Strumfi de iulie-august 2007 (200)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Vivela, , n-a fost rea otita asta, doar ziua in care mi-a facut febra 40, dar am crezut ca e de la viroza si i-a trecut repede.
Hai, reintregeste familia ca suferiti toti altfel .
Sa stii ca si la noi Larisa vorbeste mai mult decat sora-sa, a inceput si mai repede si a sarit multe etape, inainte de 1 an facea propozitii de 2-3 cuvinte, asteapta-te sa nu mai ai loc sa vorbesti de copii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Vivela e mare Damian. Pai si pe mine ma doare capul de cat de mult poate sa vorbeasca Catarina. Cateodata ii mai cer sa tyaca 2 min. Nu pot sa vorbesc cu nimeni ca imediat vine sa imi povesteasca vrute si nevrute. Cand vorbesc cu sotul nu avem nici o sansa daca e si ea langa noi.

Acum incercam sa o facem sa inteleaga ca daca vorbim eu si tasu trebuie sa isi astepte randul dar nu e usor ca uita repede.

Du-te si adu-l pe David acasa.

O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Va multumesc pentru pareri si sustinere privind serviciul!
Zilele astea imi voi face formele de incetare a contractului de munca..
Stefania, la fel patesc si eu, nu pot vorbi cu nimeni cand sunt copiii in preajma. Andreea cel putin, ca ea e mai mare, vorbeste incontinuu, mai ales cand avem si noi ceva de vorbit. Imi pierd ideile pe drum...
Carla, sanatate multa! M-ai speriat cu urechiusa, ca a fost asa "tacuta" viroza aia...Dar in rest, inteleg ca s-a vazut ceva in interiorul urechii, acea supuratie, adica ati vazut-o voi cu ochiul liber, nu?
Cu CIC-ul..el tine pana cand face Larisa 2 ani. Expira la aniversarea ei, adica prima zi de serviciu este cand face ea 2 ani. Atunci se reactiveaza cartea de munca, pana atunci contractul de munca figureaza ca suspendat. Tu ai sarit dintr-un CIC in altul, nu? Ca ai nascut pana sa faca Saby 2 ani...
Vivela, te cred ca ti-a dor de David. E si el un sufletel mic cu toate tantrumurile lui cu tot
Luna, curaj ca mai ai putin! Nu acum in noiembrie te tranferi? Mai ai putin... Mama da' si astia din vest ce politici antirasiste au, de tot pe tine te streseaza...
Mychy, care e faza cu migdalele? Ca si mie imi scapa!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna fetele
luna,capul sus,stiu cum e cu nedreptatea..poate oamenii ,tocmai,erau frustati ca pleci si ii lasi intr-un moment in care iesisera la liman..eu stiu?!nu conteaza..fii tare,trebuie sa le arati celorlalti ca foia trebuia sa fie alba/curata.
anca,imi pare rau ca ati ajuns la antibiotic,mama lui..sanatatea multa!!!de unde gasesc tea tree oil???
lulu,suntem bine,am fost la un orl-ist,dr loghin daca-ti suna cunscut si mi-a spus ca are o rinita alergica si de aici tonele de muci,dar facem tratament.
mychy,doar te..eu nu dau prea mult interes subiectului soacra...imi pare rau ca de afecteaza.
eu am venit de la stomatolog,sunt happy ca mi-a facut detartraj la 14 dinti fara anestezie..si el era fericit,nsa ce nu stia el e ca ma lua cu un somn..o data mi-a spus sa tin gura mai mare,cred ca ma relaxam
pup,am de facut mancare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Monica, n-am vrut sa te sperii, ideea e ca am tot auzit de otite in ultima perioada, parca ar fi 'epidemie'... Sa fiu foarte sincera, Saby a facut o zi febra pana la 40 si a tusit si mucit, dar nu ca datile trecute. Apoi 2 zile mi-a zis ca o doare urechea, am intrebat cat de tare si a zis ca putin. Sambata cand am fost cu fetele la dr. sa le asculte la plamani, s-a uitat si la ureche si a zis ca e putin congestionata. Apoi duminica seara a zis ca o doare iar, cica tare, dar i-a trecut dupa cateva minute. Luni dimineata am gasit puroi iesit ca un guguloi, l-am sters si apoi am vazut ca se scurgea in continuare, ea de duminica seara zice ca nu o mai doare, mucii erau oricum redusi considerabil si luni nu mai avea deloc, mai tuseste foarte rar si atat, deci starea ei generala nu s-a schimbat decat in ziua cu febra mare.
Eu zic ca n-ai cum sa ratezi 'evenimentul' daca, Doamne fereste se intampla.
Georgi, e posibil sa fie acelasi lucru cu 'ti tri oil' de care-mi zicea Vivela zilele trecute, e si pe la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

mussso, stiu de Loghin, stiu ca e bun...

A INCEPUT VOTAREA LA Concurs Clipe de Vara

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

am adus baiatu' acasa , deja am ametit de atata vorbit, dar sunt happy.

noapte buna .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

ps: mancati linistite migdalele, facusem noi o gluma mai demult, ca cianura cica are miros de migdale amare.
pofta buna .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulaug2007 spune:

schimbare de capitol

capitol nou aici

Mergi la inceput