Fluturasi de martie-aprilie 2011 (55)
Raspunsuri - Pagina 6
madutza_bra spune:
bai fetele, strumphi, yasmi, vedeti ca va numar contrazicerile ..ca tot fusese mai demult un subiect cu tema asta.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 23+ cu
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
strumphitza spune:
de ce trebuie sa ies eu tap ispasitor la toate si sa mi se puna in farfurie ca eu sunt aia certareata chiar si atunci cand sunt provocata ???
eu gata am incheiat discutia si am si iesit de aici ca vad ca incurc pe toata lumea... O odisee placuta va doresc!
La revedere !
BB on board!!! 18+
madutza_bra spune:
Hai mai fetelor, ce ati patit?
toate sunteti nervoase? si suparate?
Nu mai e nici una fericita ca mine?
Povestea nasterii
Poze
madutza_bra spune:
...se pare ca nu...
am fugit la tv, apoi la culcare
Somn usor!
Povestea nasterii
Poze
AllyLaur spune:
Buna seara burtici!!!
Apar si eu asa...din an in pasti...ca stiti situatia....sunt inca in tara si alerg la greu prin toata tara. Sunt tot la Onesti...dupa care joi merg la Bucuresti pe ex la sc de soreri....apoi la Constanta...si inapoi la Onesti ca mai am o nunta. Deci, bebe Edy v-a fii un mare plimbaret....
In mare va pot soune ca sunt bine....ca nu mai am stari de rau...dar imi este tare dor de sot, nu mai rezist sa stau aici. El saracul nu mai sp ca ma suna aproape non stop...dar...poate iau ex si jap jap in avion cu mine.
Sapt trecuta am simtit ceva miscari prin burtica dar nu stiu daca intradevar a fost bebe Edy ca...nu sunt sigura. Erau asa ca nieste zvagnituri ale muschiului...in fine...ceva nou.
Imi este dor sa forumesc cu voi ca inainte zilenic si la orice ora dar...promit ca imediat cum ajung inapoi in Italia imi revin si va tin la curent cu toate cele intamplate.
Burtica mea este putin mai maricica acum...nu imi mai vine nici un pantalon , blug, ca sa nu mai sp ca ai inchei pe toti cu elastic de bani...dar, vineri am program de shopping si merg sa-mi iau multe rochite, pantalonasi cu banta sepciala...si altele.
Sper ca toate sunteti bine...Si va trimit un mare la fiecare in parte si in special pt fluturasii din burtica!!!
O seara frumosa....si linistita burticile mele dragi!!!
Ally , Eduard 16 sapt bebe
bb_yasmi spune:
ally burticuta plimbareata. bafta multa la examenul de conducere si asteptam sa te mai linistesti sa vii la povesti.
mada asa scurt in seara asta??/
mami x2 , de printesica si printisor s 23
AllyLaur spune:
Yasmi ms mult!!!
Da, abia astept sa revin in forta dar, sincer acum nu prea am cand....tu cum te mai simti?
Ce mai face printesa?
Ally , Eduard 18 sapt bebe
bb_yasmi spune:
ally toate bune si frumoase, multumim. bb edy ( ) tot mai nazdravan in burtica iar iasminica tot mai cumintica e. duminica avem party de 3 ani si de abia astept!!
sa te distrezi la nunta!! si eu abia astept sa merg peste wk celalalt.
mami x2 , de printesica si printisor s 23
AllyLaur spune:
Ne-am nimerit sa sp amandoua bebe Edy???...Stiu ca si baietelul tau este tot Eduard dar parca nu mai citisem bebe Edy...ce frumos
Ally , Eduard 18 sapt bebe