Nov-dec2010 - HAI ANA!!!HAI CRISIS!!!!(141)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna dimineata Anya,felicitari pentru bebe grasunic. Imi place cum gandestisi eu abia astept reinoirea garderibei. Nu de alta dar de cand sunt gravida parca am vazut atatea haine frumoase pe care bineinteles ca nu avea rost sa le cumpar. Dar recuperam noi.

34+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ufff, fetelor!Nastem toate?

Ana asteapta anestezista

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ana!
Cris!

Fug cu zanica la Fast Track kids. Revin pe la 12, sper sa vad vestile bune pana atunci.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

hai ana

35+ cu
si ingeras in ceruri

AMR cat vrea "ratusca" mica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

HAI ANA !!!
HAI CRIS !!!

Raluca cu Ioanna , Georgios si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Moamaaaa, naste si Crisis!!!

HAI CRISIS!!!

HAI ANA!!!

Anya, Doura, noi ce facem?

Dana, cum te simti, vreun semn? Vreo contractie?

Beatrice, o invidiez pe prietena ta care a nascut fara epiziotomie. Cere multa rabdare din partea dr. si cum la noi nasterile sunt deja pe banda rulanta nimeni nu sta sa te menajeze. Nota 10 medicului. Mie mi-a spus ca o sa incercam sa evitam dar sincer nu cred deloc, dar deloc. Ma bucur sa vad ca mai sunt si medici - oameni... mai rar.

Andreea, azi bifez si eu o Ikea, a ajuns a doua resedinta . Ce zice Sebastian de aproprierea marelui moment??? Emanuel e asa dezamagit ca nu nasc odata... in noaptea cand am fost la spital era fericit ca isi vede fratiorul. Cand m-a vazut dimineata cu burta la locul ei mi-a aruncat o privire dezaprobatoare

M-a apucat o frica ca nastem foarte multe dintre noi in perioada asta si cand o sa ajungem acasa cu bebei nu o sa avem la fel de mult timp de scris... Ce va iesi oare din combinatia asta? Ma tot gandesc cum va arata ianuarie la scutece... sper ca nu vom scrie un capitol pe saptamana...

AMR 3 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 37 +

Mergi la inceput

Imi vine sa plang! Ca vom lua o pauza pana ne intram in ritm cu bebeii,(vom intra mai rar pe forum) pt ca mi-am certat sotul, el care incerca sa ma pupe, sa stea cu mana pe burtica, dar eu asta noapte am avut asa contractii puternice de nu suportam nici sa ma atinga. Si tipam la el:"Lasa-ma in pace, ca nu mai pot!"

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Ana
Cris

s38 Lucas Petru

Mergi la inceput

Miruna, gand la gand cu bucurie!

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Imi vine sa plang! Ca vom lua o pauza pana ne intram in ritm cu bebeii,(vom intra mai rar pe forum) pt ca mi-am certat sotul, el care incerca sa ma pupe, sa stea cu mana pe burtica, dar eu asta noapte am avut asa contractii puternice de nu suportam nici sa ma atinga. Si tipam la el:"Lasa-ma in pace, ca nu mai pot!"

37+
38 ecografic

asa tipam si eu la sot asta noapte...si dimineata can a plecat nu am vrut sa l pup...

35+ cu
si ingeras in ceruri

AMR cat vrea "ratusca" mica!!!

Mergi la inceput