, printre beneficiile gradinitei adaug faptul ca Saby a invatat la 3 ani si 3 luni sa-si sufle nasul. Larisa a invatat la 1 an si 3 luni, din aceleasi cauze obiective.
Mychy, ma bucur ca ti-a revenit vechea dispozitie, chiar ma gandeam ca n-ai mai zis demult ceva de soacra. In 12 pleci la Brux?
Monica, asa este, si eu ma uitam la fetele tale si ma gandeam cum trece timpul. Am observat ca si Larisa pronunta cuvintele mai devreme si mai corect decat sora-sa, desi Saby era destul de avansata comparativ cu cei de varsta ei, insa cea mica a intrecut-o deja la multe. Dinainte de 1 an lega cate 2-3 cuvinte, a sarit multe etape, se pare ca asa se intampla cu cei care au frati mai mari.
Alina, Luna, Lulu, Vivela, Georgi, Vio, .
![](images/user_woman.png)
Luna1 spune:
Hihihihi am camera noua!
Carla mama de cand a venit la mine nu numai ca s-a calmat cu tona de medicamente administrate in caz de viroze dar a ajuns sa-mi dea dreptate. Mi-a zis ca nu credea ca va ajunge sa-mi dea dreptate insa a vazut cateva viroze tratate cu (indiferenta) miere, antitermic la nevoie si atat si au supravietuit copiii.
Si culmea, le-a trecut viroza in acelasi timp comparativ cu o viroza tratata cu nshpe medicamente (antibiotic, siropele, siropute etc) si rareori mai fac, o data de doua ori pe an. Cosmin nici atat.
musso17 spune:
buna fetele
anca,sa stapanesti iubita noua geaca!!
luna,ce bine ar fi sa mearga si la noi doar cu miere si antitermic la nevoie,i-as multumi domnului de o suta de ori dar uite ca si eu l-am tratat pe mihnea aproape de indiferenta,i-am mai scapat cate un mucolictic,si a ajuns la pneumonie...pe mine ma doare sufletul ca nu-si poate misca 5 minute piciorul de la injectie dar ce sa-i fac?!...stiu,sa plecam din tara asta
CarlaV spune:
Luna, si mama a vazut pana acum acelasi lucru, dar continua sa le tina pe ale ei, culmea ca a lucrat 40 ani in pediatrie. Sabina a primit antibiotic o singura data in viata, Larisa deloc, chiar daca am fost la un pas de asta acum vreo luna.
Mi-a facut mama capul calendar, de parca nu-mi ajungeau 28 ani de stat cu ea pana sa ma mut, imi vine sa-mi iau campii. Dupa ce ca vine odata la 2-3 luni, trebuie sa fie tratata ca un musafir, nu se ridica sa-si ia un pahar cu apa, nu se uita la ceas ci ma intreaba pe mine cat este, trimite copiii la mine pt orice, ca sa o lase pe ea in pace, plus ca sta pe fotoliu si ne da ordine, fa aia, ia aia de jos, pune aia acolo, cred ca stiti genul, ceva mai rau ca soacra, bine ca nu e des.
Nu ma bagati in seama prea mult ca sunt obosita si suparata, ma dreg maine cu finutii.
Luna1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musso17 buna fetele anca,sa stapanesti iubita noua geaca!! luna,ce bine ar fi sa mearga si la noi doar cu miere si antitermic la nevoie,i-as multumi domnului de o suta de ori dar uite ca si eu l-am tratat pe mihnea aproape de indiferenta,i-am mai scapat cate un mucolictic,si a ajuns la pneumonie...pe mine ma doare sufletul ca nu-si poate misca 5 minute piciorul de la injectie dar ce sa-i fac?!...stiu,sa plecam din tara asta georgiana,mamica de mihnea |
Georgi mi-a scapat ca aveti pneumonie, ce sa zic, riscul poate aparea oricand, din cate stiu si pneumonia poate fi de doua feluri, cauzata de virusi sau bacterii, nu stiu ce sa zic, sunt eu norocoasa dar n-am ajuns la asa ceva. Si totusi nu putea sa va prescrie antibiotic pe cale orala? Aici se evita pe cat posibil tratametul injectabil la copii. Sanantate multa.
![](pupic.gif)
Luna1 spune:
Georgi mai vroiam sa-ti zic ceva: nu iti face procese de constiinta ca datorita tratatului "cu indiferenta" a facut pneumonie, parerea mea e ca facea si cu mama antibioticulul. In plus cum l-a diagnosticat? Nu vreau sa supar pe nimeni insa am auzit de cazuri de viroze, diagnosticate "pneumonii" care investigate mai atent nu erau de fapt pneumonii.
CarlaV spune:
Eram cu nasul in problemele mele si am uitat.
Luna, sa stapanesti sanatoasa camera! Detalii?
Georgi, la noi a trecut mereu cu antitermice si homeopate, dar alea date cu cap. Fetele au aceeasi viroza, se manifesta aproape la fel, dar le dau homeopate diferite fiindca fetele sunt diferite. Eu zic ca voi ati avut nenorocul sa dati peste niste medici putin competenti, plus un eventual teren sensibil al lui Mihnea. Stiu ca tu ai facut tot ceea ce a depins de tine ca sa fie bine.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xerxe2005/xerxe2005.jpg)
xerxe2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarlaV Nu ma bagati in seama prea mult ca sunt obosita si suparata, ma dreg maine cu finutii. |
Ma bucur ca ai finuti in compania carora te simti mai bine. Si eu ma simt foartte bine cu finuta mea si parintii ei. Ma felicit ca le-am zis da cand a trebuit.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 10+
![](gravida.gif)
CarlaV spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui xerxe2005
Ma bucur ca ai finuti in compania carora te simti mai bine. Si eu ma simt foartte bine cu finuta mea si parintii ei. Ma felicit ca le-am zis da cand a trebuit. Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 10+ ![]() |
Da, ne simtim bine impreuna si noi ne felicitam pentru gestul facut, maine ii scoatem la biserica, fiindca saptamana trecuta era popa plecat. Si cand ma gandesc ca i-am cunoscut dintr-o intamplare...