Strumfi de iulie-august 2007 (200)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Georgi, eu nu inteleg altceva. Sa zicem ca doctorii au considerat ca Mihnea are nevoie de antibiotic injectabil. Bun, dar de ce intramuscular? Adica, nu era mai elegant si mai putin traumatizant pentru copil sa-i puna o branula si pe acolo sa-i bage zilnic doza?

Luna, imi place mult aparatul foto, singura chestie la care m-as gandi inainte sa iau unul (in afara de pret, care cred ca nu e mic), ar fi sa nu fie prea greu. Adica ma gandesc ca unul compact este mai usor de carat dupa mine, dar in mod cert nu are peformantele acestuia. Noi suntem fani Canon, ai facut o alegere buna .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

ma bag si eu in vorba, ca de obicei.

Georgi, sanatate multa va doresc .

mie imi place aparatul, Luna, sa-l folositi cu placere si sa ne delectezi cu fotografii mai des . ala fusese pe lista dorintelor mele secrete. si secret a ramas, ca la pretul ala...
Carla, sa stii ca faci poze reusite mai greu cu un aparat compact (usor), sta mai bine in mana un aparat cu o greutate mai mare (daca e prea usor, iti tremura mana si iese poza miscata).
si apoi, conteaza daca vrei sa faci fotografii sau doar poze...intelegi diferenta .
(ce-as mai cara eu un Canon de-ala cu 5 obiective dupa mine )

noapte buna

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

anca,ba da,ar fi fost minunat cu branula dar mihnea nu sta,am incercat si si-a spart vena cat a tras mana si s-a smucit.
luna,sa stpanesti sanatoasa aparatul.
vivela,
sear buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

geo, sanatate multa va doresc...cu siguranta iarna viitoare va fi mai bine!

eu sunt din ce in ce mai..DIVA... adik umflata.aseara mi-am trezit din somn stomatologul la ora 24(zici ca era gineco), m-am dus sa ma vada, eram cam...desfigurata....nu are ce sa imi faca, a inceput sa colecteze puroi si asteptam, apoi cica face un drenaj, etc.
Botezul din seara asta va trebui sa il ratez ma duceam cu obrazul umflat dar si vanata si cu ochiul lipit...e prea traumatizant ptr cei din jurul meu

in rest, am prestat prin casa....curatenie, mancare(pui la oala de lut) si urmeaza placinta cu mere si dovleac.

va doresc un week-end calduros..aici e soare si ami caldut.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Hello girls.

Georgi sunt sigura ca deja sunteti mai bine.

Carla asa-i, aparatul asta e cam greu (ca orice aparat semi prof sau chiar profesionist) insa este asa cum zice Vivela cu pozele sau foto. Ideal e bine sa ai si un aparat compact si usor pentru viata de zi cu zi chiar daca ai un dslr. Eu insa nu mai folosesc aparatul mic de cand cu DSLR-ul chiar daca e mai stresant. (adica mai greu, stresul mare la plaja, munte, mare, camile, sau pe unde ni se mai nazare noua sa ne plimbam).

Vivela si la mine ramanea doar un vis insa sotul prietenei mele cele mai bune e pasionat de fotografie(si mai si practica unoeri la evenimente inalte fotografia), si mereu isi ia ultimele camere ce apar la Canon. Acum si-a luat un 5D parca (e vreo 2000 lire doar body-ul) asa ca a vandut-o pe asta si pentru ca stiu ca o avea de putin timp si stiu ce bine le mentine am luat-o eu. Asa ca SH a fost mai ieftin. Si avantajul e ca mi-am luat un obiectiv la ea care e bun la toate, nu glumesc, e beton, si de zoom, si portrete de la 30 cm distanta. Asa ca nu trebuie sa ma mai car cu "tunurile" dupa mine.

Lulu sanatate multa, cred sincer ca durerile de masele sunt cele mai naspa dupa durerile nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

La multi ani, Mychy!!!

salivez pe aici la o felie de tort

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

La multi ani, Mychy, sa traiesti 1000000 de ani (ca la 35 ), sa fii fericita, norocoasa si sa te umplii de bani!!!

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Hei, girlies!
Nikole, la multi ani cu intarziere, sa ne traiesti sanatoasa si fericita!
Mychy, ce sa zic? La multi ani fericiti, cu multa sanatate si sa fii la fel de zglobie si de tanara si nelinistita episodul 1429706543, ne-am inteles? Ok! Acum, marsh la treaba, ca presupun ca ai musafiri!
Luna, timi, carla, xerxe, oaana,
Georgi, vivela, multa sanatate puilor!

Si-acum o mostra de civilizatie la fi-miu. Vorbea singur alaltaieri: "Ce faci? Bine. Ma c..c. De fapt, m-am c...t si acum incerc sa ma p..s" Beep beep beep. Ce ma fac???? Sa nu prind pe vreuna ca zice in sinea ei: "Ia uite si la asta cu ce se lauda. E clar ca fii-su de la ei din casa a invatat" ca nush ce fac!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Am uitat sa va zic ce haleala misto am gatit azi: ciorba de fasole cu codstita afumata, ostropel de pui cu piure si chiftelute marinate. Yummy! Acu' ma duc sa ma primenesc si io. Hai, pup, va las!
Daca vreti, puteti sa-mi lasati niste numere de gradi sa venim cu caravana de teatru cu actrite profesioniste (turtitza fermecata) si oferim la final copilasilor corn flakes. Da' numai in buc si ilfov, anul asta. De la anul mergem si in alte orase din tara. Am fost deja in 4 gradi: 160, 235, 189 si inca una, dar nu mai am calendarul la mine. Se recunoaste careva?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

La multi ani Mychy sa fi mereu frumoasa la suflet cum esti acum.

Mergi la inceput