Strumfi de iulie-august 2007 (200)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaiub

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

neatza..........azi beau cafeaua cu ioana! e fierbinte, aromata......si cu spuma groasa, cu putin laptic! cafeaua, nu ioana!

mai fetelor am experimentat aseara niste dureri de ovare, ceva de speriat! n-am mai avut parte de asa ceva....mi-am adus aminte de kariris cu durerile ei la ovulatie. sunt in perioada aia, ce-i drept, dar nu m-au durut niciodata asa! daca ar fi fost doar ovarele...dar m-a durut si mijlocul rau de tot. mi-am luat un indometacin si abia mi-a trecut. gata, ma apropii de 35 si m-am ramolit . apropos, duminica e ziua mea ...si tot apropos de asta vreau sa-i zic, la multi ani lui nikole!!!!!

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

he he he .... sa vezi dupa 35 ce te mai ramolesti

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

dati-mi si mie o cafea intravenos, pls. sunt chiauna de somn, desi dorm cat de cat noaptea (damian doarme perpendicular pe mine, n-ati vazut asa ceva, ma maseaza cu picioarele pe la ficat cand mi-e visul mai dulce ).
acum el doarme si mie imi explodeaza o tzatza, care n-a fost exploatata azinoapte.

mychy, lulu, sa va treaca durerile. cred ca e si vremea asta de kk, dimineata al meu si-a luat racleta pt geamul de la masina, am crezut ca a dormit si el prost azinoapte, dar cand m-am uitat pe geam...era pojghita de gheata pe geamuri. nu-i corect, prea repede a venit gerul.

nikole, la multi ani fericiti, mai treci pe la noi sa ne povestesti de strumfi .

ioana, nici la noi nu prea cred ca e inchisa gradinita, cand m-am dus eu era o fatuca pe care n-o mai vazusem niciodata, nu era educatoarea. si cica dna educatoare si-a luat concediu si ca i-a lasat vorba sa nu ducem copiii nici maine si nici sapt viitoare . era cam neconvingatoare, m-am prins ca de fapt vor sa mai scape de ei, ca initial mi-a zis ca pot sa-l duc (cu juma de gura), apoi ca de fapt nu se poate...in fine, cred ca ar fi mers sa-l duc, dar daca or sta cu o suplinitoare (deci alta figura noua acolo)si se mai si plictisesc, tinand cont si de faptul ca al meu are piticii lui pe suflet, mai bine nu-l duc.

mi-e dor de piciul meu mare .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

nic eu nu-i duc, ca ai mei ma zapacesc ca vor sa mearga la mama, ca cica asa e in vacanta, se merge la bunici

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

mi-am amintit ca intreba cineva la un moment dat de etichete pe hainele copiilor de gradinita, in afara de metoda empirica de a scrie pe ele cu pixul sau de a coase numele copilului.
am dat de un site care face etichete personalizate care se lipesc pe hainute, par ok, costa 50 de lei un set de 55 de etichete.
http://www.etichetexpress.ro/etichete-imbracaminte.php
cred ca o sa comand si eu - cu numele si nr de telefon.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

vivela, imagineaza-ti ca stiu cum e cu dormiti perpendicular, il experimentez si acu....daca din latimea de 2 m a patului scad......105 cm a lui andrei+mainile intinse......ia vezi cat imi mai ramane mie caci noi tot amandoi dormim

Mergi la inceput

Ion se trezeste intr-o dimineata cu o mahmureala ingrozitoare dupa o noapte petrecuta la o petrecere de afaceri. Se chinuie sa-si deschida ochii si primul lucru pe care il vede sunt doua aspirine asezate langa un pahar cu apa pe noptiera. Si langa el, un trandafir rosu! Ion se ridica din pat si-si vede hainele curate si calcate. Se uita prin camera si vede ca totul e in ordine perfecta si luceste de curatenie. La fel e si in restul casei. Ia aspirinele, se sperie cand se uita in oglinda din baie si vede ca are un ochi vanat si in cele din urma observa un bilet pe masa pe care scria: "Dragul meu, micul dejun e in cuptor. Eu am iesit la cumparaturi. Te iubesc!!"

Se taraste gemand pana in bucatarie si vede ca intr-adevar il asteapta micul dejun aburind si ziarul de dimineata..
Fiul lui e si el in bucatarie. Ion il intreaba cu multa precautie:
- Fiule, ce s-a intamplat azi-noapte?
- Pai, ai ajuns acasa beat turta dupa 3 dimineata si ai luat-o razna. Ai rupt masuta din sufragerie, ai vomitat pe coridor, te-ai pisat pe floarea mamei si ti-ai invinetit un ochi cand ai dat cu capul de usa , ca sa arati ce tare esti.
- Atunci de ce este totul intr-o ordine atat de perfecta, atat de curat, am primit un trandafir rosu si micul dejun ma asteapta pe masa????
- Ah, asta-i simplu, ii raspunde fiul. Mama te-a tarat pana in dormitor si cand a incercat sa-ti dea jos pantalonii i-ai spus: "Lasa-ma in pace, tarfa ce esti, sunt insurat!"

Morala:
Masuta rupta – 300 lei
Micul dejun - 10 lei
Trandafirul rosu - 5 lei
Aspirinele - 0.50 lei

DAR... sa spui lucrul potrivit la momentul potrivit - de nepretuit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

Mneatza....si de la mine, cu falca umflata si pumnul de antibiotice.
Revin

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar

aidi mei, asa se lasa dupa o sedinta de cosmetica si coafor??????

Sunt o "diva", tunsa, vopsita, raschetata si cu falca dreapta umflata...o nebunie, deh...sufera baba.
Am facaut aseara "echo" la masea, m-am prezentat coafata la stomatolog si am avut verdictul...infectie.Iau antibiotic, vedem cum evolueaza si luni decidem: dam jos maseaua pusa, face o incizie sau nu mai face nimik.Daca nu ma desumflu pana maine seara la botez...voi fii o mare senzatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

mychy, sa treaca durerea.

si noi mai dormim uneori perpendicular, imi este tare cunoscuta starea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Buna dimineata
Mi-am baut si eu cafeluta cu voi azi de dimineata. Mi-e un somn de pic, si, cu toate astea, nu am stare sa dorm, am o agitatie in corp. Mi-e ciuda ca cel mic mi-a facut niste bubite pe fata, gat si ceafa de care nu mai scapam iar de ieri a facut si cojite in cap. Am impresia ca-l si mananca mititelul. Dariuca nu a avut nimic de genul asta si nu prea stiu cum sa le tratez. Am fost si la dr pediatra insa nu i-a trecut cu ce ne-a zis ea. Incerc acum sa caut un dermatolog pediatru bun in ploiestiul asta.

Pe Dariuca de saptamana asta am dus-o la gradi. A scancit doar in prima zi, apoi nimic. Cred ca se plictisise rau acasa, si-i place la gradi ca are tot felul de activitati care pe ea o incanta, se duce cu drag in clasa acum. Cum se joaca acolo, vine acasa si continua cu mine. Intr-o zi a trebuit sa stau ore pe un scaunel mic, de mai mai sa fac febra musculara ca de la genoflexiuni, ca imi organizase ea o petrecere, mi-a pus farfurie in fata in care taia hartii ca fiind morcovi, oua, etc iar eu a trebuit sa ma fac ca mananc hartiile alea cu asa o placere mult si bine, pana nu am mai rezistat. Imi mai si zicea "daca stai frumos pe scaunel iti citesc si o poveste" Apoi se urca pe masa, cu un bat intr-o mana si cu cate o hartie taiata aiurea de ea si ma intreba "e e asta?" eu: nu stiu, ea: "aoleu, e un morcov, nu vezi" "ce e asta?" eu: un morcov? ea " nu mai mami, asta e morcov, asta e ceapa". II invata legumele la gradi si ea pe mine.

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

dana, cand andrei a avut bubite, le-am tratat cu ABC Derm cu Zinc, parca, iar pt. cojile din cap l-am spalat cu spuma de la Mustela Stelaker, parca.............

Mergi la inceput