Strumfi de iulie-august 2007 (200)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

dragele mele am nevoie urgent de ce am scris eu de homeopatie atunci.mi-e lene sa le mai butonez odata si trebuie sa le transmit unei prietene.daca le aveti salvate intr-un world dati-mi si mie un pm.saru'mana.
eu tot fff ocupata si obosita de-mi vine sa vomit...mama ei de viata...si sinuzita asta abia de azi m-a mai lasat...

A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

poze la concurs www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=20" target="_blank">xr-1,2 <=> exploratoare la tara...

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ai PM
x-ray, pune compresa cu bitter. si pe mine m-au chinuit sinusurile si durerile de cap. cu compresa au trecut durerile....
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

multumesc frumos michy,esti o dulce,m-ai salvat de butonat
in seara asta bag si biterul dar ma duc si la stomatolog am senzatia ca pe dreapta de la o masea a plecat,ma doare destul de tare maseaua asta ...

A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

poze la concurs www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=20" target="_blank">xr-1,2 <=> exploratoare la tara...

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

X-ray, multa sanatate

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

gata, ne-am intors... e chiar binisor afara.

am trecut si pe la gradi, cica sa tinem copiii acasa saptamana viitoare, ca e vacanta. deci al meu o sa aiba 2 saptamani de vacanta, daca o pun si pe asta. o sa si-o ia iarasi in cap cu gradinita. aseara i-am zis la telefon ca mi-e dor de el si ca si doamnei de la gradi ii e dor. si el cica: "nu, nu, nuuuuu! lasa, ca nu-i nicio problema!" nu stiu ce are de i s-a luat de colectivitate, ca doar e ok cat e acolo.

Luna, ma sperii, adica si la varsta lui Cosmin se poate sa mai aiba crize de plans? aoleu, cred ca al meu e cam din acelasi aluat in privinta asta, daca il tine pana la scoala si dupa, o iau razna.
dar macar iti spune ce are pe suflet? ca eu la al meu doar pot sa presupun, vorbeste cifrat in momentele de criza, iar apoi nu mai vorbeste deloc despre cele intamplate.

Alina (x-ray), sanatate multa .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

buna dimineata

vrea cineva cafea?

la noi e vacanta saptamana viitoare dar nu e inchisa gradinita, putem duce copiii, doar ca nu fac activitati didactice

_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Mneatza....si de la mine, cu falca umflata si pumnul de antibiotice.
Revin

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar

Mergi la inceput

neatza..........azi beau cafeaua cu ioana! e fierbinte, aromata......si cu spuma groasa, cu putin laptic! cafeaua, nu ioana!

mai fetelor am experimentat aseara niste dureri de ovare, ceva de speriat! n-am mai avut parte de asa ceva....mi-am adus aminte de kariris cu durerile ei la ovulatie. sunt in perioada aia, ce-i drept, dar nu m-au durut niciodata asa! daca ar fi fost doar ovarele...dar m-a durut si mijlocul rau de tot. mi-am luat un indometacin si abia mi-a trecut. gata, ma apropii de 35 si m-am ramolit . apropos, duminica e ziua mea ...si tot apropos de asta vreau sa-i zic, la multi ani lui nikole!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

Mneatza....si de la mine, cu falca umflata si pumnul de antibiotice.
Revin

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar

aidi mei, asa se lasa dupa o sedinta de cosmetica si coafor??????

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

neatza..........azi beau cafeaua cu ioana! e fierbinte, aromata......si cu spuma groasa, cu putin laptic! cafeaua, nu ioana!

mai fetelor am experimentat aseara niste dureri de ovare, ceva de speriat! n-am mai avut parte de asa ceva....mi-am adus aminte de kariris cu durerile ei la ovulatie. sunt in perioada aia, ce-i drept, dar nu m-au durut niciodata asa! daca ar fi fost doar ovarele...dar m-a durut si mijlocul rau de tot. mi-am luat un indometacin si abia mi-a trecut. gata, ma apropii de 35 si m-am ramolit . apropos, duminica e ziua mea ...si tot apropos de asta vreau sa-i zic, la multi ani lui nikole!!!!!

he he he .... sa vezi dupa 35 ce te mai ramolesti

edit: La multi ani, Nikole

_

Mergi la inceput