Strumfi de iulie-august 2007 (200)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Multumesc pt sustinere fetelor. Poate fi asa cum ziceti voi, sa nu conteze prea mult, insa aseara m-am umflat de plans, nu neaparat de contat sau nu (ca oricum a zis al meu ca si daca isi retrag aia oferta tot nu mai stau aici, mai bine aranjez marfa pe raft in supermarket decat sa ma vada asa) insa ma doare ca, intr-un conflict cu un angajat pe care astia nu mai stiu cum sa-l dea afara (cica seful meu are bonus daca reuseste sa scape de el, asa disperati sunt) totusi au ales sa imi scrie asta pe referinte. Daca era relevant, daca furasem, sau mai stiu eu ce intelegeam, insa cand ei stiu de fapt unde e dreptatea... In fine, firma asta e cea mai naspa din cate am intalnit in viata, al meu se "oripila" aseara cand ii ziceam una alta de cum se poarta astia pe aici cu oamenii in general. In fine, oricum am zis ca, la cat m-am umflat de plans din cauza lor din mai si pana acum, saptamana viitoare ma imbolnavesc brusc, am dreptul sa le-o fac.

Cand "colegul" era stresat si aducea adeverinte de la medic (ca sa isi consolideze cazul a stat acasa din mai pana in iulie bolnav de stress) eu plangeam ca fraiera prin toalete, apoi ma stergeam la ochi, zambeam si muceam, nu mi-am permis sa stau o zi acasa, desi nu stiu cine era cu adevarat stresat.

Georgiana ar fi asa bine sa am un buton de destresare...

Anto distractie placuta in Romania.

Monica nu-mi vine sa cred ce a trecut timpul. Ce bine ca poti lucra la ai tai, macar iti inlaturi stresul cauzat de disponibilizari.

Mychy imi pare rau ca ai asa o soacra. De unde stii ca te mananca de fund? La sot? Nasol, baga un vischi si fi zen.

Carla nu am cum sa plec pe nicaieri momentan, am sa incerc si cu tea tree oil sa vad ce iese.

Stefania ce mare e Andre. O sa incerc si cu Vichy. Mersi.

Lulu

La fie-mea la gradi sunt paduchi cica. Aseara am controlat-o si n-avea. Am sa iau sampon cu tea tree si pt ea ca cica tine paduchii la distanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ieri am facut budinca de conopida la cuptor..

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

luna, ce e cu smorcaiala asta? .....daca ar fi fost vorba de o abatere grava, gen furat, batut, ......sex pe biroul sefului cu un negru musculos , da, poate merita sa-ti faci probleme......dar asa nu cred ca-i cazul. te pupic.... ma scuzi ca glumesc.......da tre sa iesi din starea asta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

luna, ce e cu smorcaiala asta? .....daca ar fi fost vorba de o abatere grava, gen furat, batut, ......sex pe biroul sefului cu un negru musculos , da, poate merita sa-ti faci probleme......dar asa nu cred ca-i cazul. te pupic.... ma scuzi ca glumesc.......da tre sa iesi din starea asta!

Mai sex cu negrii musculosi... nu am de unde, "colegul" era singurul negru, dar muschi neam.

Scuze ca ma smiorcai, dar chiar am o stare de kkt, sunt f dezamagita, de prestatia lor. Cand am anuntat consiliul local (cu care noi lucram direct si sunt sefii nostri cum ar fi, noi suntem contractori pt ei) au facut aia atac de cord, erau terminati, de ce pleci? Cand in sfarsit totul mergea snur, primeam rapoartele la timp, bla bla bla, toate in fata sefului meu, si asa isi arata ei aprecierea. Indiferent daca totul merge ok sau nu cu noul job, tot dezamagita sunt de prestatia lor ca si Companie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

Carla, pupici lui Saby, eu am o sensibilitate emotionala cand e vorba e otite, toata viata mea am tras cu astea. pe la 2-3 ani am facut prima data si am recidivat-o foarte des , acum sunt surda de urechea stanga . (deci de-aia sunt intr-o ureche ).

Luna, , nu stiu ce sa mai zic, au zis fetele tot, iti intorc si eu spusele tale catre mychy, ia un uischi si fi zen .

mychy, nu vrei sa le faci soacrei si surorii un tort cu multa esenta de migdale? (remember?)

oaana , or sa treaca problemele, sanatate multa. si eu am cateodata vise aiurea in perioadele de stres, cred ca incearca mintea sa exteriorizeze ce nu putem face noi in viata de zi cu zi.

stefania, ce mare e Andre . damian avea 8 kile fix la control, adica la 4 luni si 18 zile , se minuna doctorita ca cica e in afara graficelor de crestere din carti. i-am zis ca trebuie sa rescrie astia cartile sau sa isi ia ea alte repere .
damian a inceput sa "vorbeasca" non-stop, cred ca o sa-l intreaca pe david la sporovait.

Anto, distractie placuta .

mie mi-e dor rau de David, vorbesc zilnic cu el la telefon. am vb acum vreo ora, maica-mea zicea ca a luat pozele cu noi si ca ne pupa mereu, zice ca ii e dor .
cred ca il trimit pe taica-su sa-l aduca acasa, am un gol in stomac fara el.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

mychy, ce scrii tu acolo , iar incepem cu mancarea, si nu ma pot abtine iti trimit si niste migdale in stare naturala? sa fie efectul garantat.....

vivela, adu' baiatul acasa

luna, lasa...trece...si va fi bine, hai capu' sus..ca daca vrei smiorcaiala...strici frumusete de ten si fatza

georgi..unde esti/cum e Mihnea?

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

e ceva cu migdalele? ... ca mie imi plac prajite

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Vivela fugi si ia-l pe David, te cred ca ti-e dor, si lui la fel.

Lulu inca un

Ma duc sa bag un viski.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vivela
[

mychy, nu vrei sa le faci soacrei si surorii un tort cu multa esenta de migdale? (remember?)

oh, da, . iote d'aia te iubi eu, k esti sadik de-a mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Citat:

Ma duc sa bag un viski.

Pleaseeee.....unul dublu si ptr mine

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar

Mergi la inceput