Nov-dec2010 - HAI ANA!!!HAI CRISIS!!!!(141)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ratuscaaaaaaaaaaaa felicitari pt vestile bune...eu ma bucur pt tine ca poti sa incerci natural..de abea astept sao vad pe ratusca micaaaaaaaaa

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Fetelor eu acum am ajuns acasuca. Am fost cu sotul la o plimbarica si am obosit de numa.

Eu vreau sa scot agitatele pentru Ratusca ca se tine colul numai intr-un fir cu zice ea si pentru Ana ca nu mai e mult pana maine.HAIDE ANA!!!!!MULT CURAJ PENTRU MAINE!!
HAI RATUSCA!!!!!

Eu ma duc in patutz. Va pup si ne auzim maine cu mult vesti bune.

32+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

vad ca cineva a pus pe youtube un filmulet cu o parte din incendiu de la mine de la fabrica:)

enjoy:

http://www.youtube.com/watch?v=Zm0grBTxpUA

Kitty

33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Olga, sunt onorata, oricum am asa un feeling ca eu inchei odiseea (na, poate nu singura :) ).
Ratusca, felicitari!! Asta e o veste ff buna.

Intreb si eu retoric, cam cate kg e optim sa iei in sarcina pt o nastere naturala? Alina, stiu ca tu nu luasei deloc in greutate la un moment dat.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fetele, m-a sunat o prietena si mi-a spus ca a nascut natural o fetita de 4 kg si nici nu a taiat-o jos, desi avea mari probleme cu hemoroizii. Si credeti-ma ca era de felul ei asa de slaba, tzar! A depasit si cele 40 de saptamani. Doctorul a zis ca ii face epiziotomie doar in cazuri extreme. E vorba de dr. FLORIN ISOPESCU de la sp. Caritas.

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ana, si eu sunt cu sufletul alaturi de tine maine. La ce ora e programata nasterea?

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Sa va traiasca ursuletii ,sa fie sanatosi si sa creasca mari!

Eu m-am cazat la spital ca tre' sa trecem pragul de 34 s... Daca ajungem la 35 s, am scapat de nastere prematura.
Mi-am vazut ratoiul transformat in ditamai flacau'-purcelu' care a ajuns la 2400 kg.Da ' am mancat de-am rupt
N-am pus mai nimic pe mine, am 67 kg ,offff,nu raman cu nimic !

pup burticile si bebeii.

Gabriela
33 + viitoare mami de Tudor Andrei

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

FELICITARI ALINA, SIEMA, ADIPAPAZI!!!SA AVETI BB-I SANATOSI SI MANCACIOSI, SA VA BUCURATI DE EI TOATA VIATA

LA MULTI ANI SYL !!!!

dana nu te mai ingrijora, incearca sfaturile fetelor cu urcatul scarilor si cu si poate asa se declanseaza nasterea

ratusca felicitari pt vestile de la dr

crisuletzu ia-o mai usurel cu smotruitul pt ca mai ai de asteptat, doar nu vrei sa ne faci si tu vreo surpriza !!!?

ana maine o sa ma gandesc la tine pana ne dai un semn si iti doresc de pe acum sa ai o nastere usoara si un bebe david mancacios de cum ti-l aduce in salon

joy tu cum te mai simti?

mai vroiam sa scriu cuiva dar nu mai tin minte cui

aaa, vroiam sa intreb cate sapt avea adipapazi??

Lore 32 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Lore avea cat mine, 33+.

fericita!! 33+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

So... am revenit

Felicitari fetelor care au adus pe lume micii ursuleti:

JoAnn
Unique
Siema
Adipapazi
bmb

Bine ati venit pe lume pui mici, sa va dea Dumnezeu sanatate, fericire si noroc!

Ana, te-ai apucat de numarat oile? Sunt cu gandul la tine si la bebela tau. Maine e o zi mare pentru voi, recunosc, si eu am emotii. Dar sunt sigura ca va fi frumos si abia astept sa ne povestesti cum e sa fii mama

Danaint, . Imi pare rau ca ai asa emotii acum pe final de sarcina. Cel mai indicat e sa te monitorizeze frecvent, as zice eu. Oricum, un prim indiciu al suferintei fetale e lipsa activitatii lui bebe si probabil dr. ti-a zis intervalul minim la care ar tb sa-si faca bebe simtita prezenta. Cat despre nastere, se poate declansa cu oxitocina. Nu e grozav, dar merge si asa. La prima nastere am ajuns la spital cu membanele rupte (din cauza de crocobaur), fara dilatatie, fara contractii. Si am nascut in 5 ore de la montarea perfuziei cu oxitocina

Eva, iti tin pumnii sa nasti la 37 sapt. asa cum iti doresti Am citit despre Luca, e un dulce. Te-am intrebat, dar nu cred ca mi-ai rasp., tu ai acelasi nr. de tel ca asta vara?

beatrice, stiu ca ai emotii mari zilele astea. Va fi bine, ai sa vezi

Victoria, mami de Anna Sofia, 36+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput