Nov-dec2010 - HAI ANA!!!HAI CRISIS!!!!(141)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Miruna, niciun semn! Nimic! De ieri de cand am aflat minunea, nici macar o contractie, de unde zilele trecute am avut din plin. Dar mi-am facut miercuri programare la Iosup, sa vedem ce zice si el.
La tine?

Andreea, si eu beau multa apa. Extrem de multa, mereu. Dar si la mine cred ca se duce in maini si picioare, ca le am stil elefant. Off!

Beatrice , cred ca la starea de deprimare contribuie si vremea oribila de afara. Si eu sunt semi-plangacioasa azi, ma gandeam ca sunt o mama nepotrivita pentru bebe meu, in prima jumatate de sarcina l-am tinut in compania a 2 hematoame, acu vad ca ii mananc lichidul. Ma obsedeaza o fraza zisa de Klein ieri - saptamana asta credem ca ii e mai bine in burtica decat scos afara , dar re-evaluam luni

s38 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Beatrice nu mai zi ca nu veti mai avea timp sa intrati pe forum ca imi vine si mie sa plang. Pai pe noi cine ne sustine??? si cu sotii cred ca toate trecem prin asta. Eu am avut crize saptamana trecuta cand ma suparam pe el din orice. Saptamana asta sunt cuminte. Vad ca ne intelegem bine momentan.

Fetelor eu ma duc la biserica. Ma rog pentru fetele care nasc acum si pentru noi toate care asteaptam momentul Revin ma tarziu

34+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Anya, Doura, noi ce facem?

Voi macar aveti sperante..col moale, dop eliminat eu nik, nici contractiile nu stiu cum sunt

Ana 38+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

Eu cred ca vom intra pe forum in continuare. Pai, mai ales noi astea la prima nastere, vom avea atatea nelamuriri, si intrebari, si probleme... si cu cine sa le dezbatem? DOar cu doctorii? Pai uite ce ne ametesc si bulverseaza acum, ce, se va schimba ceva dupa?

s38 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

si eu vreau sa ajung la biserica, noroc ca e la un minut de blocul meu, vreau sa ma spovedesc dupa slujba. Am vrut sa ma duc pana incepea slujba ca sa ma si impartasesc, ca nu pot sta pana pe la 1 nemancata, dar asa dureri mari aveam!Azi sper sa ma spovesdesc si maine sa ma impartasesc. Sa vedem!

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

eu nu pot sa ies..ce m as duce si eu la biserica....este cam departe....de condus..gata...mi-a luat sotul cheile..a spus ca le mai vad dupa ce nasc...pe jos n-am sanse.....dr mi-a zis sa stau in pat cu perna sub fund..

35+ cu
si ingeras in ceruri

AMR cat vrea "ratusca" mica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Buna dimineata!

Ana_o, Ma gandesc la tine, ca totul sa decurga cat mai bine si bebe David sa fie cat mai sanatos!

Recuperare rapida si usoara!

Crisis81, Nastere usoara si sa vina partenerul cat mai repede sa-ti fie alaturi in acest moment minunat!

Letzy81, Tu esti urmatoarea pe lista nasterilor ; da-ne vesti cand ajungi ca sa incepem galeria si pt tine!

Danait,E bine ca ai fost sa ceri o a doua opinie! Du-te cu rezultatele la dr si discutati serios variantele si intreaba cat mai poti rezista cu bebe in situatia de fata! Intreaba ce metode sunt pt nastere naturala...TINEM PUMNII! Oricum ar fi calea de nastere, important este ca tu si bebe sa fiti bine!

Andreeacc, Deci miercuri seara afli la ce ora vei naste printesa ; suntem aici pt galerie! Dzeule se pare ca o sa avem nasteri in fiecare zi! Ma apuca panica!

Sashenka, cum se simte Iustin? Ai dormit azi noapte? Cred ca a fost o sperietura grozava, si sper ca noaptea a trecut cu bine!

Ratusca si Beatrice Un pupic de incurajare sa va treaca supararea pe soti! Sunt sigura ca au fost bine intentionati, cred ca sunt si ei nerabdatori sa-si cunoasca copilasii! Sper sa va lasa contractiile si sa va simtiti mai bine!

Ieri va ziceam ca ma duc si eu la control...am fost si am ramas ft trista si putin demoralizata ...Bebelina mea a ramas cu 2 saptamani in urma...are 1900g... Dr mea zice sa nu-mi fac inca griji, caci se poate sa aiba o per de stagnare. Eu ce-i drept am fost si la regim sever datorita pietrelor de la bila, mi-a incetat Elevitul dupa criza, caci fierul era in aer...Nu stiu ce sa fac..caci se pare ca interior totul arata ft bine, placenta grad I-II, tensiune uterina buna, lichid in cantitati normala...Sunt de-a dreptul PANICATA! Sper sa isi revina micuta mea!
E bine macar ca colul e luung si inchis,dr mi-a zis ca nu sunt sanse sa nasc in urmatoarele 3-4 saptamani!

Asadar, pt burticile care nasteti oct-nov, ma puteti sms-ui cu vesti ca o sa fiu pe faza!

Va las, ca nu sunt in toane ft bune de chat! dar sunt aici pt a sustine fetele care au magica intalnire cu bebe!

Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai buna!

Madalina34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Cris si Ana!!!!

Ana, 38+ Matei

AMR 1 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

GATA...AM SCHIMBAT TITLUL..AM ADAUGAT-O SI PE CRISIS LA INCURAJARI..

chiar..ati vb cu ea?? are cineva nr ei??

35+ cu
si ingeras in ceruri

AMR cat vrea "ratusca" mica!!!

Mergi la inceput

Madalina , si al meu a ramas cu 10 zile in urma . Si mie mi-au zis la fel, ca nu are nicio importanta, ca el creste in salturi etc. Asa ca stai linistita, are timp sa recupereze!

Problema la mine este ca aparent nu mai are prea mult timp sa isi revina

s38 Lucas Petru

Mergi la inceput