Strumfi de iulie-august 2007 (200)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Carla Canon EOS 50D uite www.dpreview.com/reviews/canoneos50d/" target="_blank">AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

geo, si eu zic ca poate nu mereu a fost nevoie de un tratament asa dur ptr pui, si probabil trebuia un medic mai atent, mai profi.
colega mea, iarna trecuta nu scotea copilul din casa, nici macar in parc nu zic de colectivitate, nu era luna sa nu aiba pneumonie, asa zicea medicul, tratamente, injectii, antibiotice, etc.si mereu era mirata de Luca ca sta toata ziua pe drumuri, in ger, vant si nu are nimik.
a schimbat pediatrul, a inceput o cura de imunizare adecvata copilului dupa un lung sir de analize, inclusiv ptr alergii.anul asta merge la gradinita. doar muci si tuse prezenta si un lung sir de alergii dovedite.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Hello!
Noi suntem bine, nu prea am multe de zis...
Sanatate strumfisorilor bolnaviori si energie si mamicilor obosite!
Pupicei

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

fetelor,tratamentul a fost dat dupa o radiografie la plamani in spital la urgenta,daca aia a gresit atunci a gresit si dr care a dat antibioticul si tot asa...pe langa febra de 5 zile care abia scadea la un 38 cu 5 si trei ture de 40,mai era si tusea,foarte urata,exact ca din plamani...chiar viral de ar fi fost,mihnea nu cred ca ar fi facut fata in ce hal era...nu mai pot cu medicii din constanta,cu conditiile din spital si policlinici,cu orgoliul asta dus la extreme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17

fetelor,tratamentul a fost dat dupa o radiografie la plamani in spital la urgenta,daca aia a gresit atunci a gresit si dr care a dat antibioticul si tot asa...pe langa febra de 5 zile care abia scadea la un 38 cu 5 si trei ture de 40,mai era si tusea,foarte urata,exact ca din plamani...chiar viral de ar fi fost,mihnea nu cred ca ar fi facut fata in ce hal era...nu mai pot cu medicii din constanta,cu conditiile din spital si policlinici,cu orgoliul asta dus la extreme...

georgiana,mamica de mihnea

stai linistita Georgiana, la fel e si David, a facut bronsite peste bronsite, si cu el am ajuns de cateva ori la injectii, ca degeaba o lungeam cu suspensii ... asa e felul lui, el din muci trece direct la tuse, febra, raluri, tot tacamul ... am incercat si eu de cateva ori sa-l tratez cu "indiferenta" dar pana la urma tot acolo am ajuns, adica rau
in schimb Mara e cu totul altfel ... ea cand raceste, ii curge nasul robinet doua zile si apoi ii trece ... ei bine, ea e simplu de tratat: oscilococcinum, vitamina C, decasept ... astea le-am incercat si pe David dar n-au functionat ...
eu zic sa nu-ti faci procese de constiinta ca ati ajuns la injectabil, cu timpul sistemul lui imunitar o sa se mai intareasca si o sa vezi ca nu o sa mai faca asa forme urate

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

am scris de doua ori,scuze.

Mergi la inceput

multumesc ioana..sunt cu nervii la pamant si simt nevoia sa-mi mai ridice cineva moralul...tocmai ce am fost cu el la medic si l-a ascultat si acum aude raluri la bronhii.....imi pare rau pentru david.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17

imi pare rau pentru david.

georgiana,mamica de mihnea

n-ai de ce ... in ultimul timp n-am mai avut asa probleme mari cu David , asta s-a intamplat in primii doi ani de gradinita , acum am mai avut probleme doar cu caile aeriene superioare si cu urechile, dar muuuult mai usoare decat bronsitele ... eu i-am facut si cateva luni tratament cu singulair, l-a ajutat mult

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Georgiana daca ai fost la dr si i-a facut toate analizele atunci n-ai de ce sa-ti faci procese de constiinta, unii copii sunt mai sensibili si fac complicatii mai usor, o sa treaca cu varsta. Hai capul sus, te pup.

Mergi la inceput

ioana,imi pare rau ca ati patimit si voi,ma bucur ca s-au rarit problemele.
luna,eu imi fac probleme caci ar fi trebuit sa constientizez mai devreme ca am un copil mai sensibil.noi ne luptam de prin august cu muci dar na,am fortat ..nu stiu de ce,am sperat ca va trece,ca va lupta,dar na..acum o mie de vorbe doi bani nu mai fac..maine mergem la ultima injectie si tot maine ajungem la un orl-ist..imi pun multe sperante in el.

Mergi la inceput