Fluturasi de martie-aprilie 2011 (55)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ally nu i-am mai spus asa niciodata, de fapt nu i am spus pe nume pana acum...am citit la tine (de asta am si pus floarea in paranteza)

mami x2 , de printesica si printisor s 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Ce printesa mare ai....3 anisori felicitari...o sa intru duminica sa te felicit cum se cuvine. Sa va traiasca! Si bebe Edy, al tau o sa fie tot o minunatie de copil....sunt convinsa

Ally , Eduard 18 sapt bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

iti multumesc frumos pt cuvintele frumoase. si aveti grija de voi.

ma retrag si eu.

mami x2 , de printesica si printisor s 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

happiness_4_us Multumesc pentru sugestii! Esti o draguta, ma bucur ca in ultimul timp esti mai activa. Ne prind bine sugestiile tale!

simonacip Multumesc pentru urari! Mult spor, observ ca si tu esti tare prinsa cu diverse activitati, casa..copii, ...servici, ...si mai ales ca sotul viseaza la o fetita. Ii tin partea....si iti marturisesc ca de-as fi in locul lui si eu as visa.

Eu acum mi-am terminat treburile, ... noroc ca apuc sa dorm la prinz 2 ceasuri icnd sunt acasa... doar asa ma refac. Dar am grija totusi ca micutei Ioana sa-i fie bine. Draga de ea, ..abia astept sa o am in brate....

Burtici eu cu kg ma mentin ok, nici in plus, nici in minus...doar ca burtica a mai crescut. Ma mai inteapa pe ici colo, parca ceva misca pe acolo dar nu foarte semnificativ. Ideea este ca ceva se intimpla...simt.

Va doresc tot binele din lume!
pe curind....tuturor fluturasilor, nu voua

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

yasmi, carnea nu e grasa ca mie nu imi place grasa, numai eu-s grasa si cu sunci e carne de groh groh de pe pulpita , macra... si ulei nu folosesc mult deci e mai light asa !!

am dat drumul la centrala ca am nasu` inghetat desi sunt in trening cu sosete si papuci grosi in picioare si in casa nu e frig dar m-a luat frigu de afara

Deea pe unde o fi ? Cum e cu dieta si colesterolul?

Andreea tu nu ai fost azi la raport? Ia treci la semnat condica

cami_antonia, tu cum mai esti ? Te simti mai bine, ti-ai revenit?

Alina06 , te-ai intors la munca sau s-a intors barbatu acasa si ati plecat la munte ?

dorinut@ tu ce mai spui? de cand termini cu munca si o sa stai acasa ?

dyadya, tare de demult nu ai mai dat un semn, sa mai treci pe la noi sa ne spui ce mai faci zuzico

salo_sama, tu ce mai trabaluiesti? iar te-ai bagat in oala cu vopsea? sa nu-mi spui ca ai inceput sa pictezi ouale de pasti

Scrish, pupici pentru suparici Gata da, ti-a trecut ? Stiu si eu cum e cu plansu din orice prostioara care daca nu ar fi hormonii de sarcina de vina nu am plange asa cu foc

Simona, sper ca Matei e mai bine si tu te tratezi cu tusea aia? Homeopate ai incercat ?

copiloi, draga noastra doctoranda, cand termini cu studiatul si mai stai si pe acasa? La sfarsitukl anului asta parca spuneai ca ai examenele si apoi gata ?

dinora, tu ai aflat ce ascunzi in burtica?

lauriciu25 , te-ai intors in tara??

ailed_dota, inca in romania ?

haideti fetele la raport ca de maine incep sa strig si mai bine catalogul

Pup la toate

Ma duc sa pun mancarea la foc si revin

BB on board!!! 18+
ms strumphitza ca ti-ai adus aminte de mine. nu am mai dat de mut pe aici pt ca sunt suparata pe unele fete
imi pare rau ca ti-ai rupt maseluta ne putem lua de mana si mie mi s-a rupt o maseluta care era plombata si culmea intai mi-a cazut juma de masea si dupa aia mi-a cazut plomba, era subtire maseluta si asta s-a intamplat in timpul unui stranut s-a auzit cum s-a crapat si cand am bagat un deget in gura am ramas cu ea in mana. pana acu nu m-a durut am mancat normal in partea aceea dar azi in timp ce mancam am simtit o durere usoara in schimb ma dor toate maselele si cele care nu sunt cariate iar gingiile sunt inflamate. o sa incerc si eu cu senzodaine ca pana acum am folosit colgate.diete eu nu tin mananc tot ce vreau dar evit chestiile tari care stiu ca imi dau durei de masea si cele care consider eu ca nu ar face bine bebelusului meu.si pana acum am luat doar 2 kg.
bebelusul meu misca din ce in ce mai puternic si e atat de frumos si de placut, e divin cand misca imi trec toate supararile si gandurile rele si toate durerile. daca sunt atat de fericita acum nici nu imi pot imagina cat de fericita o sa fiu cand o sa il tin zi de zi in brate. cu siguranta o sa fie printul sau printesa lu mami si lu tati. apropo azi a simtit si tati pt prima data miscarile si nici nu pot exprima in cuvinte felul in care a reactionat, avea un zambet enorm si mai avea un pic si sarea in sus de fericire. gata ca m-am intins cat pt tot timpul in care nu am scris.
vape toate si aveti grija de voi si de bebelusii vostri

17 http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

am uitat sa schimb semnatura

20http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

buna seara

shtrumph din pacate nu mi-a trecut si drept dovada seara ma apuca si mai rauazi nici n am iesit din casa, am stat sa imi plang aiurea de mila ...pe cuvant k nu imi dau seama ce naiba am...e o senzatie asa apasatoare, am impresia k o sa ajung sa ma izolez de lume, ca o sa raman fara prieteni, k o sa ajung o incuiatain ultima vreme nici nu am mai avut chef de activitatile obisnuite pe care le aveam, noi ieseam mereu in oras, ba sa mancam, ba la filme, ba la un suc...acum simt ca o seara alaturi de sot este tot ce imi doresc...ptiu nici nu stiu sa explic ce am asa ca mai bine tac

referitor la mica discutie intre tine si yasmi, sunt convinsa ca si aici hormonii isi au cuvantul...ce naiba mai fetelor, aici suntem ca sa ne incurajam una pe alta nu sa citim cu substrat si sa ne luam la hartza.

shtrumph nu spune odisee placuta ca eu chiar insist sa participi in continuare...nu ma face si mai trista decat sunt acum please!!

ma duc la somn si ne auzim maine noapte buna!

s 17, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Buna dimineata!

Sper ca somnul a fost un sfetnic bun pentru toate burticile, si sunteti pline de bunatate, optimism si ...ZIMBET!

Oficial va anunt ca mi-a miscat mult si bine micuta Ioana! Acum DA, ...sunt sigura ....

O zi minunata TUTUROR!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fetepoftiti la coffee si lasati supararea.

Simona, mami de baieti David, Matei si 21+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Niatza!

suparare? UNDE ? CAND? NU! NU! NU! Hai everibadi, lasati supararile...Aduc o pipa a pacii?

Vedeti cum m-ati scos voi din barlog? Recunosc ca n-am prea apucat sa citesc, am fo' intr-o per mai ... blue asa dar trag de mine sa ies din starea asta. Intradevar hormonii astia ne dau peste cap, ma uit la mine , toate ma nemultumesc, sunt cu in sus din te miri ce motiv. M-am cu omu' de-l visam atarnat in streang, m-am suparat si pe cele 2 maini stangi cu care m-am inzestrat in ultimul timp si ca bate vantu' si ca... etc.

Am promis ca pun poze dar blonda pana maduva oaselor n-am reusit pe contul comun. Am sa-l pun chiar azi pe Da Vinci al meu sa ma traga in poza si apoi le pun in albumul meu de pe webshots si va dau link.

Ma duc sa pap, sa alung ceata asta de pe crieri si revin mai acusi!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Am inceput aventura nr.2

Mergi la inceput