Fluturasi de martie-aprilie 2011 (55)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

si mie mi se pare Arsenie un nume super tare!!!

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 19+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Simona, mami de baieti David, Matei si 21+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

simona, sa stii ca si eu ma gandeam azi cand eram la eco ca ce dau atatia bani la eco,450 ron, ca oricum bebe e bine..acum mi se par bani aruncati, dar e si ultima care am facut-o..mai merg doar regulat la dr meu, din 3 in 3 saptamani..la prima sarcina gandeam altfel, as fi facut 1000 de ecografii insa acum sunt mult mai linistita, parca fac tot din rutina si nu din vreo grija..stiu ca totul e perfect a, si numele e superb, imi place la nebunie desi eu in general nu agream numele rare.

mami de Vlad 09.04.2009 si s22 cu

Bine ca m-ai mai linistit si pe mine pe aspectul ecografiei...dar chiar aveam senzatia ca o fac degeaba, cum a fost si la David&Mati...Sunt foarte multi bani...noi avem acum si cheltuieli cu casa destul de multe....
Wow, ce ma bucur ca va place Arsenie!!!

Mergi la inceput

Pisuc si ailed_dota felicitari pentru carucioare!!! Sa fie sanatosi puiutii, ca faceti voi si perechile la tura nr 2
Miki, ma bucur ca eco a iesit bine si ai si poze si filmulet!! Stiam de multicel d eoperatiile astea intrauterine...dar va dati seama cit d eimportant este sa fie bun ecografistul?? sa observe nereguli, etc?? De ex dr Pop (v-am mai spus eu)n-a observat la sarcina cumnatei mele ca bblusul avea si o malformatie la inima (cel cu SD)...deci...d-asta nici n-am mai facut ecografia, pentru ca nu ai nici o garantie oricum ar fi...decat de la DUmnezeu.
Deea, m-ai intrebat si am omis sa-ti raspund..suntem abia la prima mana de lavabila trebuie puse usi, parchet, obiecte sanitare, facuta curteaDeci mai avem...
Andreea, mor de pofta de vin fiert cu scortisoaraAm baut doar de citeva ori in viata...dar cum l-am savurat...Sa stii ca nu iau no-spa, nici n-am in casa spre rusinea mea. Iar azi am luat un tantum verde din cauza tusei...sper sa nu fie vreo problema..
Dyadya, poate sta puiul pe ceva si de aceea te apasa mai tare, asa am avut eu sarcina trecuta niste dureri in dreapta de nu mai puteam...in punct fix asa...AM facut eco, totul era ok, mai putin ca eram plina de gazeasa mi-a spus...mi-au trecut durerile...eu zic sa nu te ingrijorezi si daca persista durerile sa mergi totusi sa investighezi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Neatza burtici!!!!
azi parca sunt mai bine dispusa...poate ca mi-am simtit toata noaptea samburica /relul....visam ca eram undeva si nu aveam loc si ma tot impingeam si impingeam (eu in realitate eram catarata pe pilota , o tineam strans intre picioare) si a inceput bb sa fie deranjat ....da a inceput asa sa se zbata saracutul ..o fi zic ce imi face nebuna asta de mami....si eu tot strangeam pilota in brate de aproape ca i-am simtit ceva rotuld ..o fi fost funduletul sau capul si simteam cum ii da si cu mainile si cu picioarele.....dar cand mi-am dat seama ce fac asa am sarit de m-am ridicat si in picioare sa se linisteasca bebe....saracul il sufocam....manca-l ar mama pe el....

Asa sa trec la felicitari
intai Pusic ....felicitari pt flacau sa creasca mare la mami in burtica si sa stea pana la termen la caldurica
Alie_dota ...felicitari pt fetitza si ea sa cresca mare si sa stea in burtica la mami pana la termen
Miki si tie felicitari pt fetitza sa cresca mare si cuminte pana la termen....bine cuminte si dupa ce se naste...si stii cum se zice...fetele seamana cu tati
Alina felicitari pt bebe ca-i ok...pacat ca nu stii ce este....si eu am fost dezamagita de atatea ori la eco..dar ma incurajez..lasa ca inca nu a venit sezonul reducerilor
cred ca nu am sarit pe nimeni care a mai fost la eco

Andreea eu nu mai am infectie urinara....ba la examenul la urina din luna asta am fost ok...bine cica ph 7 si niste chestii rare prin pp sa-u mai vazut , dar nu dau infecite
insa eu vreu sa iau sa imi curat tracul urinal....eu stiu cand am ceva pe acolo sau cand merg rar la pp ca simt asa ceva greu /umflat in parti cand mai am putin de facut pp...insa acum de prin s10-11 de cand am avut ecoli nu mai simt asa ceva....
dar vreu sa ma duc acum si mai ok...ca ma enerveaza dr. asta a mea cu analizele ei...vad ca pe voi nu va pune sa faceti analize asa des...eu acum le fac la o luna....si acum ma costa si mai mult...am calculat 190lei +eco 450....sincer si mie mi se par bani multi....eu parca ma vad ca ma pune sa fac si eco aia de trim 3 ..parca prin s32....ca ea parca nu imi face eco la fiecare consultatie....m-o crede in bani

Catank chiar citem zilele trecute si ma gandeam la tine ca ziceai ca nu se vede burtik... se zice ca daca esti mai inalta , cu solduri mai late si alura sportiva abia dupa s18 apare si burtica....de acum incolo sa te tii
si da la fete se zice ca apare mai din spate...cum sa zic...cu talie cu tot/....acum nu-i o regula...eu am burta rotunda in fata..daca stau in picioare nu am de ce sa ma ciupesc in laterale...dar asa am fost si la Stefy....tot tuguiata si toata lumea zicea ca-i baiat...dabia dupa 7 luni m-am rotunjit....cred ca depinde cum avem noi bazinul..eu am fost ff micuta in bazin
si Roxy o sa confirme asta, ca si pe ea o vad ca a avut o talie de vispe

pup burticile cu durere de sold si noada...off ca nasoale mai sunt...credeam ca nu ma iau asa devreme ...dar nah ce sa-i fac...eu o dadeam si pe batranetea mea

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
20+cronologic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Neata! haideti la un laptic fiert proaspat muls de la vacuta!!!
alaturi de o placinta de brinza cu stavfide si vanilie...inca e la cuptor. Sunt harnicuta de dimineata!

Am facut si foto la burtica, ...este la locul ei
Tati astazi a simtit micuta, a stat cu minuta pe burtica la ora 6 si era alturi de noi, ... Asa mindru era....

Inca nu am citit de aseara nimic, ...doar am intrat fuguta.... revin in 40 min

pupicici tuturor

p.s. strumphyhai sa ne faci capitol! Maseluta ce-ti face?
Hai, ..nu fi copil cu bb in burtic... Te asteptam!!! Te lasi asteptata?....... ....... Te rog!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 17+

Mergi la inceput

Deea, ce vis! Stai linistita ca bb nu a patit nimic, e protejat acolo la burtica! Prea multe analize...cum asa lunar? Eu eco morfologica de 32 n-am facut la nici o sarcina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

Buna burtici dragutze!
Eu n-am mai apucat sa va scriu, desi va citesc, din cauza ca sunt cam suparata ca am ceva contractii. Acum iau No-spa si mg+6 colul e lung inchis 5 cm. A mai patit cineva asa ceva? Parca bb_yasmi zice aceva.
Spuneti-mi si mie ca sunt disperata!

Gravidutza fericita 22+ cu

Mergi la inceput

Multumim de laptic Catank, azi am fost mai lenesa si n-am pregatit cafelutza pt fete...
Ah, vreau si eu o placintica....
Super ca a simtit si sotul miscarile Ioanei...Cred ca a fost topit!!

Mergi la inceput

Bulina_mica...stai linistita...faci mult efort??Si eu am contractii destul de des si-l mai ridic pe Matei, fac efort nu zic ...deja dupa 26-27 sapt cam incep sa apara si contractiile mai serios...Tu esti aproape..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

mersi simo de raspuns
faceam absolut orice pana acum 2 saptamani cand au inceput, apoi nu m-a mai lasat doctorul
dar nu simt nici o legatura cu efortul, parca dimpotriva in zilele cand ma misc nu mai am, iar cand satu mai linistita am contractii. dar m-am speriat ca am simtit de 2 ori si azi nnoapte in pat. Tu cat de des ai contractii? nU ma deranjeaza, dar mi-e frica sa nu pateasca ceva bebele

Gravidutza fericita 22+ cu

Mergi la inceput