Fluturasi de martie-aprilie 2011 (55)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Bulina, cind stai linistita le simti mai clar, e normal sa fie asa...sunt convinsa ca si atunci cind ai activitate le ai, dar nu le simti pt ca ai ocupatie si esti in miscare... Eu am zilnic contractii...dar eu ti-am spus ridic si nu prea ma menajez. Iti inteleg teama visa vis de bebe, mai bine evita efortul,sigur el e incriminat

Simona, mami de baieti David, Matei si 21+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata burtici,

Vin si eu la cafea,ceai cu voi....
Sa va povestesc ce am patit aseara:dupa o zi de atrofiat la pat..,am avut niste dureri groaznice in partea dreapata.Parca mai era cineva in aceeasi situatie.Parca simteam ceva umflat acolo siapasa pe ceva ce ma durea foarte tare.Am bagat 2 no-spa la intervla de 1 ora si nimic...nu mi-atrecut.Ma gandeam daca o fi din cauza uterului meu retrovers dreapta???In capul meu era ca poate urca si el si se indreapta..dar nu prea cred....Chiar m-am panicat si ma gandeam cu oroare ca daca ajund naiba la uregnte,nu am incredere in nici un medic pe aici pe la mine...
Pana la urma am adormit asa cu durerea..
Ce ziceti,este normal asa ceva??Ce sa fac????

14+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

lalely, asa am patit si eu de mai multe ori, tot in partea dreapta doar, pe la 12-14 sapt. i-am spus dr si a spus ca a fost contractie. acum mai simt ceva asemanator uneori dar stiu sigur ca acolo unde se "umfla" e bebe.
simteam o "umflatura" in partea dreapta, care era usor jenanta, parca ma tinea, ma strangea.

mami x2 , de printesica si printisor s 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

bb_yasmi tu mai ai contractii sau ti-au trecut?
ce a zis doctorul tau?

Gravidutza fericita 22+ cu

Mergi la inceput

bulina, am dar mai rarut. am avut o perioada in care aveam una dupa alta seara. mi-a spus sa iau no spa si cat mai mult repaus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

lalely, si pe mine m-a durut aseara dar in partea stanga, cred ca de la o miscare brusca parca s-a sucit ceva pe acolo..dureri mari ca de ligamente..eu zic ca e normal, insa nu stiu cu uterul asta retrovers ce inseamna si ce presupune...
bulina, si eu am contractii, nu f dese dar le simt mai puternic cand fac efort..ieri dupa ce am mers mult, am simtit si intepaturi si taieturi si dureri..de toate..
simona, eu la prima sarcina cand eram disperata cu ecografiile am facut-o si pe cea de trim 3 desi dr meu nu o indica..acum m-am linistit, nu mai vreau sa fac nimic..

am pus pozici in picasa cu burtosu si cu bebelina am uitat sa va povestesc ca bebelina mea care abia daca da semne zilnic, eu o simt destul de rar, de fiecare data cand merg la eco face ravagii..da din picioare si manute de-i salta doctorului aparatul..e tare pretentioasa, vrea sa fie lasata in pace

mami de Vlad 09.04.2009 si s22 cu

Mergi la inceput

fetelor, azi incep sa iau fier, mi-am cumparat fiolele ieri si imi iau inima in dinti si incep..mi-e o frica de ...off, daca ma constip si de la astea nu stiu ce fac ca nu mai am scapare
a mai luat cineva fiole din astea - tot'hema se numesc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

da miki am luat eu la si m-am oprit ca tb sa stau mai mult la baie,fierul reactioneaza diferit in functie de organism ori te strange ori te dezleaga
am vrut sa va scriu ca mi-am schimbat semnatura
o cafea da cineva ?ca eu tocmai am papat o banana...

mami de de 7 ani si ingeras si 18+cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

da miki am luat eu la si m-am oprit ca tb sa stau mai mult la baie,fierul reactioneaza diferit in functie de organism ori te strange ori te dezleaga
am vrut sa va scriu ca mi-am schimbat semnatura
o cafea da cineva ?ca eu tocmai am papat o banana...

mami de de 7 ani si ingeras si 18+cu

off, ce bine ar fi daca ar avea si la mine efectul asta

Mergi la inceput

pisucmic felicitari pt flacau!

ailed felicitari pt printesa!

miki, ai o burtica micuta si frumoasa iar tu arati super!!

catank a inceput sa se vada burtica!!!! de acum o sa tot creasca!!

Mergi la inceput