Strumfi de iulie-august 2007 (200)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

neata!

Mychy, da, intereseaza-te de pensiuni daca poti, poa' sa fie si mai spre margine, ca avem masina... Asta vrem si noi, sa ne mai aerisim creerii la ceva aer curat si la niste preturi cat de cat decente...
Deci sa fie ceva frumos, curat si la preturi cat de cat accesibile, ca de sarbatori le umfla toti... Merci mult de tot anticipat. Poate ne si vedem, daca veti fi si voi in zona atunci in periada revelionului...
Si drum bun si distractie placuta la Brux!

Ioanaiub, capul sus! Toti mai trecem prin stari din astea Important e sa le depasim!

Luna, n-am stiut de tatal tau, scuze ca te-am intrebat. Iar mama ta e bine ca e pe langa voi, ca va poate ajuta! Abia astept sa ne vedem cand veniti!

Carla, mi-aduc aminte de temerile tale privind cezariana, bine ca a iesit bine! Parca totul s-a petrecut ieri si uite cum a trecut timpul... La fel mi se pare cand am nascut-o pe Ana Maria, si vorbeam pe mess cu o seara inainte, ma intrebai daca am ceva semne de nastere si eu nimic... si am nascut a doua zi la 5 dimineata, ti-am trimis mesaj... Tot ieri parca s-a petrecut... si au trecut aproape 2 ani!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

georgiana, nu am primit nr de tel, dar oare te-am anuntat ca mi-am schimabat ID-ul de mes? Il fac public alinamp77
Dar oricum am rezolvat, am gasit nr, am sunat si am si rezervat, ca eu ti-am trimis si PM, verifica.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

bine alina,ma bucur ca ai rezolvat..eu am adresa veche de id.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

ti-am trimis mesaj pe FB

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

ei nah! tza mancat matza limba?

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

hei, ce ati patit dragelor?

ce este linistea asta ?

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

e piciul cam urlacios azi, de-aia nu prea pot sa scriu,ca-s cu el non-stop la tzatza .
iesim la o plimbarica, poate ii lipseste vantul in freza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

vivela , fii barbata!

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Hello

Lulu da sa traiasca fam P. Noi suntem o groaza ca tata a avut 6 frati. Si fiecare a avut 2-3 copii. Iti dai seama cati P. pe lumea asta?

Mychy misto semnatura. Andrei e un destept. Cu soacra... eu am avut noroc numai de soacre bune (actuala si potentiale), ele nnu prea au avut noroc de nurori bune.

Monica stai linistita, au trecut atatia ani de cand a murit tata, nu ma deranjeaza. Singurul regret pe care il am e ca nu si-a cunoscut nepotii, iar el era inebunit dupa copii. Au trecut aproape doi ani de cand ai nascut-o pe cea mica? Wow, parca a fost ieri cand ai anuntat ca esti insarcinata.

Vivela[ spor la vantuiala.

Fetelor tot vorbiti de intalnire, imi vine sa iau primul avion maine.

Azi am chiulit de la servici, Cosmin a avut o criza aseara, nu putea sa doarma, a trezit toata casa, i-am zis sa se culce, a inceput sa planga din ce in ce mai tare, nu stiu ce a avut , cert e ca sunt turmentata de somn asa ca am ramas acasa.

Mergi la inceput