Fluturasi de martie-aprilie 2011 (55)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Neata...

Va salut si eu asa de dimineata..
Astazi suntem acasa..la pat incercam sa mai lungim colul.. asa ca avem o saptamana de repaus.Pt mine este greu sa stau acasa,fara sa merg la munca..dar pt bebe ne conformam.

Cand ati simtit prima oara ca misca bebe???Eu am 14 s,cred ca mai am de asteptat...
Zicea cineva ca i s-a schimbat stilul de viata de cand este bebe in burtica..asa este si la mine..mai mult zac,nu mai ies,stau naiba numai in casa..pensionara deja ce sa mai...

mai vorbim astazi...

14+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Eu la 16-17sapt l-am simtit pe bebe

mami de Naty (10.04.2009) si 24+ cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

buna "pretenele"!! va pupacesc pe toate...eu sunt o happy azi...si fica-mea(ce imi place.."fica-mea")e si ea o fericita cu mine ca a dansat toata ziua in burtica..
am sunat la dr pt rezultatul analizelor la urina si dr mi-a spus ca " urina este FOARTE CURATA"...si daca tot l-am sunat l-am intrebat si despre durerile din jurul buricului si a spus sa stau linistita ca este normal in perioada asta pentu ca creste uterul...
la voi ce noutati??? sper ca-s toate bune ca la mine

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 21+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

MISS ME?
am venit din tara in urma cu o saptamana, dar avand in vedere ca am venit duminica seara dupa un drum de 1100 de km cu masina si luni a inceput scoala si husbandul serviciul... a fost o revenire f grea...
TINETI_Mi pumnii ca ma duc la dr azi
si il vad pe bb...
sunt tare nerabdatoare mai ales ca vad ca voi va laudati cu miscari ca lumea si multe la mine doar da din cand in cand si finut..
-azi poate aflam culoarea caruciorului(toate superstitiile arata ca ar fi baiat, imi creste parul mai repede.... sare in cap, miscare prima data, burtica jos si vizibila...)
Strumphy , multam ca te-ai gandit la mine, ai grija cu maselele (calciul care-l papi acum nu cred ca are a face cu dintisorii tai, poate cu ai lui bb), si nu mai pune la suflet toate...
scrishcred ca ai dreptate fiecare stie ce stie, eu de exemplu sunt experta in calorii dar nu am tinut cont pana acum (dar am venit din tara cu un pic cam mult-au avut grija mama si soacra)
miki parca si tu te duci la dr azi, nu?
vizionare placuta!
mewntioneza la semnatura tb sa puneti 18 sapt

mami de de 7 ani si ingeras si 14+

Te asteptam cu vesti de la eco, poate aflati ce se ascunde in burtic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

fetele va multumesc frumos. ati scris tare frumos. eu nu sunt suparata pe voi, doamne fereste de ce sa fiu. dar cum am mai spus, discutia despre kg, greutate, calorii nu o sa ma mai cuprinda si pe mine aici. sunt cateva fete cu care vb pe mess despre asta. in rest fiecare stie ce isi doreste la acest capitol.
cat despre strumfitza capitolul e inchis, am spus si aseara, eu nu ma cert, am spus ce am avut de spus si am incheiat. nu pot continua sa vb cu cineva care mi-a adresat acele vorbe. chiar imi pare tare rau, credeam ca ma inteleg bine cu ea si nu ma asteptam la asta.
asta e...gata1!!! am spus subiect incheiat si uite ca tot am mai scris ceva. deci oricine ar mai scrie ceva eu nu mai raspund pe acest subiect.

aaaa si este o persoana, o "neadaptata" si o frustrata care continua sa trimita mesaje pe PM. stiu unele fete care au primit mesaje de la ea despre cine e vorba. sta, citeste aici apoi trimite mesaje. ffff urat!!

mami x2 , de printesica si printisor s 23

Brr ..Yasmi vad ca sunt in urma tare cu starea de spirit creata pe aici dar eu zic nu mai te supara, eu chiar imi doresc sa impartasim in cadrul acestei odisee pb cu care ne confruntam ca viitoare mamici : bebe, papa,frumusete ,kg-de ce nu?? doar suntem femei si trebuie sa avem grija si de aspectul exterior chiar dc trecem prin toate aceste trasformari ca mamici.
Si cine trimite mesajele acelea??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

alina.n

mami de de 7 ani si ingeras si 18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

victorie! amn reusit!
roxy, bine de tine ca te plimbi!
eu dupa ce ma misc mai mult ma doare rau soldul stang (cica apasa uterul pe sciatic)
multam fetele va spun ce am facut!

mami de de 7 ani si ingeras si 18+

pe mine ma doare soldul drept dar rau tare ca nici nu pot tine piciorul jos si asta de 1 luna offf cred ca pana nasc nu mai imi trece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Fetelor am intrat sa va spun ca si noi am intrat in a 6-a luna

fericita 22+ cu

Mergi la inceput

ailed_dota, miki va asteptam cu vesti bune de la eco
Simo ai mai fost ieri la eco?? multi Matei cum se mai simte??

fericita 22+ cu

Mergi la inceput

Roxy ce bine ca te plimbaresti toata ziua faci foarte bine-multi la buburuza jucausa

fericita 22+ cu

Mergi la inceput

Madutza ce burtica frumoasa ai tu acolo pupam bebelina
Yasmi unde sunt pozicile tale??

fericita 22+ cu

Mergi la inceput