Nov-dec2010 - HAI ANA!!!HAI CRISIS!!!!(141)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

vreau si eu burtica! sa-l simt doar eu pe bebe, sa fie doar al meu. cd va citesc mooorrr de dorul burticii.

FELICITARI PROASPETELOR MAMICI!!!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Buna seara, fetelor!!!!!
FELICITARI NOILOR MAMICI
BINE ATI VENIT, URSULETILOR!!!!

Crisuletz - si eu am DPN in decembrie.Incerc sa scriu in fiecare seara, caci, asa cum am mai spus, nu am laptop pana nu vine sotul meu de la serviciu. Si seara incerc sa recuperez tot ce s-a scris in timpul zilei (si nu e putin) si apoi sa scriu. Pana ma apuc eu sa scriu, cred ca nu mai e nici o fata pe forum
Eu nu pot sa dorm noaptea deloc, ma doare burta cand ma intorc parca am un pietroi. Incerc sa nu mananc mult seara, dar tot ma doare si simt parca toate intestinele sunt presate. Si ma dfoare spatele si osul pubian...Si sotul meu,care este cel mai dragutz si dulce, tptusi are o pb in a face fata aceste ipostaze a mele (dureroasa, plangacioasa etc). Fie se intristeaza si el, fie se enerveaza pe mine. Off, off
Si mi se face frica atunci cand vad cate fete au nascut prematur. Of,of. De la ce varsta nu mai e considerat un bebe prematur?

Va pup pe toate si ... HAI, ANA!

31+ Roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Felicitari Joann, Adipapazi, Siema, Bmb, Unique!!!!

Bafta multa ANA!!!! Nastere usoara si recuperare rapida!!!!

eu cred k voi naste ultima de pe aici..asta dc tinem cont de dpn..

vedeti k am pus o poza cu Gabriela p picasa de pe yahoo.
am vb un pic cu ea p mess. e bagata p perfuzii.

la mine au inceput contractiile. abia ma mai lasa sa merg, ca imediat se intareste burtica si simt cum se rup oasele bazinului trebuie imediat sa ma intind si imi revin.
asa k de ieri stau mai mult la pat

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

fetelor sunt speriata rau...iustin a inghitit un banut si nu stiu ce sa-i fac....nu s-a sufocat dar mi-e imi este frica.....a mai patit cineva asa ceva?

Mami Andreea 36+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

AMR...teoretic 4 sapt....practic oricand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

HAI ANA!!!!Mult curaj!!!

Fericita 38+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

vreau si eu burtica! sa-l simt doar eu pe bebe, sa fie doar al meu. cd va citesc mooorrr de dorul burticii.

FELICITARI PROASPETELOR MAMICI!!!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE CU PRINTESA

Si noi vrem bebele in brate .... Off nimic nu ne multumeste !!!

Fericita 38+ Raisa Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pissi78ro
Si mi se face frica atunci cand vad cate fete au nascut prematur. Of,of. De la ce varsta nu mai e considerat un bebe prematur?

Va pup pe toate si ... HAI, ANA!

31+ Roberta

Incepand cu saptamana 37...Un bebe e considerat la termen intre saptamanile 37-42

Fericita 38+ Raisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

HAI ANA!!!!! NASTERE USOARA!!!!!....

Fetelor, am schimbat si titlul....vaiiii..nastem toate...

35+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Sashenka, da, noi . A inghitit sub ochii mei, cand avea 10 luni o cheita de la un fermoar. Era la mine in brate, cheita aia se rupsese cu vreo doua zile inainte si am pus-o pe masa de lene sa ma duc pana la gunoi, si de la mine din brate s-a intins, a luat-o, a bagat-o in gura si a inghitit-o foarte natural.

Am fugit la urgente cu ea, i-au facut radiografie, era deja in stomac si mi-au spus sa stau linistita, ca e mica, e in stomac deja si o va elimina in 24 de ore in kk. Sa ii dau alimente cu multa pectina ( a mancat o zi intreaga numai mar copt ). Si in 36 de ore l-am gasit in scutec, in kk ( nu mai zic cat am scobit la toti kk pe care i-a facut in ziua aia si jumatate...)

Nu stiu ce sfat sa iti dau, conteaza si dimensiunea banutului, cred..Nu te-ai linisti mai mult daca te duci cu el la spital?

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui joy21
Eva, iti tin pumnii sa nasti la 37 sapt. asa cum iti doresti Am citit despre Luca, e un dulce. Te-am intrebat, dar nu cred ca mi-ai rasp., tu ai acelasi nr. de tel ca asta vara?

Merci, merci
Dap, e acelasi numar.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 30+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput