Fluturasi de martie-aprilie 2011 (55)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Alina.n ti-am admirat burtica frumoasa -

fericita 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

iony

mami de de 7 ani si ingeras si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui IONY_82

Fetelor am intrat sa va spun ca si noi am intrat in a 6-a luna

fericita 22+ cu

he he felicitari!!!l

mami de Naty (10.04.2009) si 24+ cuAlex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

buna "pretenele"!! va pupacesc pe toate...eu sunt o happy azi...si fica-mea(ce imi place.."fica-mea")e si ea o fericita cu mine ca a dansat toata ziua in burtica..
am sunat la dr pt rezultatul analizelor la urina si dr mi-a spus ca " urina este FOARTE CURATA"...si daca tot l-am sunat l-am intrebat si despre durerile din jurul buricului si a spus sa stau linistita ca este normal in perioada asta pentu ca creste uterul...
la voi ce noutati??? sper ca-s toate bune ca la mine

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 21+

Felicitari ptr vestile bune

fericita 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

iony multumesc frumos

Mergi la inceput

Va pupacesc pe toate
Si urez "LA MULTI ANI!" tuturor care-si serbeaza onomastica astazi sau au sarbatoriti in familie

fericita 22+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

iony multumesc frumos

cu mare mare placere

fericita 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui IONY_82

Madutza ce burtica frumoasa ai tu acolo pupam bebelina
Yasmi unde sunt pozicile tale??

fericita 22+ cu

iony, pup si eu bebelina ta

acusi am vazut ca si yasmi si strumphi si-au sters albumele din contul comun. Ce aveti mai fetelor?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 23+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Madutza sunt ok..daca pot spune asa...si multumesc tuturor fetelor care m-ati incurajat , dar mai ales lui Pisuc mic...e si meseria ei
cand ai timp astept si lista ta
usor nu imi este dar incerc sa combbin alimentele gandindu-ma la bebe mai mult..nu la mine legat de problema ce o am sau la kg...
astea nu prea ma streseaza asa tare si nu vreau sa se inteleaga ca imi doresc vreo xykg....nici macar cate am avut in prima sarcina 18kg..pt ca acum am plecat de la mult mai multe....
daca e sa ma refer la ce s-a discutat pe aici cu fetele care stiu ce inseamna kg de la prima sarcina, eu pot spune ca am pus 18kg dar am dat 11 jos in primele 2 ziledupa ce am nascut..si asta fara sa glumesc ..asa s-a intamplat insa m-a costat apoi un aspect inestetic al soldurilor si al burticii..parca eram un cangur cu marsupiu....
hai ca scriu mult si ma pierd in detalii
deci imi pare tare rau ca Strumfy nu mai scrie...sper doar sa nu o tina mult...e alegerea ei in final
Yasmi nici pe tine nu te condamn de ceva.....poti vb cat vrei de kg...
chiar daca uneori in sinea mea , ca nu cred ca am scris pe undeva pe aici ,imi zic ca tu si Anaxena mai exagerati dar e alegerea voastra...pana la urma voi stiti ce-i mai bine pt corpul vostru si pt bbi
eu nu v-am comentat nici ce mancati nici cat mancati pe nici una...am considerat ca fiecare e constient de ceea ce face..insa au fost mesaje in care daca cineva a zis ca a mancat aia sau ailalta au sarit fete si culmea nu voi doua si vai e un lucru rau si pac cu leuca-n cap....dar ma rog sa nu mai lungim discutiile astea....

deci eu azi am cumparat varza pt iarna si can o vad pe masa afara mi se face pofta de sarmale
a, stiti ca ieri am zis ca am citit niste chestii interesante despre bebei... una care inca imi e proaspata in memorie este legata de tztzici, mameloane si colostru
cica nu e bine sa ne masam , sa ne tragem de ele sau sa ne mulgem...mai rau sa scoatem colostru chiar daca ele au inceput sa produca
se pare ca odata cu asta se produce si oxitocina...hormonul legat de contratii si de travalui....
toate astea se fac aproape de data nasteri cu 1-2 saptamani inainte si nu mai devreme sa nu declansam nasteri premature

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
20+cronologic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

am razbit sa citesc din urma...si?????? ce imi vad okeanele????ca isi fac hormonii de cap aici...si eu care credeam ca suntem cele mai cele ,ca avem cea mai tare si relaxata odisee... mi-a trecut si cheful

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 21+

Mergi la inceput